פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לא סתם אליפות... דאבל ! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: לא סתם אליפות... דאבל ! (נקרא 5076 פעמים) |
הדפסה |
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 22/2/2019 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | שקט עד גלי | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
הדו"ח:טוב, קודם כל לא להתרגש, זה החזר חוב מפברואר... בבית המולה, 2 ילדות ואשה בהריון מאוד מאוד מתקדם, מוכנה לשחרר ליציאה אחרונה, ודווקא אני בלחץ, חושב את המחשבות הרגילות של כל אדם נורמטיבי במצבי... "מה אם היא חוטפת צירים פתאום, ייקח לי 2-3 שעות להגיע הביתה..." וכמובן- "מה אם יהיה יום טוב, ואני שולח אותה ללדת לבד, כמה זמן אצטרך לישון בחוץ על הקאייק?" ליציאה הכייפית הזו של יום שישי מגיעים הרבה חברה טובים: זוהר ושמעון שהגיעו מהצפון, יונתן בעדני ושמעון מלול שהגיעו מהאזור, מתן שהצליח לברוח מנתניה וגם אבא שלו... יום חגיגה. קובעים באולגה, אני נותן לזוהר ושמעון הלחוצים 2 דקות של פור (כרגיל, בשנייה האחרונה משהו מסתבך, אני אפילו לא זוכר מה, רק שסידרתי את זה על קו החוף...). בדיעבד, כמובן שזו הייתה דחייה טקטית, פשוט רציתי שיעופו לי מציר הגרירה  יוצאים מאולגה, ולמי שלא מכיר, היציאה היא נקודה חמה מאוד לגרירה, ב-500 מטר הראשונים, אני מקבל תקיפה בממוצע אחת ל-2 יציאות. אני גם מנהל מעקב אחרי הנקודות ואדווח יום אחד כשאגיע למסקנה מענייינת. וגם הפעם כמובן, אין אכזבה. דמוי גרירה כחול-כסוף של יוזורי (מיומי הראשון בקאייק, טוחן דגים) - שמתי לו כבל פלדה דק, ולכן אולי הוא מקבל לאחרונה תקיפות מהצד, אבל עדיין מקבל... אז פתאום כיפוף, והרולר שורק... אני נותן להובי עוד כמה פידולים כדי לא לאבד מתח בזמן שאני מתארגן, וכשאני מוכן, ברקס של 90 מעלות ומתחיל לפמפם. אני עם רולר DAIWA BG 6500, אין לדג סיכוי, זו כננת... וכרגיל בדו"חות שלי - נעצור כאן שנייה ונדון בזה: אני חופר לפני קניות. הרבה. במקרה הזה החפירות שלי הניבו מידע חד משמעי - אם אתם רוצים חיית עבודה, במחיר ללא תחרות ובאיכות סוף - זה הרולר. שימו לב שיש הבדל בין הרולר היפני לרולר האמריקאי, אבל בגודל של 6500 לא מייצרים למיטב ידיעתי את היפני, אז אין איפה להתבלבל. סתם כדי שיהיה ברור: זה גם יהיה הרולר הבא שאני אקנה, הוא פשוט מדהים. למה הרולר הזה ישמש אתכם? מהקאייק הוא נהדר לפתיון, לחי, למאדאי, לגרירה ואם ממש משעמם אז גם לג'יג (הוא כבד מדי לעבוד קבוע עם זה לטעמי)... ואם תשתעממו מאוד בזמן איסור הדייג, אז הוא אחלה רולר חוף... אה כן, והוא שבר את השוק ביחס תמורה לכסף. זה רולר ב-140 דולר..... אני מצרף כאן סקירה של אחד המקצוענים (מקצוען מוכר ונקי - לא עובד עם אף חברה ולא מקבל מתנות "בחינם", הוא פסיכי - הבנאדם יורד לרמת הברגים וזוויות החיתוכים בברזל): Alan Hawk - Daiwa BG