iliak
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה! זה נראה מצויין!!
שאלה חצי קשורה, יש לך גם מתכון לביצי טונה?
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, אתה מוכר?  תשמע... מפעל קטן פתחת... איזה כיף לך... טונה שהכנת מדג שנשמר טרי ולא מדג שלא ברור מתי נתפס... ולא עם שמן תעשייתי סוג ט'... יש לך הערכה לכמה זמן יחזיקו שימורי הטונה שלך... וכמובן, חן חן על ההסבר המומחש 
|
-------------------------------
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
שרגא, אתה מוכר?  תשמע... מפעל קטן פתחת... איזה כיף לך... טונה שהכנת מדג שנשמר טרי ולא מדג שלא ברור מתי נתפס... ולא עם שמן תעשייתי סוג ט'... יש לך הערכה לכמה זמן יחזיקו שימורי הטונה שלך...וכמובן, חן חן על ההסבר המומחש  הוא כתב בתשובה לשאלות שלי , לפחות שנה
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2020, 14:04:12 PM על ידי TookTook
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אליפות שרגא!!
תוכל לצלם את הנתחים על צלחת? זה נראה מעולה
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
אצלם בסיבוב הבא כשאפתח צנצנת. הכל העובר למשפחה המורחבת  אל תשכח ;-) ניסית את זה עם דגים אחרים? דגי חוף? אף פעם לא חשבתי שזה כל כך פשוט Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אליפות שרגא!!
אצלם בסיבוב הבא כשאפתח צנצנת. הכל העובר למשפחה המורחבת  אל תשכח ;-) ניסית את זה עם דגים אחרים? דגי חוף? אף פעם לא חשבתי שזה כל כך פשוט Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk היום תפסתי טונה שחורה ואבדוק איתה גם כן ( מחר אבשל ונראה מה יצא מזה) דגי חוף לדעתי לא יתאימו כי הבשר שלהם רך מדי ויתפורר (אבל שווה לנסות אם תופסים איזה דג של כמה ק"ג)
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
אליפות שרגא!!
אצלם בסיבוב הבא כשאפתח צנצנת. הכל העובר למשפחה המורחבת  אל תשכח ;-) ניסית את זה עם דגים אחרים? דגי חוף? אף פעם לא חשבתי שזה כל כך פשוט Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk היום תפסתי טונה שחורה ואבדוק איתה גם כן ( מחר אבשל ונראה מה יצא מזה) דגי חוף לדעתי לא יתאימו כי הבשר שלהם רך מדי ויתפורר (אבל שווה לנסות אם תופסים איזה דג של כמה ק"ג) לא רואה סיבה שלא יעבוד עם טונה שחורה המרקם של הבשר מאוד דומה השאלה היא איך הטעם חחחח
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אליפות שרגא!!
אצלם בסיבוב הבא כשאפתח צנצנת. הכל העובר למשפחה המורחבת  אל תשכח ;-) ניסית את זה עם דגים אחרים? דגי חוף? אף פעם לא חשבתי שזה כל כך פשוט Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk היום תפסתי טונה שחורה ואבדוק איתה גם כן ( מחר אבשל ונראה מה יצא מזה) דגי חוף לדעתי לא יתאימו כי הבשר שלהם רך מדי ויתפורר (אבל שווה לנסות אם תופסים איזה דג של כמה ק"ג) לא רואה סיבה שלא יעבוד עם טונה שחורה המרקם של הבשר מאוד דומה השאלה היא איך הטעם חחחח לשחורה יש הרבה סיבים/גידים (?!) בין הבשר , השאלה אם זה לא יהפוך ללעיסת מסטיק.
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אליפות שרגא!!
אצלם בסיבוב הבא כשאפתח צנצנת. הכל העובר למשפחה המורחבת  אל תשכח ;-) ניסית את זה עם דגים אחרים? דגי חוף? אף פעם לא חשבתי שזה כל כך פשוט Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk היום תפסתי טונה שחורה ואבדוק איתה גם כן ( מחר אבשל ונראה מה יצא מזה) דגי חוף לדעתי לא יתאימו כי הבשר שלהם רך מדי ויתפורר (אבל שווה לנסות אם תופסים איזה דג של כמה ק"ג) לא רואה סיבה שלא יעבוד עם טונה שחורה המרקם של הבשר מאוד דומה השאלה היא איך הטעם חחחח יבדק היום אלבקור מול שחורה
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
תודה רבה! זה נראה מצויין!!
שאלה חצי קשורה, יש לך גם מתכון לביצי טונה?
תודה רבה. אין לי מתכון לביצים שלהן (בד"כ זורק כי יוצא לי יבש בטיגון. את הזרע מטגן עם קמח מצה בשמן זית (זה משפריץ  ) אבל יש לזה טעם כמו למוח  .
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
הכנתי אתמול שוב שימורים לצורך השוואת טעמים בין שחורה לאלבקור (הדו"ח יעלה מחר יום שישי). מתברר שהטונה השחורה בשימוש אפילו יותר רכה מהאלבקור וקצת יותר טעימה מימין השחורה, משמאל האלבקור. 
|
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכנתי אתמול שוב שימורים לצורך השוואת טעמים בין שחורה לאלבקור (הדו"ח יעלה מחר יום שישי). מתברר שהטונה השחורה בשימוש אפילו יותר רכה מהאלבקור וקצת יותר טעימה מימין השחורה, משמאל האלבקור.  נראה מעולה מחכה למחר Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
גם שחורה טובה, אפילו יותר בשימורים .
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
הכנתי אתמול שוב שימורים לצורך השוואת טעמים בין שחורה לאלבקור (הדו"ח יעלה מחר יום שישי). מתברר שהטונה השחורה בשימוש אפילו יותר רכה מהאלבקור וקצת יותר טעימה מימין השחורה, משמאל האלבקור.  נראה מעולה מחכה למחר Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|