פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   עזרה עם זירזור אחרי הרבה זמן שלא |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה עם זירזור אחרי הרבה זמן שלא (נקרא 3778 פעמים) |
הדפסה |
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
יש לי ציוד למדיום לייט , Shimano catana 2.40 10-30 Shimano nexave 2500 קניתי אותו מזמן לטובת זירזור אחרי שרגיל רק לפתיונות ושמתי בצד . ציוד טוב , אני אחרי הפסקה ארוכה של דייג רציתי לשאול , אפשרי לתפוס בזירזור גם את הקטנים? בננות / מרמירים ? כדי פשוט להיזכר קצת איך עושים את זה , אחרי שלא נגעתיהמון זמן ואם כן איך איך דמויים בנוסף מצרף דמויים שיש לי בבית(משהו יכול לעבוד ? חלק מהכאן לא מתאימים למשקלי החכה אבל אשמח להמלצות דמויי סיליקון ששוקלים 15 גרם לדעת אם הם יעבדו ?ומה צורת העבודה איתם אשמח להמלצות על דמויים שאפשר להזמין לקנות כאלה עם קבלות תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד http://www.siz.co.il/my.php?i=oqylmymmt0wd.jpeghttp://www.siz.co.il/my.php?i=3ij2ngryzi5l.jpeg
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
יש לך הרבה שטויות ם אבל חלק יעבוד הסיליקונים עם הקרס בגב יתפסו לוקוסים ואולי גם הפתעות אבל תארגן לך בובות קטנות בצבע זהב זה לסרגוסים תארגן לך כמה גיגים ותתחיל לראות הרבה סרטונים ביוטיוב וללמוד להפעיל את הציוד שיש לך המקל והרולר הם סט טוב שעובד ...רק תבדוק שהחוט שיש לך הוא סביר כי הסט ישב בצד הרבה זמן וחוט צריך בערך P1 לסט שלך
|
-------------------------------
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
יש לך הרבה שטויות ם אבל חלק יעבוד הסיליקונים עם הקרס בגב יתפסו לוקוסים ואולי גם הפתעות אבל תארגן לך בובות קטנות בצבע זהב זה לסרגוסים תארגן לך כמה גיגים ותתחיל לראות הרבה סרטונים ביוטיוב וללמוד להפעיל את הציוד שיש לך המקל והרולר הם סט טוב שעובד ...רק תבדוק שהחוט שיש לך הוא סביר כי הסט ישב בצד הרבה זמן וחוט צריך בערך P1 לסט שלך
תודה רבה לגבי השאר אין מצב שילך ? ומה צורת העבודה עם הסיליקונים ? ופשוט ללכת לחנות דיג לחפש בובות זהב יש לך אולי דגמים ספציפים שאתה יודע שיעבדו ?אסתכל בסרטונים אני לא זוכר כבר כלום ולא ידעתי מספיק בשביל לזכור . לגבי החוט יש לי חוט בד צהוב נראלי שהוא במצב טוב עדיין איך אני יכול לדעת מה המצב שלו ?
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לגביי החוט תמשוך קצת מהרולר ותנסה לקרוע עם היד אם הוא נקרע הוא מת .... בנוסף תעבור עליו תראה אם יש חיספוס או יובש
סיליקונים יש הרבה שיטות עבודה הכי קל לתת לו לשקוע ולגלגל לאט ו עם הקפצות אפשר גם לעבוד מהר יש לך שם כפיות שיכולות לתפוס אך בעיניי יותר מתאימות לכינרת אם הייתי הולך לחנות דייג הייתי דואג שיהיה לי 1 ) ניקל 10 גרם 2) גיג או 2 10-20 גרם יתאימו לך 3) בובה קטנה ששוחה יפה אם אתה לא רוצה להשתגע סטרייק פרו אם מתחשק לך להשקיע הייתי לוקח IMA SURVIVOR 70 צבע צהוב לבן היא תתאים לך גם לטרכונים גם ללוקוסים גם ללברקים וגומברים מאוד נוחה לעבודה גילגול איתי עם טויצים 4) בומבט עם סקויד קטן ( סיפור זול שעובד יפה ) טוניות טכרונים וכו אם אתה לא ממהר הרבה אפשר להזמין מהחברים בסין ---הייתי דואג גם לחיקוי בלאק מינו
ואם אתה חוזר בבום תחפש לך חבר דייג או אפילו מתחיל ... זה תמיד נחמד יותר בצוות
|
|
|
|
|
הכפיות זה דימוי ותיק שכנראה יתפוס דגים לנצח ואין סיבה שלא יעבדו בעצם על רוב סוגי הדגים רק להחליף לקרסים של מים מלוחים.