Reviewקישורים לדוגמא בלבד לרולר: דוגמא מאיביידוגמא מ Tackle Direct[יש להם גם דגם יותר אטום עם איזה פטנט של שמן מגנטי.... נקרא Daiwa BG Magsealed, אבל לא נראה לי שהייתי משלם יותר על זה...] אז נחזור לענייננו: מרים עם הכננת את דג.. מגיע עד אלי, טונית יפה של כ-1.5 ק"ג... ואז, כמו טמבל מצוי, אני מסתכל על הרשת שלידי.... וחושב לעצמי.. טוב, לא חושב, סתם מתעצל.... מניף את הדג לסירה, וכשהוא באוויר אני רואה את מה שלא ראיתי כי עדיין טיפה חשוך: הדג תפוס מהראש... הרבה זמן לא הסתכלתי על זה, כי הטונית כמובן נפלה חזרה למים.... היא בעצם באה רק כדי ללמד אותי את הלקח === תפסיק להתעצל, תשתמש ברשת !!!! הבאסה אדירה, שמעון ראה את כל זה די מקרוב ושוטף אותי... ואני אומר לו שזה מגיע לי, כי אני טמבל... המשך היציאה היה חביב, אבו נפחות פה, אבו נפחות שם, קצת דגי לטאה... לוקוסים קטנים לחברה שעולים ומשוחררים.... ואצלי כלום... מפה לשם, החלטנו לעלות קצת לעומק, מגרדים את ה-45-48 מטר... אני כל הזמן עובד עם ג'יג ועם מאדאי במים, עליו רצועות קלאמר. כלום, דממה... ואז, אני לא יודע למה, אני מחליט לתפוס את החכה של המאדאי ולבצע טריק שלמדתי ממוניר פעם על הג'יג הזה: לתת לו ליפול בכח על הסלע, לעשות רעש.... מפיל פעמיים בערך, מרים ומקפיץ אותו יפה כמעט בלי לגלגל... אחרי 3 שניות נעילה.... משהו יפה ! אבל בדרך למעלה זה משתחרר... מרים, מחדש מהר פתיון ומוריד... בום על הסלע, מרים, כמה הקפצות אלימות... בום ! נעילה ! הפעם אני בטוח שזה אינטיאס ! יש נגיחות ! אנחנו על הלהקה ! אבל משהו מוזר...שנייה יש פייט, שנייה לא, נגיחות חזקות, ואז חלשות... אבל זה כבד, וזה מתנגד... מצד שני, זה מחובר לכננת BG.... אז מעלה ומפמפם.... והפתעה שמוציאה ממני צרחת אושר של מאושפזים במחלקה סגורה.... לא אינטיאס אחד, אלא שניים ! על אותו מאדאי ! הפעם הלקח טרי טרי בראש, הרשת מורמת ושניהם בקאייק ! אחרי זה חתכנו... כבר היה מאוחר ולא צריך לדחוק בגורל בכח להתחיל עם צירים עכשיו.... והלהקה נעלמה לה... הדרך חזרה הייתה סיוט, הים השתנה, נלחמתי נגד רוח ודריפט... אפשרי כמובן, אבל מוציא את המיץ... מצד שני למתן הלך המנוע ואז גם הפדלים.... חזר בגרירה על ידי אבא שלו.... ל א ל צ א ת ל ב ד !!!!!! מתן קיבל ממני את אחד הדגים, שיהיה לו לשבת, ואנחנו התענגנו על השני. הכנתי אותו מפולט עם חמאה על מחבת, היה נדיר. היות ואלו היו האינטיאסים הראשונים שלי, אז הרשיתי לעצמי לקחת, אחרת אולי עוד הייתי מתלבט... סה"כ, 1.5 ק"ג לאינטיאס זה לא הרבה... עכשיו אחרי שטעמתי כמה הוא טעים בגודל הזה אני עוד יותר בהתלבטות  האם אינטיאס קטן תמיד יותר טעים מגדול? סה"כ - יום טוב ומלא חברים, לקח שנלמד בצורה הכואבת ואחלה סיומת.