פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   ייעוץ בעניין רכישת חכה לג'ירגו'ר |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ייעוץ בעניין רכישת חכה לג'ירגו'ר (נקרא 6938 פעמים) |
הדפסה |
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי המקל שקובי התייחס אליו, למיטב ידיעתי מי שרכש עשה את זה מאיבי. לגבי מקלות מאלי אקספרס. תבדוק שהם עומדים בפרמטרים שקובי ציין לגבי האורך ומשקלי הזריקה. לדעתי אתה תמצא שרוב המקלות קצרים מידי כי הם מיועדים לשווקים שבהם הזרזור מבוצע בנחלים או מסירה. היתרון ברכישה בארץ הוא שאתה יכול להחזיק את המקל ביד ולהרגיש אם הוא יושב לך טוב, למרות שבהחלט לוקח זמן עד שאתה מגבש לעצמך את ההעדפות שלך לגבי המקל, המשקלים, האורך והאקשן שלו. מעבר לכך שבטווח המחירים שאתה מדבר עליו, ההבדל לדעתי לא משמעותי, ויש לך אצל חלק מהיצרנים סוג של אחריות (קניית מקל חדש במחיר מופחת במקרה שהקודם נשבר). לגבי הרולר, לדעתי שווה בהחלט לרכוש מחו"ל. הפרשי המחירים משמעותיים. והרבה יותר קל להמליץ על דגם ספציפי.
|
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2019, 21:44:04 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה אח יקר, אני אגש באמת לאחת החנויות לבדוק את זה. לגבי המקל שקובי התייחס אליו, למיטב ידיעתי מי שרכש עשה את זה מאיבי. לגבי מקלות מאלי אקספרס. תבדוק שהם עומדים בפרמטרים שקובי ציין לגבי האורך ומשקלי הזריקה. לדעתי אתה תמצא שרוב המקלות קצרים מידי כי הם מיועדים לשווקים שבהם הזרזור מבוצע בנחלים או מסירה. היתרון ברכישה בארץ הוא שאתה יכול להחזיק את המקל ביד ולהרגיש אם הוא יושב לך טוב, למרות שבהחלט לוקח זמן עד שאתה מגבש לעצמך את ההעדפות שלך לגבי המקל, המשקלים, האורך והאקשן שלו. מעבר לכך שבטווח המחירים שאתה מדבר עליו, ההבדל לדעתי לא משמעותי, ויש לך אצל חלק מהיצרנים סוג של אחריות (קניית מקל חדש במחיר מופחת במקרה שהקודם נשבר). לגבי הרולר, לדעתי שווה בהחלט לרכוש מחו"ל. הפרשי המחירים משמעותיים. והרבה יותר קל להמליץ על דגם ספציפי.
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואחרי שתבדוק בחנות אחת או כמה, תחזור לפה עם האפשרויות ונוכל להתייחס ספציפית.
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אהלן טל , מה העניינים?  אם אתה רוצה להתחיל ללמוד את התחום הזה ממליץ לך בהתחלה על משהו בסיסי אבל אמין , וזה חשוב מאוד. וברור שלא צריך להשתולל עם המחירים אבל עדיין לא ממליץ לך להזמין רולר מעלי , לפעמים יש מציאות אבל לרוב זה זבל. יש אחלה סטים בסיסיים במחיר טוב . סט לדוגמה שנראה לי מתאים. מקל שימאנו קטאנה 14-40 אורך 3 מ רולר פן פירס 3000 רולר חזק ואמין במחיר זול יחסית אבל נטול פלסטיק ולא עושה בעיות . כנל המקל במחיר טוב ונראה לי מצויין להתחלה . הסט הזה יתן לך לעבוד עם ג'יגים מהשובר שזה מצויין עכשיו לחורף , לוקח בחשבון שיש שלא יסכימו איתי על המשקלי זריקה אבל לדעתי אין צורך פחות מזה בתקופת החורף.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2019, 22:33:07 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
בתקציב הזה ולדייג מתחיל צריך לחפש סט בעיקר עמיד, סלחן ואמין. הייתי בונה סט כזה: מקל: דאיווה לגאליס 10-35 אורך 2.7מ. (מקל מאוד עמיד וסלחן, התעללתי בו קשות כשהתחלתי לזרזר) רולר: שימאנו אולטגרה מידה 3000 חוט 20 ליברה כמו דאיווה JBRAID או פאוור פרו סט כזה אמור להכנס לך בתקציב ויענה על רב מה שרשמת. בהצלחה.
רק אזהרה קטנה ממני, הרבה חנויות בארץ ידחפו לך ב500-600 שקל חכות של מיגור קראפט מדגם פירסטקאסט או סולפרה. תתרחק כמו אש. זה חכות שנשברות כמו זרדים יבשים.
