יוצא רק באולגה והקו הזה שאתה מדבר עליו , מאיפה הבאת את זה ?
ים המלח , גורר כל הזמן , שנים וכלום..
בהזדמנות נזמין אותך ליציאת סטודנט בסירה.
יציאת סטודנט - תשאל את תומר בכר וארז אקלה.. יסבירו לך.
ואז נשמח ללמוד קצת על קו האש שאתה מדבר עליו.
ים המלח , גורר כל הזמן , שנים וכלום..
בהזדמנות נזמין אותך ליציאת סטודנט בסירה.
יציאת סטודנט - תשאל את תומר בכר וארז אקלה.. יסבירו לך.
ואז נשמח ללמוד קצת על קו האש שאתה מדבר עליו.
מה נשמע אבי,
תראה למטה תמונה של היציאות בזמן האחרון, אני די בטוח שבכל הפעמים הללו אף נפגשנו בחוף בבוקר...
הדמוי שאני איתו מהיום הראשון הוא Yo-Zuri Crystal Minnow F Deep Diver, גודל 90ממ, צבע "Holographic Green Mackerel".
http://yo-zuri.com/products/crystal-minnow-deep-diver/
צירפתי תמונה של הבחור שלי למטה... הוא כבר מחורץ כולו משיניים...
יש לו כמובן גולות, אבל הוא גם עושה ויברציות לא קטנות, יותר קשה לאסוף אותו לבד מאשר לאסוף אותו כשמחובר אליו דג

מהירות השיוט שלי איתו היא כ-5 קמ"ש, +-. גרירה יחסית קרובה, 30-40 מטר...
אל תשכח שיש לי חתימה נמוכה הרבה משלך, עם הקאייק...
מעבר לזה, אין לי משהו חכם להוסיף... רק עניין של מזל...
אבל יש לי תיאוריה: אחרי שנה וחצי של 50% על הנקודות האלו (אני תמיד משתעשע ברעיון של לעשות יום ממוקד גרירה על הקו, כדי לבדוק את התיאוריה)... אני לא חושב שזו מקריות. מעבר לכך - אם אתה ממשיך את הקו הדמיוני שלי צפונה, עד הגשר ועד כ-2 ק"מ צפונה לו, פחות אותו באותו ציר מקביל לחוף, אז אני יכול לדווח לך שכבר 8 שנים אני רואה על בדיוק על הקו הזה בעומקים של 8-12, פלמידות, טרולוסים וטוניות. עוד לפני הקאייק, בתקופת הצלילה, כל פעם שהייתי שם את הראש בקו הזה הייתי רואה פלמידה וטרולוסים, ובשנה וחצי האחרונות החברים ואני תפסנו על הקו הזה בדיוק (קו דמיוני שמתחיל כמה מאות מטרים מערבית למעגן, ונמשך באותו עומק עד ג'אסר) פלמידות וטוניות... לדעתי (חצי ניחוש, הרגשתי את זה בצלילה היטב) זהו בדיוק המקום בו עובר הזרם הכללי מדרום לצפון, ותמיד הפלגיים נמצאים בו.
אבל יש חברה שטחנו את האיזור שנים ויכולים לתת הרבה יותר מידע מהשנה וחצי שלי...
לגבי ההזמנה ואדון תומר - קודם כל תקרא את הדו"ח השני שלי, אתה רלבנטי אליו

to SLOW or not to SLOW... זו השאלה
אשמח מאוד להצטרף, מבטיח להביא פינוקים... לדעתי אנחנו גם שכנים באופן יחסי, אז בכלל תענוג.
אציק לך כבר בפרטי