בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  חוות דעת על מקל מייגור קראפט N ONE
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חוות דעת על מקל מייגור קראפט N ONE  (נקרא 3428 פעמים) הדפסה
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

חוות דעת על מקל מייגור קראפט N ONE
« ב- : יולי 09, 2020, 07:23:10 AM »
היי,
נכון שאני כל הזמן מטיף נגד מקלות של מייגור קראפט (נשברים וכו') אבל אתמול התגלגל אליי במסגרת החלפה של ציוד שאני לא משתמש מקל שלהם במצב חדש לגמרי שעל פניו שווה יותר מהציוד שהחלפתי (מקל זרזור כבד של דאיווה במשקלים שאני לא משתמש). אז בקצרה הסכמתי להחליף ואני עכשיו שוקל להשתמש בו או למכור ולקנות משהו אחר.
אז אשמח לשמוע חוות דעת מכם על המקל כדי לקבל החלטה:

MAJOR CRAFT N-ONE NSL-T902MH

אורך 2.70
משקלים 1-20 גרם
REGULAR FAST ACTION
LINE UP TO 1PE

תודה רבה
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: חוות דעת על מקל מייגור קראפט N ONE
« הגיב #1 ב- : יולי 17, 2020, 23:11:16 PM »
היי,
נכון שאני כל הזמן מטיף נגד מקלות של מייגור קראפט (נשברים וכו') אבל אתמול התגלגל אליי במסגרת החלפה של ציוד שאני לא משתמש מקל שלהם במצב חדש לגמרי שעל פניו שווה יותר מהציוד שהחלפתי (מקל זרזור כבד של דאיווה במשקלים שאני לא משתמש). אז בקצרה הסכמתי להחליף ואני עכשיו שוקל להשתמש בו או למכור ולקנות משהו אחר.

אורך 2.70
משקלים 1-20 גרם
REGULAR FAST ACTION
LINE UP TO 1PE

תודה רבה

הייתי מתנסה איתו קצת ואז מחליט. בגדול, על הנייר מדובר באחד המקלות המובילים של מייג'ור קראפט, והוא נותן הרבה תמורה, למה שכבר שילמת... אם הוא ישבר או לא- סטטיסטית הסיכוי אולי גבוה מאשר במקלות אחרים, אבל הוא עדיין נמוך לדעתי, זה לא שכל מקל שני או כל מקל עשירי שלהם נשבר סתם ככה, פשוט שעל הלקוחות המרוצים אף אחד לא שומע....
צא איתו לים, תראה אם אתה מתחבר, ואם כן- הרווחת מקל טוב במחיר טוב. פחות התחברת- אין דילמה, גלגל אותו הלאה
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #2 ב- : יולי 18, 2020, 20:21:41 PM »
היי,

אורך 2.70
משקלים 1-20 גרם

REGULAR FAST ACTION
LINE UP TO 1PE

תודה רבה

הייתי מתנסה איתו קצת ואז מחליט. בגדול, על הנייר מדובר באחד המקלות המובילים של מייג'ור קראפט, והוא נותן הרבה תמורה, למה שכבר שילמת... אם הוא ישבר או לא- סטטיסטית הסיכוי אולי גבוה מאשר במקלות אחרים, אבל הוא עדיין נמוך לדעתי, זה לא שכל מקל שני או כל מקל עשירי שלהם נשבר סתם ככה, פשוט שעל הלקוחות המרוצים אף אחד לא שומע....
צא איתו לים, תראה אם אתה מתחבר, ואם כן- הרווחת מקל טוב במחיר טוב. פחות התחברת- אין דילמה, גלגל אותו הלאה