המקל שלך הוא למשקלים 10-30 זה אומר שתתארגן בעיקר על דימויים במשקל 15-25 (גיגים תוכל לזרוק גם במשקל הקצה של 30 גרם)
מרמירים ובננות (טלויזיות) ניתן לתפוס בעיקר עם דימויים סיליקונים קטנים שדומים לתולעת על חוט עם משקלות רצה. וניקלים וגיגים ודימויים קטנים עד 5 גרם ובאורך של עד 5-6 ס״מ
|
|
עריכה אחרונה: יולי 07, 2020, 23:06:54 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
לגביי החוט תמשוך קצת מהרולר ותנסה לקרוע עם היד אם הוא נקרע הוא מת .... בנוסף תעבור עליו תראה אם יש חיספוס או יובש
סיליקונים יש הרבה שיטות עבודה הכי קל לתת לו לשקוע ולגלגל לאט ו עם הקפצות אפשר גם לעבוד מהר יש לך שם כפיות שיכולות לתפוס אך בעיניי יותר מתאימות לכינרת אם הייתי הולך לחנות דייג הייתי דואג שיהיה לי 1 ) ניקל 10 גרם 2) גיג או 2 10-20 גרם יתאימו לך 3) בובה קטנה ששוחה יפה אם אתה לא רוצה להשתגע סטרייק פרו אם מתחשק לך להשקיע הייתי לוקח IMA SURVIVOR 70 צבע צהוב לבן היא תתאים לך גם לטרכונים גם ללוקוסים גם ללברקים וגומברים מאוד נוחה לעבודה גילגול איתי עם טויצים 4) בומבט עם סקויד קטן ( סיפור זול שעובד יפה ) טוניות טכרונים וכו אם אתה לא ממהר הרבה אפשר להזמין מהחברים בסין ---הייתי דואג גם לחיקוי בלאק מינו
תודה רבה תשמע אני אקרא קצת מדריכים אבל אני רוצה ללכת לקנות את הדמוייים שאמרת תוכל להיות יותר ספציפי איתי ? אני מראשון לציון יש חנות דיג אחת נורמלית כאן אני פשוט אלך ומציין את הדגמים שאמרת ?מה צורת עבודה איתם אין לי בעיה להזמין מחול גם הקטע שאני רוצה כמה בזמן הקרוב כל עוד ישלי זמן קצת לדוג יותר ולהשתפזף בגלל זה רציתי להתחיל בקטנים בננות מרמירים לראות איך הולך לי זרזור איתם שכרגע יש אותם בכמויות יותר הכפיות זה דימוי ותיק שכנראה יתפוס דגים לנצח ואין סיבה שלא יעבדו בעצם על רוב סוגי הדגים רק להחליף לקרסים של מים מלוחים.
המקל שלך הוא למשקלים 10-30 זה אומר שתתארגן בעיקר על דימויים במשקל 15-25 (גיגים תוכל לזרוק גם במשקל הקצה של 30 גרם)
מרמירים ובננות (טלויזיות) ניתן לתפוס בעיקר עם דימויים סיליקונים קטנים שדומים לתולעת על חוט עם משקלות רצה. וניקלים וגיגים ודימויים קטנים עד 5 גרם ובאורך של עד 5-6 ס״מ
תודה רבה זאת אומרת שאני צריך לשים בובמט ? כי משקלי החכה שלי 10-30 אין דמויים לדגים האלו במשקלים יותר גדולים ? שיתאימו לחכה שלי ? יש לך המלצה על דמויים ?