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2019, 14:00:50 PM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד מה אגיד לך אלעד... באמת דוח ובאמת אליפות. שני אינטיאסים על דמוי אחד זה דבר שלא נראה לי שמשהו ציפה לו בדוח הזה. הפתעת אותי בענק. אני יכול רק לדמיין את ההרגשה שלך  ודרך אגב, לגבי רשת ההרמה, אל תסתכל על זה בתור טעות. אחי, ככה לומדים. יש משפט יפה ביהדות שאומר: "אין אדם עומד על דברי תורה אלא אם כן נכשל בהם" השכר לימוד שלך היה טונית שמוערכת בקילו וחצי, יש כאלו שמשלמים שכר לימוד גבוה יותר. רק מה שחשוב הוא שתזכור את השיעור הזה לפעם הבאה... לא להתעצל בדברים הקטנים זה אחד הדברים שמה שעושים את האדם מקצוען. סחטיין על הדוח - נסלח לך כרגע על האיחור שלו 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
שילמת מקדמה, וקיבלת בחזרה תשואה מטורפת! אמנם עדיין בייביז, אבל אינטיאס נותן פייט מרשים בכל גודל. כשנתפסים 2 דגים על אותו הג'יג הם גם מושכים אחד נגד השני ולא רק נגד החוט. לפעמים זה נותן מכפלה משוגעת (2 דגים של 2 קילו נותנים פייט של 8...), ולפעמים הם מכסחים אחד את השני לכדי תשישות בלי שתתאמץ... לגבי דאיויה BG, המלצתי עליהם כמה וכמה פעמים. הרולר הפך לפופולארי מאוד בעולם בשנתיים האחרונות, וזה בגלל תמורה גבוהה יחסית מול מחיר נמוך. כבר ראינו אנשים שהוציאו מפלצות על המכונות האלה והן עמדו בפייט בגבורה. נדמה לי שמידה 6500 קצת מוגזמת לצרכים שלך, מדובר ברולר ענקי במשקל מעל 800 גרם וקיבולת חוט מטורפת, בטח ה-5 היה מספיק מעל ומעבר... אבל אם אתה מסתדר עם המימדים- אכן מדובר ברולר חזק מאוד שיכול להוציא כל דג בכל יום. לגבי ה-magsealed- מדובר בשדרוג משמעותי שדאיווה הכניסו לרולרים רבים, בעיקר כשמדובר ברולרים שעובדים בסביבת מי ים באופן אינטנסיבי, סביר להניח שמה שיפרק את הרולר יהיה בלאי מי מלח ולא בלאי מעומס ושחיקה... בכל מקרה, עשית קניה מוצלחת והרולר עמד במבחן הראשון בגבורה, לדעתי אתה תחזור עם אותו הרושם גם כשתוציא איתו דג של 10 או 20 קילו! יופי של דו"ח אם אחלה תוצאה, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלדד, החזר חוב מהנה ומפורט.  תודה על שיתוף המידע שמסביב ואחלה זוג אינטיאסים על המדאי.  לגבי הקע ע הרשת, על טעויות משלמים , אבל זה שכר הלימוד 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
באמת נעלמת לתקופה.... כל הכבוד על התפיסה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
ד'וח מפורט,מושקע ובעיקר מהנה!! יופי של תפיסות. שאפו!!
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
נדמה לי שמידה 6500 קצת מוגזמת לצרכים שלך, מדובר ברולר ענקי במשקל מעל 800 גרם וקיבולת חוט מטורפת, בטח ה-5 היה מספיק מעל ומעבר... אבל אם אתה מסתדר עם המימדים- אכן מדובר ברולר חזק מאוד שיכול להוציא כל דג בכל יום. לגבי ה-magsealed- מדובר בשדרוג משמעותי שדאיווה הכניסו לרולרים רבים, בעיקר כשמדובר ברולרים שעובדים בסביבת מי ים באופן אינטנסיבי, סביר להניח שמה שיפרק את הרולר יהיה בלאי מי מלח ולא בלאי מעומס ושחיקה...
