פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כסוף, חזק ושיא אישי.. |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כסוף, חזק ושיא אישי.. (נקרא 5384 פעמים) |
הדפסה |
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
בחיי שהתמונה עושה עוול ללברק,במציאות הרבה יותר גדול אחד שלא תופסים כל יום. ומגיע לך בענק אחרי הסנקציות על הדייג והדודא שהייתה לך כל יציאה היא יותר משמעותית ופה עקצת לברק. יפיפה אני מאמין שהשיא הזה ישבר עוד העונה סוף סוף נפתרתי מהחוט פח שנתקעתי איתו(Gosenוהלברק לא איחר לבוא,אבל זה דוח בפני ודיסהמלצה לחוט המבאס ביותר שנתקלתי בו.. תודה על השיתוף והמשך הצלחות
כששרון כותב תגובה כל כך ארוכה, צריך להתייחס ברצינות לכל מילה שנכתבה... אני אשמח לשמוע יותר על ה-דיס-המלצה על החוט של גוסן, ובכלל רצוי לעשות את זה בדיון חדש ונפרד. עצות מניסייו בסגנון הזה הן כלי טכני חשוב מן המעלה הראשונה, ובעיקר כשמדובר בחוט שמיוחצן ע"י דייג רשת בכיר ומוערך. חוץ מזה, התמונה השניה עוד נותנת פרופורציה למימדים של הדג.... אז שאפו על האס (או אולי אסית?), אין ספק שמדובר בחמור רציני! מצטרף לקובי 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2019, 19:09:59 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של לברק, כל הכבוד על ההתמדה בתנאים קשים...! בהצלחה בעבודה החדשה, ומאחל לך שתמשיך למצוא את האיזון מבלי לפגוע באף חלק של המשולש המורכב משפחה - עבודה - דייג...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלירן, סחטין על הלברק עם השיא החדש  בתאבון  אל תשכח אותנו ותדווח גם על לברקים בגודל ממוצע
|
-------------------------------
|
|
|
|
לברק מכובד ביותר אלירן יופי של דוח, ויופי של שלל עם שיא חדש כל הכבוד
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
יופי של דג
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד על הלברקסוס הזה. בהחלט מגיע לו דו"ח  שני לקחים מהדו"ח...אין שעה ללברק, וההתמדה מנצחת. תודה על השיתוף. גיל
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג של נחישות ושל שמחות
עוזי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה יופי של לברק אלירן... נראה כמו 45-50ס"מ שזה לברק נפיל..... מכובד ביותר ואם שיא אישי - ספר מה המשקל (3.8 ניחוש פרוע שלי...) מה שבטוח - התפיסה עשתה לך הרבה שמח בנשמה... עכשיו קדימה לשיא הבא  חוצמזה, התגעגענו אליך ולדו"חות השמחים... אז בבקשה לא רק שיאים אישיים, תפנק בדוחות מעניינים על הדרך גם ללא שיא אישי 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יאאא וואלי איזה דג.... פייי יפיפה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יופי של לברק ... 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
איזה יופי של לברק אלירן... נראה כמו 45-50ס"מ שזה לברק נפיל..... מכובד ביותר ואם שיא אישי - ספר מה המשקל (3.8 ניחוש פרוע שלי...) מה שבטוח - התפיסה עשתה לך הרבה שמח בנשמה... עכשיו קדימה לשיא הבא  חוצמזה, התגעגענו אליך ולדו"חות השמחים... אז בבקשה לא רק שיאים אישיים, תפנק בדוחות מעניינים על הדרך גם ללא שיא אישי  לומר את האמת, גם אני חשבתי ששמשקל של איביי לא מדויק כששקלתי וראיתי 1.9 בחוף העריכו 2 וחצי וצפונה... הלוואי רפי, מי כמוך יודע כמה אני מחובר לפורום הנפלא הזה ולאנשים המיוחדים שנמצאים פה.. כשאתפנה מבטיח לשבת על סיכום החורף והפלמידות שכופפו לי תמקל 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג אחלה דג קרנף כול הכבוד