|
|
|
|
|
 |
|
|
תודה רבה תשמע אני אקרא קצת מדריכים אבל אני רוצה ללכת לקנות את הדמוייים שאמרת תוכל להיות יותר ספציפי איתי ? אני מראשון לציון יש חנות דיג אחת נורמלית כאן אני פשוט אלך ומציין את הדגמים שאמרת ?מה צורת עבודה איתם אין לי בעיה להזמין מחול גם הקטע שאני רוצה כמה בזמן הקרוב כל עוד ישלי זמן קצת לדוג יותר ולהשתפזף בגלל זה רציתי להתחיל בקטנים בננות מרמירים לראות איך הולך לי זרזור איתם שכרגע יש אותם בכמויות יותר הכפיות זה דימוי ותיק שכנראה יתפוס דגים לנצח ואין סיבה שלא יעבדו בעצם על רוב סוגי הדגים רק להחליף לקרסים של מים מלוחים.
תודה רבה זאת אומרת שאני צריך לשים בובמט ? כי משקלי החכה שלי 10-30 אין דמויים לדגים האלו במשקלים יותר גדולים ? שיתאימו לחכה שלי ? יש לך המלצה על דמויים ? על דימויי פלאפל של סטרייק פרו על בומבט הצלחתי להביא סרגוסים וזה עבד יפה כשרוחות חזקות מנעו ממי מלצאת עם מקל אולטרה. (סרגוסים הם דגים טורפים שלא יהססו לאוכל ביזרי קטן במיוחד הסרגוסים הגדולים) אבל אם כול כך מושך אותך לזרזר דגים קטנים אז עדיף היה לקנות מקל אולטרה זול בו עם הרולר 2500 שלך
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2020, 14:18:14 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
הכפיות זה דימוי ותיק שכנראה יתפוס דגים לנצח ואין סיבה שלא יעבדו בעצם על רוב סוגי הדגים רק להחליף לקרסים של מים מלוחים.
הייתי בחנות דיג כדי לקנות כמה דמויים החוט שלי בסדר אבל הוא המליץ לי רק על 2 דמויים אחד סיליקון ואחד צף על המים אמר שכדאי שאתחיל מזה ואמר שהשחייה עם בומבט היא לא משהו והוא לא ממליץ לחכה הזו דמויים קטנים יותר . מצרף תמונה של הדמויים http://www.siz.co.il/my.php?i=005tdydzimum.jpeghttp://www.siz.co.il/my.php?i=xtzta4i2unjm.jpeg
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
עדיין יש מלא לוקוסים פשוט צא לים ותנסה לעבוד בטוח שתתפוס משהו
|
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
עדיין יש מלא לוקוסים פשוט צא לים ותנסה לעבוד בטוח שתתפוס משהו
הדמויים האחרונים שהעלאתי כאן שרכשתי היום יעבדו? איך לעבוד איתם? לסיליקון לתת לשקוע וגלגול איטי? והדמוי שצף ? איך?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
ערב טוב וברוך שובך לפורום ולתחום... הייתי ממליץ ראשית שתשתמש בשם פרטי, יותר נוח לתקשר ככה מאשר עם הניק volium123... עד עכשיו קיבלת תשובות נהדרות מהחברים, לא ממש ראיתי צורך להתערב. בכל זאת, אולי אכניס קצת סדר בדיון, גם בהתבסס על העצות המצויינות שקיבלת: 1. הסט שלך הוא סט מדיום. בהגדרה, הוא לא מתאים לדגים הקטנים, מרמירים, טלויזיות, סרגוסים... אפשר "לאנוס אותו" לשם, אבל עדיין זה יהיה רחוק מאידיאלי. לדגים הקטנים יתאימו סטים בטווח הלייט- אולטרא-לייט, דמויים של 10 גרם הם מעל לרף העליון לדגים