שלום לכולם.
אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות...
הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות
להערכתי, עשוי להביא תקיפות ותפיסות - תלוי מה....
ידוע למשל כי חזה עוף (בשר שניצל) - משמש פיתיון ונתפסו עליו דגים כמו מרמירים ועוד...
כפי שציין אלון - קשקע נחשב תמיד פתיון מצוין (ומסריח ביותר) למגוון דגים...
מצד שני, מסכים עם הרמז של מישה -
בהעדר אפשרות להתארגן על פיתיון לא היתי בוחל בכלום...מתוך ידיעה שגם האכילות יהיו בהתאם...
מטבע הדברים ועבור דגים טורפים,
קלמרי/סבידה, גמברי (שרימפס), רדס (קפצנים), סרטנים, תולעי ים, צדפות ים, חתיכת דג או דג... - שזהו המזון הטבעי והמוכר מבחינת הדגים, אמורים לעבוד טוב יותר מאשר בשר סטייק או בשר כבש...