רואים את המקצועיות מהסכין פילוט של ווסטוף ועד הקרש חיתוך של קטרפילר ( אם אני לא טועה ) זה עם הציפוי האנטיבקטרילי שמתאים באופן מושלם לדגים המתכון נשמע מאוד מוצלח תודה על השיתוף אני מכיר שיש הרבה שמוסיפים קצת פלפלים חריפים .....
רואים את המקצועיות מהסכין פילוט של ווסטוף ועד הקרש חיתוך של קטרפילר ( אם אני לא טועה ) זה עם הציפוי האנטיבקטרילי שמתאים באופן מושלם לדגים המתכון נשמע מאוד מוצלח תודה על השיתוף אני מכיר שיש הרבה שמוסיפים קצת פלפלים חריפים .....
תודה רן, לא זוכר של מי קרש החיתוך, אבל יפה ששמת לב לסכינים כמו שאמרתי בסרט, אני אוהב נטורל, אבל ניתן להוסיף כל מיני תבלינים. יש לי חבר שהוסיף מטבוחה פנימה ויצא ממש טוב.
מעולה, שרגא, אני זוכר את החיבה שלך למתכון הזה והתוצאה נראית מצויין. סחטיין על הפירוט המורחב, מכאן כל מי שרוצה ללכת על הטכנירה הזו יכול לצאת ולהתחיל בבישול תודה על השיתוף!
מעולה, שרגא, אני זוכר את החיבה שלך למתכון הזה והתוצאה נראית מצויין. סחטיין על הפירוט המורחב, מכאן כל מי שרוצה ללכת על הטכנירה הזו יכול לצאת ולהתחיל בבישול תודה על השיתוף!
יופי של הסבר שרגא , אנסה בהחלט אם יהיו טוניות השנה. כמה שאלות : 1. אפשר קישורים לצנצנות, מלקחיים והסיר ? היכן אפשר לרכוש ( בכל זאת יש שלושה שבועות עד שנחזור לים )
2.כמה זמן ניתן לשמור את הצנצנות לפני שיתקלקלו?
3. אם יש לי עדיין פילה טונית בואקום במקפיא, ניתן להפשיר ולשמר ?
4. הסיר הזה מטפל לבד בלחצים ?
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time