תקופת התחרות חלפה לה במהירות והגיע הזמן להעמיד את הדוחות המצטיינים להצבעות החברים והמנהלים...
לאחר בחירת 12 הדוחות הראשונים, אופשר לחברים להציע דוחות ראויים נוספים בכדי לבחור 3 דוחות נוספים...
אפשרנו גם למי שביקש לשנות דוח שלו שנבחר- בדוח אחר שפורסם בתקופת התחרות...
כמו מלכתחילה, כל דוח נבחר בזכות משהו שאפיין את ההשקעה ואת "הערך המוסף" שלו, בין משום דרך כתיבת החוויה וההשקעה בכתיבת הדוח, בין ואולי דווקא משום ההשקעה בצילום ועריכת הסרטון, בין אם בגלל צילום החיוך עם הדג שנתפס ובין אם בגלל הסרטת הדג ששוחרר...
כפי שפורט בתקנון, ייקבעו הדוחות הזוכים בהצבעה, באופן יחסי ע"י החברים והמנהלים (2/3 לחברים ו: 1/3 למנהלים. הצבעת המנהלים כפי שתגובש בחדר הניהול - תפורסם רק אם יהיה בה לשנות את תוצאת הצבעת החברים לגבי הדוחות הזוכים, תוך שקיימת אפשרות של הימנעות המנהלים מהצבעה).
הקווים המנחים היו :
1. לא יותר מדו"ח אחד לכל חבר – מתוך כוונה לתת הזדמנות ליותר חברים...
2. הדוחות המושקעים, המיוחדים והמהנים ביותר, ולא דווקא ההצלחה בדיג עצמו...
3. הכללת דוחות דיג מכל הסגנונות.
הדוחות המוצעים הינם דוחות מושקעים של חברים באתר, אז כנגד כל השקעה שכזו, קחו לכם דקה או שתיים לעבור על כל דוח, להזכר, להנות ולבחור...
ההצבעה נערכת בתצורת סקר שבו תתבקשו לבחור את שלושת הדוחות הטובים/היפים/המיוחדים ביותר לטעמכם, ולהזכיר- כל חבר רשאי להצביע עבור עד שלשה דוחות מבין דוחות הדיג ברשימה שתוצג.
ההצבעה לבחירת הדוח/ות המנצח/ים שלכם, הדוח/ות שהכי אהבתם..... תיפתח מרגע העלאת הודעה זו ותסתיים ביום ראשון ה: 4/3/2011 בחצות.
כולנו ציפיה ורצון שהדוחות הראויים ביותר יזכו בפרסים הראשונים, אז בהצלחה לכל הדוחות המתמודדים...
טוב עד שאני יבין איך באמת מצביעים, אני מצביע לדוח של חסדייה, הכי נהנתי לקרוא אותו בין כל הדוחות (אם הייתי יכול להצביע לכולם הייתי מצביע), הוא העביר את החוייה טוב, יש סרטון , יש מתכונים, עמד בכל הקריטריונים של התחרות ויותר בלי יוצא מן הכלל, שורה תחתונה אני מצביע לחסדייה.
טוב עד שאני יבין איך באמת מצביעים, אני מצביע לדוח של חסדייה, הכי נהנתי לקרוא אותו בין כל הדוחות (אם הייתי יכול להצביע לכולם הייתי מצביע), הוא העביר את החוייה טוב, יש סרטון , יש מתכונים, עמד בכל הקריטריונים של התחרות ויותר בלי יוצא מן הכלל, שורה תחתונה אני מצביע לחסדייה.