פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פצצות וצרחות מאת מאסטר יוסי אסולין |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פצצות וצרחות מאת מאסטר יוסי אסולין (נקרא 6454 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/5/2019 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי סיליקון - | לברק-חלק | | |
הדו"ח:  דוח משוגע תהיו בהיכון, מתחיל יום לפני מאסטר אסולין קובע איתי ב3 בבוקר,וכבר ב1בלילה מקבל דיווח ממנו  שמע ישראל אני אומר לעצמי הבנאדם לא הכי שפוי אבל הכי נעולללל,כבר מודיע לי שהוא נעול ומכניס אותי לאטרף בראש,נפגשים ואני אומר לו קודם תירגע תביא את הדג במקרה הבאתי קרח וצדנית (סתם תחושה שנתפוס היום) מארגן ציוד יוסי כבר חזר לזרוק,אני מגיע לנקודה והוא מכוון אותי תוך כדי שהוא נותן לי אינפורמציה המאסטר נעול ואני רץ אליו עם הרשת מהתרגשות אני מפספס את הדג אבל יוסי מכניס בי מוטיבציה ( אם הדג בורח אני הורג אותך) אני חייב להוציא אותו אומר לעצמי ושוב אני מפספס ופה כבר מתחילות הצעקות של המאסטר עד שלבסוף הוא ברשת,אני משאיר לו את הרשת עם הדג ורץ לזרוק זריקה שנייה בום אני נועל לברק צועק ליוסי בוא עם רשת הבחור רץ אליי עם הרשת והדג בחוץ ,אני מתארגן להשחיל את הדג בשחילר והמסטר שוב נעול אני מבין היום שאני הופך להיות הנושא כלים שלו,כבר נכנסתי במהירות עם הרשת שלא יצעק עליי, קופץ בין הסלעים כמו רקדנית והשלישי שלו בחוץ מצד שני עוד בחור נעול מבקש עזרה ברשת ,פה הבנתי היום אני לא אדוג אבל לא מוותר הולך עוזר לבחור להוציא את הדג ורץ לעבוד,זורק שוב כמה פעמים ואז בום שוב נעילה ,יוסי קולט שאני יכול להניף אותו ואני משום מה מפחד שלא יקרע החוט ומבקש ממנו רשת ,המאסטר בא לכיווני תוך כדאי זריקה ובום גם הוא נעול ומתחיל רצף קללות צעקות אלימות מילולית חח תוציא את הדג אתה מרים אותו עם חכה כמו שלך אין מי שיעזור ( חכה בלאק הול 30_100) אין ברירה אני מניף אותו למעלה הרבה בזכות יוסי שהכניס בי ביטחון,בנתיים אני מרים את הדג,יוסי עדיין נעול ואני עוזב הכל ורץ להרים אותו יוסי הפעם קצת יותר עדין הוא לא צורח עליי רק צועק צחי אני חייב להרים את הדג הזה הוא מפלצת חסר לך שהוא לא ברשת,כרגיל קופץ כמו צנצילה ומביא לו אותו,כרגיל יוסי מתעסק ואני רץ לזרוק שוב מבין שהעסק פה רותח ,מזה רותח גולש,יוסי מחליט שהוא מפסיק לדוג שבע הבחור,ובשיא האינטליגנציה של הבחור הוא אומר לי מעכשיו אני לא דג רק מביא לך את הדגים עם רשת ,עוד לא מסיים להגיד תמשפט ואני מקבל פצצה על המקל אני נעול אני צועק ליוסי והפעם זה ענקקק,יוסי ברוגע חייב לציין מכוון אותי איך להתנהג עם הדג ובמקצועיות הוא אצלו ברשת הרמה ,זהו העסק נרגע ואני ממשיך עוד קצת יוצא אוטוט והשאר זה היסטוריה ... יוסי אסולין אני מת עליך ועל הצעקות שלך תמיד צחוק,כייף ,צעקות אבל בעיקר מקצועיות לא יכולתי לבקש מאסטר טוב יותר  כמובן שכחתי לציין שהיו בריחות נפילות של בהמות אבל בסהכ אני יותר ממרוצה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2019, 09:05:04 AM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
|
יום לפנתיאון! כל הכבוד!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לילה לבן של השמחות עשיתם, פעם הבאה להקליט את הצרחות של המאסטר 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה חוויה. כל הכבוד על שיתוף הפעולה בינכם. ועל ההשקעה לבוא לדוג באישון לילה. 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח צחי מה עשית לי הלילה יה משוגע איזה טירוף אתה מיצר הצחוקים וההתלהבות שלך. הופכים אותי לנמר היה קל לרוץ על הסלעים בשבילך נשמה שמחתי מאד על כל לברק שהוצאת הגדול יצא לך 2 קילו פלוס וזה שיא חדש שישבר במהרה אחי היו חסרים לנו החברים של להקת השמחות בטח היינו רצים עם הרשתות ביחד בשמחות הבאות שועל שכמוך 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
דו"ח מרתק עם אקשן וצעקות של אדרנלין. מזכיר לי אותי בסיטואציות קודמות. שאפו!!
|
|
|
|
|
ששמעו אתם אלופים מקצועיים ובעיקר עובדים ביחד אליפות כן ירבו ימים,סליחה,לילות שכאלה
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2019, 16:13:31 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה,העזרה זה באמת מאהבה ,יש לנו רומן יחד...
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח צחי מה עשית לי הלילה יה משוגע איזה טירוף אתה מיצר הצחוקים וההתלהבות שלך. הופכים אותי לנמר היה קל לרוץ על הסלעים בשבילך נשמה שמחתי מאד על כל לברק שהוצאת הגדול יצא לך 2 קילו פלוס וזה שיא חדש שישבר במהרה אחי היו חסרים לנו החברים של להקת השמחות בטח היינו רצים עם הרשתות ביחד בשמחות הבאות שועל שכמוך  יוסי יא משוגע הרצת אותי היום מרתון אתה חייב לי רגליים חדשות ,אני נראה כמו בת יענה עכשיו 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לילה לבן של השמחות עשיתם, פעם הבאה להקליט את הצרחות של המאסטר  לא צריך להקליט את יוסי צועק עליי פשוט תיהיה ער ולא משנה איפה בארץ אתה כבר תשמע אותו...חח
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבחינתי שיא אישי בכמות החברים ליציאה אחת,היה לי יום כזה לפני שנתיים שתפסתי 2 חתיכות. מעל 2 וחצי ק''ג,העיקר החוויה עם יוסי הוא מקצוען...
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבחינתי שיא אישי בכמות הלברקים ליציאה אחת,היה לי יום כזה לפני שנתיים שתפסתי 2 חתיכות. מעל 2 וחצי ק''ג,העיקר החוויה עם יוסי הוא מקצוען...
|
|
|
|
|
לילה של השמחות  אין ספק שיש נעילות הדדיות ועזרה בין חברים זה רק מגביר את ההנאה  שאפו לכם 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
"כמו איזה שני משוגעים בחוף"... בשעות שרוב האנשים השפויים ישנים, שניכם מנתבים את חוסר השפיות לעבר הים והלברקים... אני מדמיין את הסצינות ששניכם מתארים בדו"חות החופפים שלכם, ואפשר להבין את כמות האדרנלין שהתעופפה שם! שאפו על לילה לפנתיאון עם תפיסות חלומיות ושיתוף פעולה של חברים אמיתיים, עזרה הדדית גם במחיר של ויתור על הזדמנויות אישיות כדי לעזור לחבר שלידך לממש את ההזדמנות שלו... יופי של תפיסות ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|