מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
איזה חומר מילוי אתה משתמש?
מאד תלוי למה: 1. הדבקה אפוקסי + אירוסיל. 2. מילוי קומות קטנים שאחרי זה שיוף קטן - אפוקסי + אירוסיל + מיקרובלון. 3. כאשר אני רוצה לגרום למשטח גדול להראות אחיד ויפה ואני צריך לשייף איזור גדול - אפוקסי ומיקרובלון בלבד. מאד תלוי על איזה חומר אתה עובד ולבדוק שהחומרים מתחברים בנוסף המיקום בסירה (מעל המים או מתחת) אם תרצה להעמיק עוד תוכל להתקשר בשמחה 0544777706
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
השלב כרגע הוא לסיים את התאים בתחתית ולצפות אותם בפיבר, אבל מזג האויר שוב לא לטובתנו ואנחנו נאלצים לעסוק בשאר הדברים כדי לא להתעכב או לעמוד ללא מעש.... האמת - הרבה יותר כיף, להתעסק עם הקונסולה שעברה שינוי מהותי, הוספנו פס חיצוני להגנה ויופי, כסא קידמי שיהפוך להיות צידנית ועוד'
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
עוד כמה דברים
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
במקור הכסא היה אמור להיות פס עץ אחד עם כיפוף ע"י חריצה של העץ, בגלל שאני עובד עם בירץ' שהוא יותר נוקשה לא הצלחתי עם הכיפוף וזה נשבר... לא נורא, עשיתי את הרדיוס בעזרת השיטה של הקונסולה - כלומר ע"י פסים צרים שיוצארים את הצורה, אותם ממלאים מחומר אפוקסי עם מיקרובלון ומעט אירוסיל ומשייפים לקבלת צורה. הכסא הזה יושב לפני הקונסולה, ויהווה צידנית נשלפת לטובת מזון ושתיה (אם ממש נצטרך והצידנית הגדולה לא תספיק לנשים גם דגים...  ) כמובן שיהיה לה ניקוז טוב שיאפשר שטיפה קלה.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור, אתם מתקדמים יפה.  נהנה לראות
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
כרגע עובדים על יישום פיבר גלאס בתוך התאים של הסירה (די משעמם לראות את זה ולכן בנתיים אין סרטון...) אבל ! יש התקדמות במקביל בכמה מישורים: 1. מכרנו את הקיאק סוף סוף (איילנד זוגי 2017) 2. מכרו את הסירה (בתוך שבוע....תיכננו חצי שנה לפחות) 3. קנינו עגלה לסירה החדשה. 4. הורדנו את המנוע מהסירה הישנה לטובת החדשה.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
מזל טוב על ההתקדמות במישורים האחרים, אני יודע כמה חיכית לזה. מחכה לסרטון הבא 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
כרגע עובדים על יישום פיבר גלאס בתוך התאים של הסירה (די משעמם לראות את זה ולכן בנתיים אין סרטון...) אבל ! יש התקדמות במקביל בכמה מישורים: 1. מכרנו את הקיאק סוף סוף (איילנד זוגי 2017) 2. מכרו את הסירה (בתוך שבוע....תיכננו חצי שנה לפחות) 3. קנינו עגלה לסירה החדשה. 4. הורדנו את המנוע מהסירה הישנה לטובת החדשה.
התקדמות יפה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שמחתי לשמוע שנמכרו הקייאק והסירה. בטוח שההכנסה מהמכירה מזרימה קצת אוויר מול ההוצאות הבלתי נגמרות של פרוייקט כזה. אהבתי גם את המשך ההתקדמות, עוד צעד ועוד צעד, הערימת דיקטים שלך מתחילה ללבוש צורה של סירה! 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה יופי מור האם השלב הבא יהיה חפירת בור גדול כדי שיהיה אפשר להשיט את הסירה מהבית לים ? 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
איזה יופי מור האם השלב הבא יהיה חפירת בור גדול כדי שיהיה אפשר להשיט את הסירה מהבית לים ?  זו הסיבה שקנינו עגלה עכשיו כל עוד היא במשקל סביר להגמה ידנית, אחרי שהיא על העגלה אני יכול לבנות אותה גם אצך בבית 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה יופי מור האם השלב הבא יהיה חפירת בור גדול כדי שיהיה אפשר להשיט את הסירה מהבית לים ?  זו הסיבה שקנינו עגלה עכשיו כל עוד היא במשקל סביר להגמה ידנית, אחרי שהיא על העגלה אני יכול לבנות אותה גם אצך בבית  עכשיו אתה יכול לבוא אלי 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הגיע טנק דלק פנימי של 75 ליטר שמש גם כמייצב לסירה - קריטי מאד ומשנה את כל חווית השייט. ואביזרי חיבורים + שעון ומצוף
מעבר לזה ממשיכים לצפות את הריצפה, תהליך איטי מאד. בנתיים מתלבטים האם לעשות פתחים מפיבר או לקנות מפלסטיק - כנראה שילוב שלהם תיהיה התוצאה... דעתכם ?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
הגיע טנק דלק פנימי של 75 ליטר שמש גם כמייצב לסירה - קריטי מאד ומשנה את כל חווית השייט. ואביזרי חיבורים + שעון ומצוף
מעבר לזה ממשיכים לצפות את הריצפה, תהליך איטי מאד. בנתיים מתלבטים האם לעשות פתחים מפיבר או לקנות מפלסטיק - כנראה שילוב שלהם תיהיה התוצאה... דעתכם ?
פתחים למה ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|