אכן, אתה אחד הגורמים לכך שהרולר הזה נקנה  6500 הוא לא גדול מדי, לטעמי הוא הגודל המושלם לקאייק, ויש הבדלים משמעותיים בינו לבין ה5000 (בנתונים הטכניים, בדראג, בכמות החוט בסיבוב..... וגם האיכות החלקים הפנימיים,לפי אלן הוק). הוא אצלי קרוב לשנה, טחן עבודה והוציא המון דגים (רק ביציאה האחרונה שלף 8 אבו קקות), אבל לא התמודד עד כה עם משהו של למעלה מ3-4 ק"ג, מהנה מאוד, ואני ממליץ מאוד על הגודל הזה (סה"כ, אני לא עושה איתו גי'ג, הוא עובד כשצריך). הייעוד האמיתי שלו אצלי יהיה לחי, כשאיכנס לזה כמו שצריך. MAGSEALED - הידע שלי הוא מקריאה בלבד, טרם ניסיתי אחד מאלו, אבל בסופו של דבר להבנתי מדובר בחומר (שמן/גריז) עם חתיכות ברזל.... לא במבנה שונה של הרולר. אני בטוח שזה יתרום להארכת חיי הרולר, אבל כל רולר צריך טיפול, גם כזה יצטרך, ואני לא בטוח שלאורך זמן ופחת בכמות החומר, יהיה הבדל ביניהם. אם העלות הנוספת הייתה זניחה אני מניח שלא הייתי חושב פעמיים, אבל היות ומדובר בתוספת משמעותית אני מוותר... שוב, הכל בלי ניסיון מעשי עם הטכנולוגיה לאורך זמן.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2019, 11:02:05 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
באמת נעלמת לתקופה.... כל הכבוד על התפיסה
כן, התרחבנו... היא כמובן חזרה לעצמה אחרי שבועיים, אני נשארתי רחב...
|
|
|
|
|
אלדד התגעגתי לכתיבה המשעשעת שלך כל הכבוד על צמד חמד של בייבי הם הכי טעימים בגודל הזה  אחרי תקופת הפגרה חייבים יציאה משותפת ידידי שאפו ובהצלחה עם התוספת החדשה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2019, 12:38:32 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ואני לא הבנתי איך באיסור אתה מעלה דו"ח  אכן הייתה כיף של יציאה, נראה לי תפסתי כריש קטן ביציאה הזו עכשיו אחרי שהמשפחה התרחבה, תגיד לאישתך שאתה חייב לצאת יותר כי יש יותר פיות להאכיל  מחכים לך בסוף החודש
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
נדמה לי שמידה 6500 קצת מוגזמת לצרכים שלך, מדובר ברולר ענקי במשקל מעל 800 גרם וקיבולת חוט מטורפת, בטח ה-5 היה מספיק מעל ומעבר... אבל אם אתה מסתדר עם המימדים- אכן מדובר ברולר חזק מאוד שיכול להוציא כל דג בכל יום. לגבי ה-magsealed- מדובר בשדרוג משמעותי שדאיווה הכניסו לרולרים רבים, בעיקר כשמדובר ברולרים שעובדים בסביבת מי ים באופן אינטנסיבי, סביר להניח שמה שיפרק את הרולר יהיה בלאי מי מלח ולא בלאי מעומס ושחיקה...
