אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אין לי אחי !
אני לא רואה שום סקר בראש הדף ! אני רואה רק את ההודעה הראשית ואז את כל השירשור הזה, אין שום סקר
תתקשר אלי. נפתור לך את הבעיה..
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
nadavmc
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אבל ההצבעה נעלמה
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
ת ודה רבה לכל המצביעים כייף גדול לקחת חלק בתחרות כזאת
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
ושלא תפסיקו להיות יצירתיים כי אין תחרות כן  על זה בידיוק רציתי לדבר איתך  דיר באלק מי שהולך לזלזל אחרי שנגמרה התחרות  אני יזכור לו את זה מצפה למחוייבות בדוחות יצירתיים , מעניינים , מצולמים ומוסרטים כאילו התחרות לא נגמרה ועתידה להיסגר עוד הרבה מאוד זמן.. 
|
|
|
|
|
ושלא תפסיקו להיות יצירתיים כי אין תחרות כן  על זה בידיוק רציתי לדבר איתך  דיר באלק מי שהולך לזלזל אחרי שנגמרה התחרות  אני יזכור לו את זה איזה מתוק אתה  מצפה למחוייבות בדוחות יצירתיים , מעניינים , מצולמים ומוסרטים כאילו התחרות לא נגמרה ועתידה להיסגר עוד הרבה מאוד זמן.. 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
מי שעדיין לא הצביע והשפיע נצלו את ההזדמנות , כל קול משפיע  קראו את הדוחות , תהנו ממקבץ דוחות יפייפים ותנו את קולכם לדוח שהכי אהבתם.. 
|
|
|
|
|
נסיון 
|
|
|
|
guyguy137
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה אני לא רואה את ההצבעה?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העניין בטיפול על ידי ההנהלה 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
ברוכים הבאים נשמח אם תציג את עצמך קצת .. אני רואה שאתה ממש חדש (איתנו כבר 30 דקות  ) ואני שמח שיש לך כבר דעה לגבי הדוח היפה.. אני סקרן לדעת האם הספקת לעבור כבר על כל הדוחות  אני מציע באמת מכל הלב לעבור , לקרוא , להתאהב ולהעריך ולהצביע לדוח שאתה באמת אוהב ומתחבר אליו.. אז מי אתה ? בן כמה ? מאיפה בארץ ? דייג במתוקים / מלוחים ? תהנה ותרגיש בבית 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוכים הבאים נשמח אם תציג את עצמך קצת .. אני רואה שאתה ממש חדש (איתנו כבר 30 דקות  ) ואני שמח שיש לך כבר דעה לגבי הדוח היפה.. אני סקרן לדעת האם הספקת לעבור כבר על כל הדוחות  אני מציע באמת מכל הלב לעבור , לקרוא , להתאהב ולהעריך ולהצביע לדוח שאתה באמת אוהב ומתחבר אליו.. אז מי אתה ? בן כמה ? מאיפה בארץ ? דייג במתוקים / מלוחים ? תהנה ותרגיש בבית  אחחחחחח אבי. יש לך את זה אגב, אלמלא שם המשפחה שלך היה אמיתי, עוד היינו צריכים להצמיד לך אותו ככינוי 
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עקב תקלה טכנית ,
הסקר ננעל להצבעה באופן זמני עד לסיום הטיפול בנושא.
הודעת עדכון תפורסם בהמשך.
עימכם הסליחה,
הנהלת האתר.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ברוכים הבאים נשמח אם תציג את עצמך קצת .. אני רואה שאתה ממש חדש (איתנו כבר 30 דקות  ) ואני שמח שיש לך כבר דעה לגבי הדוח היפה.. אני סקרן לדעת האם הספקת לעבור כבר על כל הדוחות  אני מציע באמת מכל הלב לעבור , לקרוא , להתאהב ולהעריך ולהצביע לדוח שאתה באמת אוהב ומתחבר אליו.. אז מי אתה ? בן כמה ? מאיפה בארץ ? דייג במתוקים / מלוחים ? תהנה ותרגיש בבית  נעים מאוד אני מומי מהקריות בן 41 ולא פנוי להצעות מרגיש הכי בבית 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|