האלה. 2. מה כן עובד עליהם- כמה שיותר קטן- יותר טוב, למשל ג'יגים של 3-5 גרם, ניקלים כסופים/זהובים מאותו טווח, סיליקונים קטנטנים, רגלו, סקווידים, תולעי סיליקון, על רגלו, טקסס/קרוליינה ריג או מיקרו ג'יגהאד. אפשר לשלב את האחרונים על בומבט, לטעמי- לא לדגים האלה. 3. למה הסט שלך כן מתאים- לדגים בינוניים ומעלה, טרכונים, לברקים, גומברים, פלמידות, טוניות, לוקוסים לא גדולים וכו'. את אלה אפשר לטרגט במגוון דרכים, את חלקן הציעו לך כבר, ויש עוד הרבה סגנונות כמובן, אני ממליץ להתחיל לאט לאט, עם מה שכבר יש לך (חלק מהדברים הישנים זה סתם ג'אנק, בלי להעליב), עם מה שקנית (במויים מצויינים), עם בומבט 15-20 גרם ורגלו/סקוויד, וג'יג קטן או שניים, 10-20 גרם. בהמשך עם האוכל יבוא התיאבון, אני בטוח שתקנה עוד הרבה דמויים מסוגים שונים ותתמקצע בכולם. 4. הטיפ הכי חשוב- תתחבר למז'רז'ר מנוסה, "מנטור", תצא איתו כמה פעמים, תעקוב אחרי צורות העבודה, תלמד לקרוא את הים, את השיטה וההיגיון מאחורי טירגוט הדגים בז'ירז'ור, התאמת הדמוי המתאים לסיטואציה, לתנאים ולדג המטרה, ידע שללא הכוונה יקח לך חודשים ארוכים להגיע אליו לבד, וכמה יציאות עם מישהו מיומן יקצרו לך את הדרך בהרבה. בדרך הזו גם תראה תוצאות מהר יותר, וגם תוכל להיות עקבי ושיטתי, מה שיגרום לתוצאות לחזור על עצמן... יאללה, צא לים (עם המנטור  ), בהצלחה!
|
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
ערב טוב וברוך שובך לפורום ולתחום... הייתי ממליץ ראשית שתשתמש בשם פרטי, יותר נוח לתקשר ככה מאשר עם הניק volium123... עד עכשיו קיבלת תשובות נהדרות מהחברים, לא ממש ראיתי צורך להתערב. בכל זאת, אולי אכניס קצת סדר בדיון, גם בהתבסס על העצות המצויינות שקיבלת: 1. הסט שלך הוא סט מדיום. בהגדרה, הוא לא מתאים לדגים הקטנים, מרמירים, טלויזיות, סרגוסים... אפשר "לאנוס אותו" לשם, אבל עדיין זה יהיה רחוק מאידיאלי. לדגים הקטנים יתאימו סטים בטווח הלייט- אולטרא-לייט, דמויים של 10 גרם הם מעל לרף העליון לדגים האלה. 2. מה כן עובד עליהם- כמה שיותר קטן- יותר טוב, למשל ג'יגים של 3-5 גרם, ניקלים כסופים/זהובים מאותו טווח, סיליקונים קטנטנים, רגלו, סקווידים, תולעי סיליקון, על רגלו, טקסס/קרוליינה ריג או מיקרו ג'יגהאד. אפשר לשלב את האחרונים על בומבט, לטעמי- לא לדגים האלה. 3. למה הסט שלך כן מתאים- לדגים בינוניים ומעלה, טרכונים, לברקים, גומברים, פלמידות, טוניות, לוקוסים לא גדולים וכו'. את אלה אפשר לטרגט במגוון דרכים, את חלקן הציעו לך כבר, ויש עוד הרבה סגנונות כמובן, אני ממליץ להתחיל לאט לאט, עם מה שכבר יש לך (חלק מהדברים הישנים זה סתם ג'אנק, בלי להעליב), עם מה שקנית (במויים מצויינים), עם בומבט 15-20 גרם ורגלו/סקוויד, וג'יג קטן או שניים, 10-20 גרם. בהמשך עם האוכל יבוא התיאבון, אני בטוח שתקנה עוד הרבה דמויים מסוגים שונים ותתמקצע בכולם. 