בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  עזרה עם זירזור אחרי הרבה זמן שלא
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עזרה עם זירזור אחרי הרבה זמן שלא  (נקרא 3776 פעמים) הדפסה
תמיר 123
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: עזרה עם זירזור אחרי הרבה זמן שלא
« הגיב #15 ב- : יולי 09, 2020, 20:42:03 PM »
אהלן תמיר, נעים להכיר. היו כמה שאלות, אשתדל לענות על הכל....
הדמויים שלך לא מיועדים לעבודה עם בומבט אלא בפני עצמם. העבודה איתם די פשוטה. המינו (פלסטיק) הוא הכי קל לתפעול, אתה פשוט זורק ומגלגל. אפשר בקצב איטי או מהיר, אפשר עם עצירות קטנות כל 3-4 גלגולים, ואפשר עם טוויצ'ים בין הגלגולים, הכל עובד וכדאי לגוון בין ההפעלות השונות. הסיליקון גם פשוט לתפעול, אתה זורק אותו, נותן לו לשקוע, ומגלגל לאט תוך כדי הקפצות כלפי מעלה  שים לב שלא ינגח בקרקעית כי במוקדם או במאוחר זה יגרום לו להיתפס בסלעים.
לגבי מנטור/חונך, אני מציע לך לפתוח דיון חדש של "מעוניין להצטרף ליציאות זירזור באיזור ×××", או להקפיץ את השירשור פה בפורום של מצטרפים ליציאות. תציג את עצמך בכמה מילים, ולדעתי תקבל כמה הזמנות די מהר מהחברים. הייתי מזמין אותך בעצמי ליציאות משותפות, אבל אני גר ודג באיזור אילת בלבד, אני לא בטוח שתתאמץ להגיע עד כאן בשביל יציאה של שעתיים...
לגבי סט להתחלה- מדיום זה סט טוב להתחלה, הרבה יותר סלחני מאולטרא לייט. ציוד אולטרא הוא עדין מאוד, וכל טעות עלולה לעלות לך בשבירה של המקל, או במקרים הקלים יותר פיצוצי חוטים ואיבוד דגים. גם הרולר שלך לא ממש מתאים לאולטרא לייט, הוא יהיה גדול עליו ובטוח לא יתאים לשני הסטים בו זמנית גם עם החוט שעליו. לסט נוסף קונים רולר נוסף ומתאים, לאולטרא לייט המידה הנכונה היא 1500-2000, וכרגע הייתי ממליץ לעבוד עם הקיים ורק לעבוד נכון, ותראה תוצאות בלי ספק.

תודה רבה על התגובה הבנתי כדאי ללכת לנסות את מזלי היום ? ולנסות להתאמן יש מצב שאצליח במשהו ? חוף פלמחים אם אתה מכיר מפחד לאבד את הדמויים אבל יותר מפחד לנסות לנסות בלי תוצאות
בכל מקרה תודה אנסה לחפש שותף כזה ואם במקרה אתה מגיע למרכז הארז אשמח לבוא אפילו לאזור אשדוד אשקלון הכל כדי להשתפר ולהתאמן בזה .
אני כרגע אלך עם מה שיש לי ואנסה את מזלי תודה רבה אם יש לך עוד טיפים אשמח לשמוע הכל (הייתי היום ביציאת דייג ניסיתי את בדמויים המינו לא עף רחוק מספיק לדעתי לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל זרקתי מספר פעמים והתייאשתי) ועברתי לפתיונות
דבר ראשון שקיעה וזריחה זה הזמן לעבוד
גבר שני אם כל פעם תברח לפיתיונות לא תתקדם ...
מבין אותך , הייתי משעה 5-8 ככה שכיסיתי את השקיעה אבל לא יודע הרגיש לי כאילו לא בסדר , אולי צריך ללמוד מישהו הדמוי לא נזרק מספיק רחוק לטעמי ככה זה אמור להיות?
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!