מהנסיון שלי עם המקלות שלהם ויש נסיון (מי שמכיר אותי יודע )
לפי דעתי אם המקל לא נשבר ב3 יציאות הראשונות הוא מקל שיחזיק לך
אני שברתי 2 מקלות שלהם בחודש
הראשון היה איתי 3 שנים של יציאות עבד כמו מכונה ונשבר במלחמה
השני נשבר כנראה מבעיה ביצור ( היה N-ONE ) ביציאה הראשונה
קניתי בישראל והיה לי אחריות ורכשתי את החלק במחיר סמלי ( למרות שהמקל היה אצלי שבועיים )
אבל מאז כבר כמעט שנה המקל עובד יפה
בקיצור אני מאמין שלמקל שקיבלתי היה סדק מיקוסקופי שאפילו אני לא ראיתי ובגלל זה בנעילה הראשונה הוא נפתח
( יש לציין שבגלל שאני מיומן המקל השני לא נשבר אלה נסדר לאורכו ממש ראו שהסדק היה פנימי )
כמובן שאיבדתי את הדג
היום אחרי כמעט עשור עם מקלות של מייגור ( גם המקל ספייר שלי הוא מייגור )
אני לא מאמין שבעתיד אני ירכוש עוד מקל שלהם
אני קניתי מקל מהחנות באופן מסודר שילמתי יפה והוא נדבר בפעם הראשונה בים
ועוד הייתי צריך לשלם על החלק החליפי אני לא רוצה להתחיל לומר לך איזה תחושת עלבון זה היה להרגיש מרומה
אחרי ששילמתי לא מעט קניתי בישראל ותמכתי בחנויות בישראל
בעתיד אין ספק שהזמין מקל מחו"ל
עריכה אחרונה: יולי 18, 2020, 20:26:15 PM על ידי xRoronoax(רן)
-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #3 ב- : יולי 18, 2020, 21:19:21 PM »
לדעתי למכור ולקנות משהו אחר.
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : יולי 19, 2020, 05:31:33 AM »
תודה חברים, אני השבוע אנסה לדוג איתו פעם ראשונה. הים במגמת ירידה, אשדך לו אולטגרה 2500 עם חוט 14LB.
נקווה לתוצאות.
שבוע טוב
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יולי 19, 2020, 05:44:57 AM »
נשמע כמו שידוך מוצלח. מחכים לשמוע על תובנות ומסקנות (וגם תוצאות ביומן הדו"חות)
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : יולי 20, 2020, 05:58:28 AM »
לבקשת קובי באהבה.
היום יצאתי עם המקל פעם ראשונה, מקל נחמד. לא רואה הצדקה שהעלות שלו בארץ 1600.
אני כנראה אשאיר אותו עוד קצת להבין מה זה כי אין לי טווח משקלים כזה אבל אם הייתי צריך לקנות בכסף הייתי בודק עוד אופציות.