אכן, אתה אחד הגורמים לכך שהרולר הזה נקנה  6500 הוא לא גדול מדי, לטעמי הוא הגודל המושלם לקאייק, ויש הבדלים משמעותיים בינו לבין ה5000 (בנתונים הטכניים, בדראג, בכמות החוט בסיבוב..... וגם האיכות החלקים הפנימיים,לפי אלן הוק). הוא אצלי קרוב לשנה, טחן עבודה והוציא המון דגים (רק ביציאה האחרונה שלף 8 אבו קקות), אבל לא התמודד עד כה עם משהו של למעלה מ3-4 ק"ג, מהנה מאוד, ואני ממליץ מאוד על הגודל הזה (סה"כ, אני לא עושה איתו גי'ג, הוא עובד כשצריך). הייעוד האמיתי שלו אצלי יהיה לחי, כשאיכנס לזה כמו שצריך. MAGSEALED - הידע שלי הוא מקריאה בלבד, טרם ניסיתי אחד מאלו, אבל בסופו של דבר להבנתי מדובר בחומר (שמן/גריז) עם חתיכות ברזל.... לא במבנה שונה של הרולר. אני בטוח שזה יתרום להארכת חיי הרולר, אבל כל רולר צריך טיפול, גם כזה יצטרך, ואני לא בטוח שלאורך זמן ופחת בכמות החומר, יהיה הבדל ביניהם. אם העלות הנוספת הייתה זניחה אני מניח שלא הייתי חושב פעמיים, אבל היות ומדובר בתוספת משמעותית אני מוותר... שוב, הכל בלי ניסיון מעשי עם הטכנולוגיה לאורך זמן. שמחתי לשמוע שעזרתי. אם אתה לא עובד עם המקל ביד, אלא נמצא בסטנד בלבד, אז כן, הגודל לא מפריע. עם הקיבולת שלו אתה יכול גם למלא בו מאות מטרים של חוט 80-100 ליברה, ולהוריד פיתיונות וחי לכל עומק. לגבי ה-magsealed, הטכנולוגיה נמצאת בשימוש כבר מ-2010, התחילה ממכונות העילית, סלטיגה, קטלינה, סרטט, וחילחלה גם למכונות mid range. אני כבר מפרק ומתעסק עם הרולרים האלה, מבפנים- אין מה לדבר, אתה פותח רולר שעבד ועבד ועבד, והוא נקי כמו חדש.... השמן לא מכיל חלקיקי מתכת אלא הוא בעל תכונות מגנטיות, ובמיסב האטום יש טבעת מגנטית, ולכן השמן נשאר במקום ולא מטייל או מתפזר. בכל מקרה, בחרת היטב וקנית רולר indestructible, תתחדש ותהינה והלוואי שתשמע אותו צורח חזק והרבה..... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
וואו...... היה שווה לחכות לדו"ח היפיפה הזה אלדד.... אחר שנהניתי והשתעשעתי.... ואחרי שהעשרתי ידע - וכדרכך יש בדו"ח שלך כמה בונוסים..... זמן להתייחסויות לעיקר שראינו.... שני המשפטים שהעלו את את החיוך הכי גדול - האסטרטגיה והחששות שלך...*אסטרטגיה: " דחייה טקטית, פשוט רציתי שיעופו לי מציר הגרירה"... חזק  *חששותיך: " ולא צריך לדחוק בגורל בכח להתחיל עם צירים עכשיו." אתה נשמע מפוחד על חברות:הכייפ שלכם עם היציאה בצוותא וכמובן הפינוק למתן עם אחד הדגים לארוחה חביבה... אינפורמטיבי - כבר אמרנו?*המאמר של Alan Hawk נראה מהצצה חטופה כמאמר חובה..... ההמלצה שלך נראית שווה זהב במונחי עלות תועלת, ללא ספק רולר שמתאים לכל מה שציינת בדיג מקיאק. מסוקרן אם הרולר יחזיק דמוי של אקסראפ-20 במהירות 8קמ"ש ומעלה בלי לשחוק מהר מיסבים ואת הרולר רוב מכונות הספינינג אינן מתאימות לגרירת דמוי גדול במהירות - זה גומר אותן... מסקרן כי מכוון לדיג מהסירה... *וכמובן, מתכוון לבדוק את הטיפ שציינת ועבד: הפלת המדאי על סלע ואז הקפצות... במסגרת הפקת הלקחים: נתת תזכורת מדוע על עצלנות משלמים.. יישמת היטב עם הדבל... הקטע המלהיב:ברור - לראות את הפרצוף שלך אחרי שהטונית נפלה למים  סתאאאאאם... כמובן שהדאבל על אותו מדאי.... היה עוד עניין... אך לא אעקוף אותך עם תגובה שארוכה מהדו"ח 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה חוויה לקרוא את הדוח הזה פשוט תענוג מקווה שלמדת לקח עם הרשת (בטוח למדת) יופי של אנטיאסים טעימים מאד מחכה לתובנות בנוגע ל500 מטר הראשונים  בהצלחה למשפחה זו תקופה מרגשת 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
חששותיך: " ולא צריך לדחוק בגורל בכח להתחיל עם צירים עכשיו." אתה נשמע מפוחד  מת מפחד.... למרות שזה ילד שלישי ואתה יודע שזה ייקח שעות.... הפחד של להיות בסיטואציה שהיא אומרת לי "בוא, ירדו לי המים", ואני צריך לענות לה "אה, איזה יופי.... 3 שעות אני שם...." אני מעדיף ללכת להיות דגלן עם דגל ישראל במצעד יום השנה לאחים המוסלמים באמצע עזה.... *המאמר של Alan Hawk נראה מהצצה חטופה כמאמר חובה.....
