דן אמרגי
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
no1@מס אחד ולא בפעם הראשוניה הכריש אבי חכם. 
|
|
|
|
|
בהצלחה לכולם 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איזה יופי של תחרות  מתחיל להתפתח הרבה עיניין לקראת סגירת הקלפיות  יאללה חברים , מי שעדיין לא הצביע זו כמעט קריאה אחרונה בהחלט  ממשו את זכותכם והצביעו לי  - סתתתתתתתתתתם.. אני ממש גאה בכם על ההתעוררות ברגעים האחרונים  הקרב הוא צמוד וכל קול קובע  יאלללה חברי ISF - תנו בראש 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1 חסדייה - בדרך אל הים 2 רמי פרידמן - דו"ח או לא דו"ח יומן מסע 3 סאמח הצפר - אנטיאס עצבני, דמוי קטלני וצוות ענייני-מוקדש לדייגים רמלה
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
1 חסדייה - בדרך אל הים 2 רמי פרידמן - דו"ח או לא דו"ח יומן מסע 3 סאמח הצפר - אנטיאס עצבני, דמוי קטלני וצוות ענייני-מוקדש לדייגים רמלה
ההצבעה למעלה (ראש הדיון) באמצעות הסקר
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
ההצבעה למעלה (ראש הדיון) באמצעות הסקר 4 הודעות יכול להצביע ? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ההצבעה למעלה (ראש הדיון) באמצעות הסקר 4 הודעות יכול להצביע ?  4 שולחנות נכנסים באוטו ?  ההצבעה מוגבלת ל- 3  ואתה צודק - הבחירה וואלה קשה מאדדלג לדקה 2:54
http://www.youtube.com/embed/whaAFP9jH3c
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
חברים יקרים.. בהתאם למועדי ההצבעה , הסקר ננעל ! ברכות לזוכים  וכמובן, הרבה הרבה כבוד' לכל המשתתפים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים.. בהתאם למועדי ההצבעה , הסקר ננעל ! ברכות לזוכים  וכמובן, הרבה הרבה כבוד' לכל המשתתפים  כל שנותר הוא להודיע על מועד ושעת המפגש, על תוכן המפגש וכו'....... בקרוב 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
מה עם קולות החיילים??? והמנהלים??? 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שכחת את קולות הימאים....
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
אני שמח וגאה שהיה לי חלק בתחרות של אתר גדול אפילו שלא הגעתי לאחד מהמקומות הזוכים !  תודה לכל מי שהצביע לי !  כל הכבוד לזוכים !  מגיע לכם ובענק 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה עם קולות החיילים??? והמנהלים???  אם רק היית יודע כמה זמן המנהלים עוסקים בשאלת ההצבעה שלהם...  סבלנות חברים.... בקרוב מאוד הודעה מסודרת תעלה, כולל הודעה על תאריך המפגש ומה מתוכנן במפגש....
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|