4. הטיפ הכי חשוב- תתחבר למז'רז'ר מנוסה, "מנטור", תצא איתו כמה פעמים, תעקוב אחרי צורות העבודה, תלמד לקרוא את הים, את השיטה וההיגיון מאחורי טירגוט הדגים בז'ירז'ור, התאמת הדמוי המתאים לסיטואציה, לתנאים ולדג המטרה, ידע שללא הכוונה יקח לך חודשים ארוכים להגיע אליו לבד, וכמה יציאות עם מישהו מיומן יקצרו לך את הדרך בהרבה. בדרך הזו גם תראה תוצאות מהר יותר, וגם תוכל להיות עקבי ושיטתי, מה שיגרום לתוצאות לחזור על עצמן... יאללה, צא לים (עם המנטור  ), בהצלחה! קודם כל תודה על התגובה המעמיקה , שיניתי את שם התצוגה כמו שאמרת אני מעוניין לנסות מחר את הדמויים שקניתי ורציתי לדעת איך לעבוד איתם ? ואני חיייב בובמט? הם במשקל 18ו15 גרם זה לא אמור להתאים ללא בובמט? אשמח למצוא מנטור כזה אבל השאלה איך אשמח שתעזור לי או אולי אפילו שאתה תיהיה המנטור , מחפש ללמוד לעשות את זה טוב לא רואה סיבה לא לנסות לבד אבל כמובן תמיד טוב לשמוע ולראות מנוסים יותר .. בנוסף לכך רציתי לשאול בתור מישהו שמתחיל לזרזר היה עדיף להתחיל מאולטרה לייט? איך מתאמנים בעצם הרולר שלי מתאים גם לאולטרה? במידה ואני אקנה חכה שמתאימה למשקלים נמוכים יותר? תודה על העזרה
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2020, 23:35:48 PM על ידי תמיר 123
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
אהלן תמיר, נעים להכיר. היו כמה שאלות, אשתדל לענות על הכל.... הדמויים שלך לא מיועדים לעבודה עם בומבט אלא בפני עצמם. העבודה איתם די פשוטה. המינו (פלסטיק) הוא הכי קל לתפעול, אתה פשוט זורק ומגלגל. אפשר בקצב איטי או מהיר, אפשר עם עצירות קטנות כל 3-4 גלגולים, ואפשר עם טוויצ'ים בין הגלגולים, הכל עובד וכדאי לגוון בין ההפעלות השונות. הסיליקון גם פשוט לתפעול, אתה זורק אותו, נותן לו לשקוע, ומגלגל לאט תוך כדי הקפצות כלפי מעלה שים לב שלא ינגח בקרקעית כי במוקדם או במאוחר זה יגרום לו להיתפס בסלעים. לגבי מנטור/חונך, אני מציע לך לפתוח דיון חדש של "מעוניין להצטרף ליציאות זירזור באיזור ×××", או להקפיץ את השירשור פה בפורום של מצטרפים ליציאות. תציג את עצמך בכמה מילים, ולדעתי תקבל כמה הזמנות די מהר מהחברים. הייתי מזמין אותך בעצמי ליציאות משותפות, אבל אני גר ודג באיזור אילת בלבד, אני לא בטוח שתתאמץ להגיע עד כאן בשביל יציאה של שעתיים... לגבי סט להתחלה- מדיום זה סט טוב להתחלה, הרבה יותר סלחני מאולטרא לייט. ציוד אולטרא הוא עדין מאוד, וכל טעות עלולה לעלות לך בשבירה של המקל, או במקרים הקלים יותר פיצוצי חוטים ואיבוד דגים. גם הרולר שלך לא ממש מתאים לאולטרא לייט, הוא יהיה גדול עליו ובטוח לא יתאים לשני הסטים בו זמנית גם עם החוט שעליו. לסט נוסף קונים רולר נוסף ומתאים, לאולטרא לייט המידה הנכונה היא 1500-2000, וכרגע הייתי ממליץ לעבוד עם הקיים ורק לעבוד נכון, ותראה תוצאות בלי ספק.