יצאתי ב4 בבוקר הגעה לחוף ים נקי עובד יפה של 50 ס"מ רוח מערבית ערה מעצבנת למרות תחזית שונה. למרות זאת זריקה של כלבים ובובות באיזור ה10 גרם המקל מעיף מאוד יפה. הדגם נקרא THE LONG CAST והוא די ארוך 2.7מ' לחכה במשקלים האלה 1-20 גרם כנראה שזה היעוד שלו. ביד הוא מרגיש נוח עם זאת לדעתי עדיף לעבוד איתו משובר לא גבוה ולא מריף או חוף. למרות שהוא מאוזן על האצבע עם רולר שימאנו אולטגרה 2500 + חוט 14LB הקצה בעבודה שוטפת מרגיש קצת כבד ומושך למטה (שוב נושא האורך) וזה מעייף את היד. לטעמי הטבעות קצת קטנות היה לי מאוד קשה להשחיל את החוט בחוף ממש ברמה של להכניס חוט תפירה לקוף המחט. הקצה דקיק ברמה של אולטרה לייט מקווה שיהיה עמיד. ניסיתי לזרוק גם גיגים 15 גרם רק בשביל הטסט זרק יפה. סמית דיקונטקט של 5 גרם עף לא משהו, עדיף אולטרה אמיתי במשקלים האלה. נראה שהגיגים עבדו יותר יפה מהבובות. המקל לא פאסט אלא מדיום פאסט וזה קצת משפיע על עבודה עם כלב. עם בובות של ג'קסון ארטיסט, נברון וטייד מינו ספרינט לא הרגשתי בעיה.
סה"כ לא היה לו אתגר גדול היום.
לסיכום מדובר על יצור כלאיים קצת  מוזר שמנסה להיות גם אולטרה וגם לייט, גם ארוך וגם קל עם אקשן שמתקרב יותר למקל ג'יג. לא הצלחתי כל-כך לתהות על קנקנו. אני אנסה לתת לו עוד כמה צ'אנסים נקווה שיפתיע לטובה.
עריכה אחרונה: יולי 20, 2020, 06:03:39 AM על ידי TzvikaR
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : יולי 20, 2020, 17:55:08 PM »
סקירה חשובה צביקה, תודה על זה, אשמח לשמוע עוד על ביצועי המקל, אני עובד עם מייג'ור קראפט גם באולטרא לייט (קרוסטאז') וגם בלייט ( טרוזר)  ואני ממש ממש נהנה מהם
shlomica1
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוגוסט 22, 2020, 23:19:51 PM »
מהיום שמייג'ור נחתו בארץ הייתי עם הקרוסטייג' והייתי סופר מרוצה.
לא מזמן נפלה הזדמנות ושידרגתי ל n-one 902ml והוא מקל שלדעתי הוא לא פחות ממדהים. זריקות רחוקות ומדוייקות (עובד לרוב עם דמויים של 15 גרם והמקל הוא 10-30) מרגישים טוב את העבודה עם הדמוי והכי חשוב הפייט כיפי. המקל קל ואין כאבים ביידים אחרי כמה שעות של עבודה רצופה.
דור שגב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אוגוסט 23, 2020, 18:18:07 PM »
אהלן,
בתור בעליים של מקל כזה אני יכול רק להוסיף
מקל קליל, קלעת בול באקשן שלו
בעיניין הטבעות, הפתרון הוא לקשור את הלידר לחוט הראשי לפני שמעבירים את החוט בין הטבעות
להעביר את הלידר בטבעות הרבה יותר נוח

מקל זה דבר אישי, דייג אחד יכול להתחבר, דייג אחר לא יתחבר
בסופו של דבר אם הוא עונה על דרישותיך, תתחדש
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : ספטמבר 21, 2020, 16:09:11 PM »
לא מכיר את המקל הספציפי צביקה,
אך יש לי שני מקלות שלהם לג'יג-לייט,
אחד מהם (ספירלה) הפכתי למקל טרולינג והוא מקל מדהים שמשך כמה שנים עושה עבודה נהדרת...
גם כשהתקבל כמו אקורדיאון לא עשה סימן של חושב להישבר... השני עובד יפה בלי מבחנים קשים מידי..

אישית, לגבי מקלות שתופסים שוק לכמה שנים - לא מאמץ את "נוטה להשבר", כי אז היו מפסיקים לקנות..
לפעמים יש "באד-לאק" עם מקל ספציפי ובצירוף מקרים יכול שיהיו שניים מאותו יצרן,
בין אם טעות של הדייג ובין פגם בייצור בבודד או סדרה (ואז חשוב שיהיה "אבא" למקל - שירות טוב והוגן).
כנ"ל לגבי מכוניות, ניידים, טלויזיות... - תציץ בביקורות בזאפ על מוצר חשמלי: יש ש"עפים" ויש ש"בוכים"..
וכשחיפשנו רכב לפני שנתיים - רוב הרכבים שמענו מ"מעולה" ועד "אל תיגע" לגבי אותו רכב...
בסופו של דבר זה עניין של חיבור...
יש כאן לפי התגובות מי שמאוד התחבר - ויש מי שלא...

אם תתחבר - בהצלחה...
ואם לא - אז בהצלחה במכירה קריצה
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for