פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פצצות וצרחות מאת מאסטר יוסי אסולין |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פצצות וצרחות מאת מאסטר יוסי אסולין (נקרא 6455 פעמים) |
הדפסה |
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו חויה מטורפת! יום נדיר כל כך במחוזותינו, דוח מלא באקשן ואנרגיה כיפית, ומאסטר אסולין הוא מתנה נדירה...! תודה על השיתוף! 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה לילה של השמחות  מוכיחים לכל אלו שמתלוננים שאין דגים, שלהיות במקום הנכון בזמן הנכון זה לא עניין של מזל, אלא של השקעה והתמקצעות. כל הכבוד על הפירגון והעזרה ההדדית. גיל
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, זכיתם ללילה מטורף של של להקת לברקים רעבה  להיות במקום הנכון בזמן הנכון וזכיתם בכל הקופה 
|
-------------------------------
|
|
|
|
יותר גרועים מצינצילה  איזה סשן,יום דייג של פעם בשנה וזכיתם להיות בחגיגה נהנתי מהדוח שלך צחי בשמחות כאלה 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יותר גרועים מצינצילה  איזה סשן,יום דייג של פעם בשנה וזכיתם להיות בחגיגה נהנתי מהדוח שלך צחי בשמחות כאלה  תודה רבה אלוף הכל בזכותך אומנם שכחתי לציין,אבל הכל אבלללללל הכל ייצא בזכות הסיליקון שהבאת לי חייבים אותו דחוףף יא מלך היית חסר.
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שיגעון של לילה עם המאסטר, כל הכבוד על השלל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צחי, הרגת אותי עם הדו"ח הזה....  התחלתי לדמיין אות יוסי צורח ואותך מדלג כרקדנית.... אם רק היה מי שמסריט אתכם לאיזו שעה... נראה שהיינו נקרעים מצחוק מול המחשב..... וכמובן מתלהבים מהטירוף... אין ספק, זכיתם ליום נדיר... לחוות יום כזה פעם בשנה - נותן לנו להבין כמה אנחנו אוהבים את הדיג... הדו"ח ענק לטעמי.... כמו שאומרים, מברוק ושוב מברוק... 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צחי, הרגת אותי עם הדו"ח הזה....  התחלתי לדמיין אות יוסי צורח ואותך מדלג כרקדנית.... אם רק היה מי שמסריט אתכם לאיזו שעה... נראה שהיינו נקרעים מצחוק מול המחשב..... וכמובן מתלהבים מהטירוף... אין ספק, זכיתם ליום נדיר... לחוות יום כזה פעם בשנה - נותן לנו להבין כמה אנחנו אוהבים את הדיג... הדו"ח ענק לטעמי.... כמו שאומרים, מברוק ושוב מברוק...  רפי תודה רבה לך על הכל ואני מתכוון על הכל,אסולין אמר לי להיות רגוע כשאתה בתמונה ,לא מבין על מה המאומה הייתה,מכיר את החוקים טוב מאד,פשוט הגיע לי הנייד החדש והחלטתי להעלות ,תודה שאתה מבין ותודה על הפירגון כייף לדעת שקימיים אנשים כמוך תודה רבה 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 02, 2019, 18:16:57 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צחי, הרגת אותי עם הדו"ח הזה....  התחלתי לדמיין אות יוסי צורח ואותך מדלג כרקדנית.... אם רק היה מי שמסריט אתכם לאיזו שעה... נראה שהיינו נקרעים מצחוק מול המחשב..... וכמובן מתלהבים מהטירוף... אין ספק, זכיתם ליום נדיר... לחוות יום כזה פעם בשנה - נותן לנו להבין כמה אנחנו אוהבים את הדיג... הדו"ח ענק לטעמי.... כמו שאומרים, מברוק ושוב מברוק...  רפי תודה רבה לך על הכל ואני מתכוון על הכל,אסולין אמר לי להיות רגוע כשאתה בתמונה ,לא מבין על מה המאומה הייתה,מכיר את החוקים טוב מאד,פשוט הגיע לי הנייד החדש והחלטתי להעלות ,תודה שאתה מבין ותודה על הפירגון כייף לדעת שקימיים אנשים כמוך תודה רבה  צחי היקר... נדמה לי שהתכוונת לרשום את התגובה הזו בדו"ח של הלוקוס 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
יום דה בסט. שיהיו המון הצלחות כאלו בהמשך. יפה מאוד
|
|
|
|
|
תותח על חלל כל הכבוד צחי אחלה תפיסות ואל נישכח תמאסטר יוסי
|
טוב חבר קרוב מאח רחוק
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
יום נדיר ביותר!!
|
|
|
|
|
כל הכבוד כיף לקרוא ולדמיין את האדרנלין...תהנו מהדגים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין ספק שהמסטר יודע את העבודה לעמוד לידו ולקבל הדרכה און ליין זה זכיה בפייס אחלה יציאה ותענוג של שלל המון הצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
איזה יציאה פסיכית, שירבו לך עוד כאלה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »