פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! (נקרא 67631 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לגבי פוליאוראיתן המוקצף במיכלים
יש כזה פוליאוראיתן במיכלים עם מעכב בעירה
חומר איכותי וגם יקר יחסית לרגיל
מציע לך לבדוק טוב טוב
|
-------------------------------
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מציע לך לבדוק טוב טוב
מעכב ביערה זו לא הבעיה, תאים סגורים (החומר בנוי מתאים קטנים מאד) וחומר שמאושר עי התקינה בחול. זה הבעיה. האדריכל של הסירה אמר שאין חומר במיכל שמתאים. עם זאת, אשמח אם תצלם לי דוגמא, ואבדוק מולו. חסרים לי 13 קילו חומר ואני מחפש בנרות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
החומר שיש לי הוא חלק A וחלק B שמערבבים ויוצקים לתוך התא. הוא מתנפח ואחרי שעתיים בערך מגיע לנפח הסופי שלו
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מציע לך לבדוק טוב טוב
מעכב ביערה זו לא הבעיה, תאים סגורים (החומר בנוי מתאים קטנים מאד) וחומר שמאושר עי התקינה בחול. זה הבעיה. האדריכל של הסירה אמר שאין חומר במיכל שמתאים. עם זאת, אשמח אם תצלם לי דוגמא, ואבדוק מולו. חסרים לי 13 קילו חומר ואני מחפש בנרות אין לי חומר לצלם אבל יש הרבה חומרים שמסתובבים בשוק לדעתי יש מצב ש-BG יהיו טובים אני לא יודע מה התקינה בחול ומה התקינה בארץ וגם לא רשמת את מה אתה מחפש אבל כמו שכבר רשמתי יש הרבה סוגים תתחיל לבדוק ואני מאמין שבסוף תמצא
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
זה החומר שאני מחפש. חיפשתי בכל הארץ. את המפעל שממנו קניתי את ה 7 קילו שיש לי סגרו... ואני לא מצליח לאתר חומר דומה. תאמין לי שאני מחפש...
DESCRIPTION:
Caesarol A 05 Polyurethane System is suitable for the production, by pouring technology, of polyurethane PIPE INSULATION foam for many rates of densities. Reaction of Caesarol A 05 Polyol (Component A) with Isocyanate MDI (Component B) gives foams with excellent flowing, suitable to pour pipe and tanks insulation .The resulting in an even molded density distribution. Caesarol A 05 System can be processed both on high and low-pressure machine. The Polyurethane Foam exhibits very good thermal stability at both high and low temperatures. Caesarol A 05 System does not utilize CFC as blowing agent. . Typical Properties Caesarol A 05 – Isocyanate MDI Component A - Component B NCO % - 31-33 Viscosity mPa.s 250 250 Density g/ml 1.15 1.22 Stability month 6 6
Typical Foam Properties
Foam Density 45 ± 5 Kg/m3 Compressive Strength 1.5-2 kg/cm² Closed cells > 90 (%) Thermal Conductivity Coefficient 0.025 W/mK Resistance to flame spread (DIN 4102) Class B-3 Dimension Stability at –20 to 75°C ±2 %
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
זה החומר שאני מחפש. חיפשתי בכל הארץ. את המפעל שממנו קניתי את ה 7 קילו שיש לי סגרו... ואני לא מצליח לאתר חומר דומה. תאמין לי שאני מחפש...
DESCRIPTION:
Caesarol A 05 Polyurethane System is suitable for the production, by pouring technology, of polyurethane PIPE INSULATION foam for many rates of densities. Reaction of Caesarol A 05 Polyol (Component A) with Isocyanate MDI (Component B) gives foams with excellent flowing, suitable to pour pipe and tanks insulation .The resulting in an even molded density distribution. Caesarol A 05 System can be processed both on high and low-pressure machine. The Polyurethane Foam exhibits very good thermal stability at both high and low temperatures. Caesarol A 05 System does not utilize CFC as blowing agent. . Typical Properties Caesarol A 05 – Isocyanate MDI Component A - Component B NCO % - 31-33 Viscosity mPa.s 250 250 Density g/ml 1.15 1.22 Stability month 6 6
Typical Foam Properties
Foam Density 45 ± 5 Kg/m3 Compressive Strength 1.5-2 kg/cm² Closed cells > 90 (%) Thermal Conductivity Coefficient 0.025 W/mK Resistance to flame spread (DIN 4102) Class B-3 Dimension Stability at –20 to 75°C ±2 %
קצת חיפשתי ומצאתי אתה למעשה צריך קצף פוליאוריטן בדרגה B-3 עשיתי חיפוש ומצאתי את הקצף הזה https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjWjLqEq53oAhX1AWMBHVRZA_0QFjAEegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.amrusi.co.il%2F%25D7%25A4%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2590%25D7%2595%25D7%25A8%25D7%2599%25D7%2598%25D7%259F-%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%25A6%25D7%25A3-ml-750&usg=AOvVaw06oUrkQELz9ZXI-RnP1UkCמה גם שהוא עומד בתקן שציינת DIN 4102 לגבי שאר הפרטים תתקשר לחנות ותשאל אותם או שתחקור את המוצר וירט שדרך אגב יש להם מוצרים מעולים וזה תוצרת גרמניה כשעבדתי במכונאות השתמשתי בהרבה מוצרים שלהם
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הוא לא מתאים. הוא לא עשוי מתאים סגורים מעל 90 אחוז. מה שאומר שהוא לא עמיד למים ברמה שאני צריך. זה בדיוק מהסוג חומרים שמשתמשים בארץ, אחרי כמה שנים הופך למשקולת. סמוך עלי, לא נמצא חומר כזה במיכל. רק בצורת שני נוזלים שמערבבים ויוצקים. הלוואי והיה פשוט כל כך למצוא.