המאמר שלו הוא תענוג גם אם אתה לא בוחן את הרולר, הבחור מטורף ולא שפוי, ויש לו כתיבה עניינית, מתובלת בפן האישי שלו, ובהרבה ידע אני תמיד מצטער שהוא לא בוחן יותר מכונות, אבל יש לו כמה בלוגים די מעניינים כשנחה עליו הרוח... חובה להכיר את האתר הזה מסוקרן אם הרולר יחזיק דמוי של אקסראפ-20 במהירות 8קמ"ש ומעלה בלי לשחוק מהר מיסבים ואת הרולר
אין לי שמץ של מושג. ההימור שלי הוא שהוא יחזיק לא רע, אבל אני בטוח שניתן לחפש מידע בגוגל על זה, בטח שאלה שעלתה וניסוי שבוצע לא מעט פעמים... השורה התחתונה: ב-140 דולר תעשה את הניסוי הזה, מקסימום אחרי כמה שנים תחליף רולר... (מיסבים אפשר להחליף בזול יחסית אם זו כל הבעיה...) *וכמובן, מתכוון לבדוק את הטיפ שציינת ועבד: הפלת המדאי על סלע ואז הקפצות...
הטיפ הזה עובד, והוא מאוד מזכיר את מה שאני עושה בצלילה חופשית עם רובה - נוקש על הסלע עם הסכין או עם משהו אחר.... עם המאדאי - תפיל אותו חזק כמה פעמים, ואז תקפיץ לאורך הריף עם הדריפט בלי לגלגל ואחרי כמה מטרים עוד פעם כמה בומים על הסלע ---> השמלה שלו + הקלאמרי על הקרס עושים את העבודה לסקרנים שהגיעו (= אבו נפחות.... גנבי שמלות ידועים). תשים מאדאי כבד עבור זה, 200-300 גרם היה עוד עניין... אך לא אעקוף אותך עם תגובה שארוכה מהדו"ח  נו באמת... עכשיו אני סקרן...
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אמצע האיסור בדיוק. הידיים מגרדות.. הראש מתפוצץ מהאישה והילדים ואתה זורק לנו גפרור ומצית הכל. ככה לא מתנהג חבר  אבל הבאת פה את אחד הדוחות היפים השנה. כל כל נהנתי מהכתיבה , מהעצירה ושינוי העלילה ואז חזרה ובוםםם הפתעה שאף אחד לא ציפה לה. יוצא רק באולגה והקו הזה שאתה מדבר עליו , מאיפה הבאת את זה ? ים המלח , גורר כל הזמן , שנים וכלום.. בהזדמנות נזמין אותך ליציאת סטודנט בסירה. יציאת סטודנט - תשאל את תומר בכר וארז אקלה.. יסבירו לך. ואז נשמח ללמוד קצת על קו האש שאתה מדבר עליו. חוץ מזה , מאודדדד נהנתי !
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|