פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   האם בורי אוכל כל ? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: האם בורי אוכל כל ? (נקרא 5978 פעמים) |
הדפסה |
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
נדיר שאני מגיב נושא דייג בורי בגלל שאני לא כל כך מתחבר לדג ולא מטרגט אותו אך .... לפעמים בזירזור אני לוקח עופרת קטנה וקרס צמודה אליה ------עופרת+ קרס וגורר על הקרקעית עם תולעת ( אמיתית או סיליקון ) ואני חייב לציין שמספר פעמים תפסתי בורים בדרך הזאת רוב התפיסות הן של סרגוסים טלויזיות ולברקים אך היו מספר בורים טועים אני מציין זאת עקב כך שהם נתפסו מהפה באכילה ברורה ובגלל שאני תמיד בתנועה עם הריג הייתה נעילה מיידית מה שלא היה קורה בפיתיונות בקיצור מקווה שעזרתי לך במחקר
|
-------------------------------
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפיתיון לאו דווקא תמיד משקף את המזון הטבעי של הדג (או כל בעל חיים אחר, לצורך העניין). לפעמים למשהו יש ריח שבעלי החיים לא עומדים בפניו. לצורך העניין, בורי לא יאכל ביזרי שלם שתזרוק לו כפיתיון, אבל פילה סרדין, או חתיכות קטנות של גמברי, כנראה שיאכל. בדיוק באותה מידה, לצורך העניין אין כמעט בעל חיים, צמחוני או טואף, שלא יאכל לחם!
בדיוק מה שאני חושב . לדוגמה בורי לא נתפס בדיג חופי כי המערך עצמו לא מתאים לבורי (חוטים עבים יחסית , קרסים גדולות) הרי בטרגוט בורי בבוס או בולונז בעזרת בצק מסטיק , שמים את הכמות המינימלית של הבצק על הקרס ( שכבה דקה מאוד) . ככה שהפרזנטציה הכי טובה לבורי זה כמות מינימלית של פיתיון. עכשיו יכול להיות שהעולם פשוט עוד לא נחשף לבצק דליל שאצלנו משתמשים בו , הרי אין עוררין שמדובר בפיתיון מעולה לטרגוט בורי. לי כן יצא לראות סרטונים מאיטליה שדגים בורימעם רצועות חלה. ככה שמעניין לבדוק מתי התחיל ענין הבורי והבצק / לחם
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
הפיתיון לאו דווקא תמיד משקף את המזון הטבעי של הדג (או כל בעל חיים אחר, לצורך העניין). לפעמים למשהו יש ריח שבעלי החיים לא עומדים בפניו. לצורך העניין, בורי לא יאכל ביזרי שלם שתזרוק לו כפיתיון, אבל פילה סרדין, או חתיכות קטנות של גמברי, כנראה שיאכל. בדיוק באותה מידה, לצורך העניין אין כמעט בעל חיים, צמחוני או טואף, שלא יאכל לחם!
בדיוק מה שאני חושב . לדוגמה בורי לא נתפס בדיג חופי כי המערך עצמו לא מתאים לבורי (חוטים עבים יחסית , קרסים גדולות) הרי בטרגוט בורי בבוס או בולונז בעזרת בצק מסטיק , שמים את הכמות המינימלית של הבצק על הקרס ( שכבה דקה מאוד) . ככה שהפרזנטציה הכי טובה לבורי זה כמות מינימלית של פיתיון. עכשיו יכול להיות שהעולם פשוט עוד לא נחשף לבצק דליל שאצלנו משתמשים בו , הרי אין עוררין שמדובר בפיתיון מעולה לטרגוט בורי. לי כן יצא לראות סרטונים מאיטליה שדגים בורימעם רצועות חלה. ככה שמעניין לבדוק מתי התחיל ענין הבורי והבצק / לחם לחם זה ידוע בעולם כפיתיון טוב . הבצק מסטיק עדיין לא מוכר בעולם בכלל .ככל הנראה זאת המצאה מישראל או מהמזרח התיכון . ראית פעם סרטון אירופאי או אמריקאי שהפיתיון שמשתמשים בו בבצק מסטיק?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
דרך אגב השיטה שהם דגים בה בסרטון היא השיטה האפקטיבית ביותר לדייג בורי , בעיקר דיג לילה על הקרקעית. בלי מצוף בלי כלום רק עופרת(2 עד 8 גרם) שתי בניות וזהו . איך שהבורי אכל הוא עולה , אין לו שום סיכוי. בניגוד לדיג בורי עם מצוף ששם אתה חייב אינסטינקטים של נמר כי לא תמיד הורדה של המצוף משקפת אכילה . אכילה של הבורי לרוב מאוד מהירה והמצוף בניגוד לרגש לא עוזר בכלל.
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בדיוק מה שאני חושב . לדוגמה בורי לא נתפס בדיג חופי כי המערך עצמו לא מתאים לבורי (חוטים עבים יחסית , קרסים גדולות) הרי בטרגוט בורי בבוס או בולונז בעזרת בצק מסטיק , שמים את הכמות המינימלית של הבצק על הקרס ( שכבה דקה מאוד) . ככה שהפרזנטציה הכי טובה לבורי זה כמות מינימלית של פיתיון. עכשיו יכול להיות שהעולם פשוט עוד לא נחשף לבצק דליל שאצלנו משתמשים בו , הרי אין עוררין שמדובר בפיתיון מעולה לטרגוט בורי. לי כן יצא לראות סרטונים מאיטליה שדגים בורימעם רצועות חלה. ככה שמעניין לבדוק מתי התחיל ענין הבורי והבצק / לחם לחם זה ידוע בעולם כפיתיון טוב . הבצק מסטיק עדיין לא מוכר בעולם בכלל .ככל הנראה זאת המצאה מישראל או מהמזרח התיכון . ראית פעם סרטון אירופאי או אמריקאי שהפיתיון שמשתמשים בו בבצק מסטיק? לא ראיתי. בהחלט מעניין
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|