בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  ייעוץ בעניין רכישת חכה לג'ירגו'ר
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: ייעוץ בעניין רכישת חכה לג'ירגו'ר  (נקרא 6937 פעמים) הדפסה
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: ייעוץ בעניין רכישת חכה לג'ירגו'ר
« הגיב #30 ב- : דצמבר 30, 2019, 09:23:42 AM »
אם רוצים לרדת בתקציב לרולר, יש רולרים מצויינים של daiwa lt, מבחר דגמים במגוון תקציבים. בנוסף, אם רוצים שימנו, במקביל לסטראדיק fl הושק גם spheros sw שהוא רולר חדש לחלוטין (אין קשר לספירוס הישן), רובו מבוסס על הסטראדיק הקודם fk עם מספר שיפורים ומתומחר סביב 100$, לדעתי פיתרון מצויין לתקציב מוגבל

קובי אני חושב שכל סדרת SW של שימנו מתחילה רק ממידות 4000 או 5000 ולסט שלו מספיק 3000.
לגבי סדרת LT של דאיווה (אמנם זה שיח שלם לדיון אחר)  אני מהמאוכזבים דווקא.  המכלולים אחלה ומאוד אמינים וזה רק מסיבה אחת, BODY FLEX נוראי. בין אם זה בפואגו, באקסלר או בנינגה שעם שלושתם חוויתי את זה. לא מקנה ביטחון במלחמה עם דג של מעל קילו הרולר מתעוות בצורה נוראית כשמספיק שהקלאצ' רק חצי סגור. בכל מצב הייתי מעדיף גוף עמיד וחזק מאלומיניום גם על חשבון עוד כמה גרמים.
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #31 ב- : דצמבר 30, 2019, 11:11:46 AM »
צביקה, הספירוס sw מתחיל במידה 3000, יש גם יחס xg שבהרבה דגמים אחרים שימנו לא עושים במידה הזו, מכונה ששווה להסתכל עליה.
לגבי lt, לא כל הדגמים הם עם גוף zion, יש גם דגמים עם גוף אלומיניום. ה-lt הוא קונספט ולאו דווקא מאפיין ספציפי, המשותף בין כולם זה הורדת משקל המכונה, יחס מוגדל של גודל גיר מול גודל כללי, והחדרת טכנולוגיות מהסדרות הגבוהות לרולרים ברף מחירים בינוני ומטה. כשבוחרים מכונה רצוי לבחון את כל הפרמטרים ולפי זה למצוא את הדגם שמתאים לך. בסופו של יום, הכניסה של ה-lt שינתה את התפיסה בשוק והרימה את הרמה של מכונות שאפשר לקנות בסכומים נמוכים יחסית, אבל גם שידרגה את המכונות בטופ כמו סרטט ואקזיסט, כל הדגמים שופרו ובכל הדגמים המכונות הורידו משקל.
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : דצמבר 30, 2019, 13:37:41 PM »
צביקה, הספירוס sw מתחיל במידה 3000, יש גם יחס xg שבהרבה דגמים אחרים שימנו לא עושים במידה הזו, מכונה ששווה להסתכל עליה.
לגבי lt, לא כל הדגמים הם עם גוף zion, יש גם דגמים עם גוף אלומיניום. ה-lt הוא קונספט ולאו דווקא מאפיין ספציפי, המשותף בין כולם זה הורדת משקל המכונה, יחס מוגדל של גודל גיר מול גודל כללי, והחדרת טכנולוגיות מהסדרות הגבוהות לרולרים ברף מחירים בינוני ומטה. כשבוחרים מכונה רצוי לבחון את כל הפרמטרים ולפי זה למצוא את הדגם שמתאים לך. בסופו של יום, הכניסה של ה-lt שינתה את התפיסה בשוק והרימה את הרמה של מכונות שאפשר לקנות בסכומים נמוכים יחסית, אבל גם שידרגה את המכונות בטופ כמו סרטט ואקזיסט, כל הדגמים שופרו ובכל הדגמים המכונות הורידו משקל.

טוב לדעת לגבי הספירוס , בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת. הסטרדיק FK הוא סוס עבודה אמין ונאמן למרות שבמידות נמוכות עד 4000 מגיע עם FELT WASHERS ולא קרבון וכבר יצא לי להריח ריח שרוף לא פעם אחת ממנו. אז אם זה FK משודרג זה בטוח המלצה.
לגבי כל מה שכתבת על הLT אני מסכים ובהחלט רולרים במחיר נגיש יותר. עדיין certate, freams, caldia שהם היותר מוצלחים זה רולרים שכבר עולים צפונה מ600 שקל ולדעתי בטווח מחירים הזה עדיף סטרדיק החדש או SALTIST BACKBAY שקשה להשגה. הרולרים הזולים יותר דרומה מ400 שקל הם אכזבה גדולה בעיניי ולצערי נפלתי עם 3 מהם ולא יכול להמליץ עליהם בכלל. בקיץ כשאחזור לאולטרה אחליף את האקסלר שכרגע בכלל יצא משימוש כי הקפיץ שמתחת לשפולה התעוות ויצא מהמקום באמצע גלגול ופשוט חבל לתקן אותו במחיר הזה.
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #33 ב- : דצמבר 30, 2019, 18:12:11 PM »
אם רוצים לרדת בתקציב לרולר, יש רולרים מצויינים של daiwa lt, מבחר דגמים במגוון תקציבים. בנוסף, אם רוצים שימנו, במקביל לסטראדיק fl הושק גם spheros sw שהוא רולר חדש לחלוטין (אין קשר לספירוס הישן), רובו מבוסס על הסטראדיק הקודם fk עם מספר שיפורים ומתומחר סביב 100$, לדעתי פיתרון מצויין לתקציב מוגבל

תודה רבה, אני בודק לגבי מה שכתבת
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #34 ב- : יוני 11, 2020, 16:49:46 PM »
עם כל המידע שהועלה כאן, מקפיץ לטובת מי שפספס  אתה בסדר
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.