בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  שאריות בשר בתור פתיון
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שאריות בשר בתור פתיון  (נקרא 2039 פעמים) הדפסה
dannyl
מתעניין
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 6

שאריות בשר בתור פתיון
« ב- : אפריל 15, 2020, 14:28:38 PM »
שלום לכולם.
אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות...
הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: שאריות בשר בתור פתיון
« הגיב #1 ב- : אפריל 15, 2020, 19:10:12 PM »
שלום לכולם.
אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות...
הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות

פעם לפני כל הקלמרי השרימפס הסבידות וכל הדמויים למיניהם אלה היו הפתיונות

הרוב דווקא היו הולכים עם קישקע של עוף

קישקע יבש קישקע רגיל קישקע נקי וקישקע מומלח

בקיצור כל דבר בשרי שלא נופל מהקרס יביא אכילות של דגים טורפים
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
misha____1985

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 1634

בעניין: שאריות בשר בתור פתיון
« הגיב #2 ב- : אפריל 15, 2020, 22:06:26 PM »
בהעדר אפשרות להתארגן על פיתיון לא היתי בוחל בכלום...מתוך ידיעה שגם האכילות יהיו בהתאם...
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: שאריות בשר בתור פתיון
« הגיב #3 ב- : מאי 07, 2020, 19:40:44 PM »
שלום לכולם.
אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות...
הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות
להערכתי, עשוי להביא תקיפות ותפיסות - תלוי מה....
ידוע למשל כי חזה עוף (בשר שניצל) - משמש פיתיון ונתפסו עליו דגים כמו מרמירים ועוד...
כפי שציין אלון - קשקע נחשב תמיד פתיון מצוין (ומסריח ביותר) למגוון דגים...

מצד שני, מסכים עם הרמז של מישה -
בהעדר אפשרות להתארגן על פיתיון לא היתי בוחל בכלום...מתוך ידיעה שגם האכילות יהיו בהתאם...
מטבע הדברים ועבור דגים טורפים,
קלמרי/סבידה, גמברי (שרימפס), רדס (קפצנים), סרטנים, תולעי ים, צדפות ים, חתיכת דג או דג... - שזהו המזון הטבעי והמוכר מבחינת הדגים, אמורים לעבוד טוב יותר מאשר בשר סטייק או בשר כבש...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
fermon
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 126

בעניין: שאריות בשר בתור פתיון
« הגיב #4 ב- : יולי 05, 2020, 11:21:47 AM »
קישקעס עבד יפה לפני עשרים שלושים שנה
אם הדגים לא שינו טעם אז פיתיון מצויין
אבל גם מסריח מאוד
שניצל תמיד מחשה פיתיון נחמד
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!