יש מפעל בחיפה שנקרא פוליאוראיתן חיפה. להם יש, אבל בכמויות שאני צריך הם אפילו לא ממצמצים ךכיוון שלי. וגם אני צריך אישור רעלים.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הוא לא מתאים. הוא לא עשוי מתאים סגורים מעל 90 אחוז. מה שאומר שהוא לא עמיד למים ברמה שאני צריך. זה בדיוק מהסוג חומרים שמשתמשים בארץ, אחרי כמה שנים הופך למשקולת. סמוך עלי, לא נמצא חומר כזה במיכל. רק בצורת שני נוזלים שמערבבים ויוצקים. הלוואי והיה פשוט כל כך למצוא.
יש מפעל בחיפה שנקרא פוליאוראיתן חיפה. להם יש, אבל בכמויות שאני צריך הם אפילו לא ממצמצים ךכיוון שלי. וגם אני צריך אישור רעלים.
בס"ד למי המפעל בחיפה מוכר את החומר הזה? אולי פשוט תנסה לרכוש את זה מאחד הלקוחות שלהם.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בס"ד למי המפעל בחיפה מוכר את החומר הזה? אולי פשוט תנסה לרכוש את זה מאחד הלקוחות שלהם. אני מנסה, יש לי קשר עם אחד הלקוחות, זה מפעל מעצבן שגם אחרי שנתתי לו את המפרט שיש כאן ואחרי שיצרו עבורי מק"ט עדיין לא מצליחים לרכוש מהם... הזוי לגמרי ולא מובן, גם הלקוח שלהם התעצבן עליהם. בקיצור בכל פרויקט חלק הרכש הוא חלק לא פשוט בעיקר שאתה בונה משהו לא בסטנדרט הישראלי שבמקרה הסירות הוא נמוך מאד !!!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה תענוג.... עברתי עכשיו על כל השרשור... (לא על כל הסרטונים), אני לא איש טכני אבל בהחלט "וואו"  ים של מידע והמון מקצועיות עם דיונים מקצועיים ברמות הגבוהות... ללא ספק מור, לקחת על עצמך חתיכת פרויקט - ועל הדרך יצרת את אחד הדיונים המרתקים בפורום... מתאר לעצמי כי הפלגת הבכורה בסירה לאחר השלמתה - תהיה מלווה בתחושה עילאית מבחינתך... ולפי ההקפדה שלך על כל פרט - זו הולכת להיות סירה בטופ של מה שמכירים בארץ... המשך הצלחה 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
איזה תענוג.... עברתי עכשיו על כל השרשור... (לא על כל הסרטונים), אני לא איש טכני אבל בהחלט "וואו"  ים של מידע והמון מקצועיות עם דיונים מקצועיים ברמות הגבוהות... ללא ספק מור, לקחת על עצמך חתיכת פרויקט - ועל הדרך יצרת את אחד הדיונים המרתקים בפורום... מתאר לעצמי כי הפלגת הבכורה בסירה לאחר השלמתה - תהיה מלווה בתחושה עילאית מבחינתך... ולפי ההקפדה שלך על כל פרט - זו הולכת להיות סירה בטופ של מה שמכירים בארץ... המשך הצלחה  תודה רבה ! אכן חולם על היום הזה.... כרגע די מושבת בגלל הקורונה כי אני עובד מהבית ועם 3 ילדים ואישה קשה למצוא זמן. מקווה שהיום אוכל לעבוד קצת. המטרה כרגע היא לסיים את התאים מתחת לרצפה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מה עם xps הוא עמיד למים אבל הוא מגיע כבר בצורה של פלטות אפשר לחתוך לצורה שתתאים ולהדביק
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מה עם xps הוא עמיד למים אבל הוא מגיע כבר בצורה של פלטות אפשר לחתוך לצורה שתתאים ולהדביק
אשמח לקישור או טלפון - תודה בעקרון הספק סוף סוף הצליח להשיג לי עוד מאותו החומר, כנראה שבוע הבא יהיה נקווה שלא יסגרו אותנו...
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה רבה ! זו אכן אפשרות טובה, אם שבוע הבא לא אצליח להביא את הקצף - אנסה להשיג את הלוחות.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|