|
|
|
|
תמיר 123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
אהלן תמיר, נעים להכיר. היו כמה שאלות, אשתדל לענות על הכל.... הדמויים שלך לא מיועדים לעבודה עם בומבט אלא בפני עצמם. העבודה איתם די פשוטה. המינו (פלסטיק) הוא הכי קל לתפעול, אתה פשוט זורק ומגלגל. אפשר בקצב איטי או מהיר, אפשר עם עצירות קטנות כל 3-4 גלגולים, ואפשר עם טוויצ'ים בין הגלגולים, הכל עובד וכדאי לגוון בין ההפעלות השונות. הסיליקון גם פשוט לתפעול, אתה זורק אותו, נותן לו לשקוע, ומגלגל לאט תוך כדי הקפצות כלפי מעלה שים לב שלא ינגח בקרקעית כי במוקדם או במאוחר זה יגרום לו להיתפס בסלעים. לגבי מנטור/חונך, אני מציע לך לפתוח דיון חדש של "מעוניין להצטרף ליציאות זירזור באיזור ×××", או להקפיץ את השירשור פה בפורום של מצטרפים ליציאות. תציג את עצמך בכמה מילים, ולדעתי תקבל כמה הזמנות די מהר מהחברים. הייתי מזמין אותך בעצמי ליציאות משותפות, אבל אני גר ודג באיזור אילת בלבד, אני לא בטוח שתתאמץ להגיע עד כאן בשביל יציאה של שעתיים... לגבי סט להתחלה- מדיום זה סט טוב להתחלה, הרבה יותר סלחני מאולטרא לייט. ציוד אולטרא הוא עדין מאוד, וכל טעות עלולה לעלות לך בשבירה של המקל, או במקרים הקלים יותר פיצוצי חוטים ואיבוד דגים. גם הרולר שלך לא ממש מתאים לאולטרא לייט, הוא יהיה גדול עליו ובטוח לא יתאים לשני הסטים בו זמנית גם עם החוט שעליו. לסט נוסף קונים רולר נוסף ומתאים, לאולטרא לייט המידה הנכונה היא 1500-2000, וכרגע הייתי ממליץ לעבוד עם הקיים ורק לעבוד נכון, ותראה תוצאות בלי ספק.
תודה רבה על התגובה הבנתי כדאי ללכת לנסות את מזלי היום ? ולנסות להתאמן יש מצב שאצליח במשהו ? חוף פלמחים אם אתה מכיר מפחד לאבד את הדמויים אבל יותר מפחד לנסות לנסות בלי תוצאות בכל מקרה תודה אנסה לחפש שותף כזה ואם במקרה אתה מגיע למרכז הארז אשמח לבוא אפילו לאזור אשדוד אשקלון הכל כדי להשתפר ולהתאמן בזה . אני כרגע אלך עם מה שיש לי ואנסה את מזלי תודה רבה אם יש לך עוד טיפים אשמח לשמוע הכל (הייתי היום ביציאת דייג ניסיתי את בדמויים המינו לא עף רחוק מספיק לדעתי לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל זרקתי מספר פעמים והתייאשתי) ועברתי לפתיונות
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2020, 19:49:25 PM על ידי תמיר 123
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
תודה רבה על התגובה הבנתי כדאי ללכת לנסות את מזלי היום ? ולנסות להתאמן יש מצב שאצליח במשהו ? חוף פלמחים אם אתה מכיר מפחד לאבד את הדמויים אבל יותר מפחד לנסות לנסות בלי תוצאות בכל מקרה תודה אנסה לחפש שותף כזה ואם במקרה אתה מגיע למרכז הארז אשמח לבוא אפילו לאזור אשדוד אשקלון הכל כדי להשתפר ולהתאמן בזה . אני כרגע אלך עם מה שיש לי ואנסה את מזלי תודה רבה אם יש לך עוד טיפים אשמח לשמוע הכל (הייתי היום ביציאת דייג ניסיתי את בדמויים המינו לא עף רחוק מספיק לדעתי לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל זרקתי מספר פעמים והתייאשתי) ועברתי לפתיונות דבר ראשון שקיעה וזריחה זה הזמן לעבוד גבר שני אם כל פעם תברח לפיתיונות לא תתקדם ...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2