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגאליס זה רעיון טוב להתחלה. אתה יכול להזמין אותה מ waveinn.com יעלה לך חצי מהמחיר בארץ. וזה ישאיר לך כסף לרולר יותר רציני. אפילו הייתי הולך על הסטראדיק fl החדש. לגבי המייגור קראפט, לא מכיר את הפירסטקאסט, אבל יש לי את הסולפרה החדש בדגם של ה 1-15, והוא עושה עבודה טובה ואני עובד איתו בעיקר בטווח הגבוה של המשקלים (טפו טפו טפו). ואם תדפדף אחורה בפוסטים תראה שגם המקלות היקרים שלהם נשברים  גיל
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
ממש תודה על היעוץ הנפלא. אני לא מכיר את האתר הזה, תוכל לעזור לי בבקשה למצוא משהו מומלץ? אני אלך על מה שאתה מייעץ לי, כי אני לא מכיר בכלל...  לגאליס זה רעיון טוב להתחלה. אתה יכול להזמין אותה מ waveinn.com יעלה לך חצי מהמחיר בארץ. וזה ישאיר לך כסף לרולר יותר רציני. אפילו הייתי הולך על הסטראדיק fl החדש. לגבי המייגור קראפט, לא מכיר את הפירסטקאסט, אבל יש לי את הסולפרה החדש בדגם של ה 1-15, והוא עושה עבודה טובה ואני עובד איתו בעיקר בטווח הגבוה של המשקלים (טפו טפו טפו). ואם תדפדף אחורה בפוסטים תראה שגם המקלות היקרים שלהם נשברים  גיל
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה על הייעוץ, אתחיל לחפש את החכה והרולר הזה. תודה!!! בתקציב הזה ולדייג מתחיל צריך לחפש סט בעיקר עמיד, סלחן ואמין. הייתי בונה סט כזה: מקל: דאיווה לגאליס 10-35 אורך 2.7מ. (מקל מאוד עמיד וסלחן, התעללתי בו קשות כשהתחלתי לזרזר) רולר: שימאנו אולטגרה מידה 3000 חוט 20 ליברה כמו דאיווה JBRAID או פאוור פרו סט כזה אמור להכנס לך בתקציב ויענה על רב מה שרשמת. בהצלחה.
רק אזהרה קטנה ממני, הרבה חנויות בארץ ידחפו לך ב500-600 שקל חכות של מיגור קראפט מדגם פירסטקאסט או סולפרה. תתרחק כמו אש. זה חכות שנשברות כמו זרדים יבשים.
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
טוב, נכנסתי קצת להכיר את האתר, ומצאתי בערך (או בדיוק) מה שהמלצת לי. מה אתה אומר על הסט הזה? עוד לא ביצעתי את ההזמנה... מצורפת תמונה למטה...  לגאליס זה רעיון טוב להתחלה. אתה יכול להזמין אותה מ waveinn.com יעלה לך חצי מהמחיר בארץ. וזה ישאיר לך כסף לרולר יותר רציני. אפילו הייתי הולך על הסטראדיק fl החדש. לגבי המייגור קראפט, לא מכיר את הפירסטקאסט, אבל יש לי את הסולפרה החדש בדגם של ה 1-15, והוא עושה עבודה טובה ואני עובד איתו בעיקר בטווח הגבוה של המשקלים (טפו טפו טפו). ואם תדפדף אחורה בפוסטים תראה שגם המקלות היקרים שלהם נשברים  גיל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2019, 19:10:50 PM על ידי טלקו
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אל תיגע ברולר הזה. אם סטראדיק, אז fl.
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
פשוט לא מצאתי שם דגם כזה... אולי הוא כתוב בצורה אחרת אל תיגע ברולר הזה. אם סטראדיק, אז fl.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פשוט לא מצאתי שם דגם כזה... אולי הוא כתוב בצורה אחרת אל תיגע ברולר הזה. אם סטראדיק, אז fl.
אולי פשוט אין אותו בחנות הזו... תמצא אותו בקלות באלי אקספרס ובאיביי. המחירים באלי אקספרס כנראה הכי משתלמים שמוצעים היום בשוק. שים לב שאתה צריך דגם 3000xg, לא כל סטרטדיק שקופץ. לפני הקנייה תעלה קישור כדי שנעזור לך לוודא. תתחדש!
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי פשוט אין אותו בחנות הזו... תמצא אותו בקלות באלי אקספרס ובאיביי. המחירים באלי אקספרס כנראה הכי משתלמים שמוצעים היום בשוק. שים לב שאתה צריך דגם 3000xg, לא כל סטרטדיק שקופץ. לפני הקנייה תעלה קישור כדי שנעזור לך לוודא. תתחדש!
מה שקובי כתב, תמצא אותו בקלות ובזול באליאקספרס.
|
|
|
|
|
סטרדיק FL זה ללכת על בטוח הבעיה שהוא יפרק לך את רב התקציב, עולה בין 600-700 גם באליאקספרס. בשביל סט מתחיל הייתי מסתפק באולטגרה. רולר מצוין וישאיר לך כסף לחוט טוב ולכמה דמויים.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אם רוצים לרדת בתקציב לרולר, יש רולרים מצויינים של daiwa lt, מבחר דגמים במגוון תקציבים. בנוסף, אם רוצים שימנו, במקביל לסטראדיק fl הושק גם spheros sw שהוא רולר חדש לחלוטין (אין קשר לספירוס הישן), רובו מבוסס על הסטראדיק הקודם fk עם מספר שיפורים ומתומחר סביב 100$, לדעתי פיתרון מצויין לתקציב מוגבל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|