פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כסוף, חזק ושיא אישי.. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כסוף, חזק ושיא אישי.. (נקרא 5358 פעמים) |
הדפסה |
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 8/5/2019 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
00:00 | דמוי סיליקון - דללנדה | לברק-חלק | 1 | |
הדו"ח:שלום חברים ב  מכה על חטא ומצטער שעבר הרבה מאוד זמן ללא דוחות מצידי, הרבה עומס בעבודה חדשה שכבר כמה חודשים גורמת לי לחוסר זמן לסידורים כאלה ואחרים, בקושי יש זמן לים  אבל לים מוצאים זמן, בד"כ על חשבון שעות שינה, (תגובות נרקוטיות מוכרות אצל דייגים). לדו"ח.. כיוון שזהו שיא אישי, החלטתי להעלות דו"ח, עד השיא הבא שישבר  מגיע אתמול לנקודה, ים עובד, מערביות שמברברות את הים וקצת מוציאות את החשק לפתוח מקל, אבל בימים הכי לא צפויים, מגיעות הפתעות הכי לא צפויות.. מנסה בכל זאת קצת כלבים חתולים ומה שביניהם, בובות, פופרים, שום דבר... חושב ללכת למקום אחר, אבל לא לפני שאני אומר לחבר, שווה לנסות סיליקון עם גיגהד כבד, אולי הם על הרצפה.. זריקה שניה, כשהסיליקון 3 מטרים ממני, המקל כמעט עף מהיד.. הלברק אופייני בפייט מאוד חלש יחסית לדגים אחרים, אבל לא אצל הלקוח של אתמול... נעילה, נגיחות לכיוון הקרקעית, קלאצ מזמם בדיוק בניגון האהוב... הולך איתו 30-40 עד למקום שהייתה גישה להגיע אליו, עזרה מחבר והופ, מתגלה לברקפלצת שמנמן שמשמח יהודי... בורא עולם, מודה לך!!!
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2019, 12:57:48 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
לא מצליח להקטין את התמונות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לברקפלצת אמיתי! השמנמן הזה ישמח כל דייג... כל הכבוד על ההתמדה בלי לוותר, הרבה פעמים אנחנו מגיעים לים והתנאים מוציאים את החשק להתחיל לזרוק עם הרוח המעצבנת או הגלים הבלתי אפשריים... אבל העקשנות וההתמדה בסוף משתלמות! יופי של דג ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אחאח אלירן איזה חיוך סופר שמח בשבילך אחי ששברת שיא אישי לברק של השמחות  איזו נחישות ,למרות התנאים הקשים איש השתלם לך בענק  הים זה המרגוע,מאחל לך אחי שתחייך ככה כל הזמן ושתשבור שיאים אלוף  תודה על הדוח 
|
|
|
|
|
מה ווארדי איזה מפלץץץ כל הכבוד שלא נשברת ממזג האויר נלחמת וניצחת במקצועיות כן ירבו תודה על השיתוף
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה דג, מהאהובים עליי, הגודל מזכיר לי נשכחות, גם אצלי לא היה פייט רציני - "( שקית ניילון) בתאבון!! הקטנת תמונות: http://www.resizenow.com/he
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
לברק כבוד! באיזו שעה נתפס? איזור בארץ?
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
לברק כבוד! באיזו שעה נתפס? איזור בארץ?
חצות, דרום
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
וואלה?! לא חשבתי שיש צ'אנס ללברקים בשעות הלילה
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לבקק של השמחות, כל הכבוד
|
|
|
|
|
בחיי שהתמונה עושה עוול ללברק,במציאות הרבה יותר גדול אחד שלא תופסים כל יום. ומגיע לך בענק אחרי הסנקציות על הדייג והדודא שהייתה לך כל יציאה היא יותר משמעותית ופה עקצת לברק. יפיפה אני מאמין שהשיא הזה ישבר עוד העונה סוף סוף נפתרתי מהחוט פח שנתקעתי איתו(Gosenוהלברק לא איחר לבוא,אבל זה דוח בפני ודיסהמלצה לחוט המבאס ביותר שנתקלתי בו.. תודה על השיתוף והמשך הצלחות
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
בחיי שהתמונה עושה עוול ללברק,במציאות הרבה יותר גדול אחד שלא תופסים כל יום. ומגיע לך בענק אחרי הסנקציות על הדייג והדודא שהייתה לך כל יציאה היא יותר משמעותית ופה עקצת לברק. יפיפה אני מאמין שהשיא הזה ישבר עוד העונה סוף סוף נפתרתי מהחוט פח שנתקעתי איתו(Gosenוהלברק לא איחר לבוא,אבל זה דוח בפני ודיסהמלצה לחוט המבאס ביותר שנתקלתי בו.. תודה על השיתוף והמשך הצלחות
תודה אחי, בדיוק הוא מקבל טיפול
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מברוק אלירן על חזרה משמחת לים עם דג שכל אחד היה מאד מאד רוצה לפגוש על המקל ולך נשמה מגיע ובגדול כל הכבוד על הסובלנות ובבצלחה בדרך החדשה הלברק הזה משמח יהודי יקר מאד 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2019, 16:21:14 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של תפיסה אלירן 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כששרון כותב תגובה כל כך ארוכה, צריך להתייחס ברצינות לכל מילה שנכתבה... אני אשמח לשמוע יותר על ה-דיס-המלצה על החוט של גוסן, ובכלל רצוי לעשות את זה בדיון חדש ונפרד. עצות מניסייו בסגנון הזה הן כלי טכני חשוב מן המעלה הראשונה, ובעיקר כשמדובר בחוט שמיוחצן ע"י דייג רשת בכיר ומוערך. חוץ מזה, התמונה השניה עוד נותנת פרופורציה למימדים של הדג.... אז שאפו על האס (או אולי אסית?), אין ספק שמדובר בחמור רציני!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|