בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף  (נקרא 3988 פעמים) הדפסה
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 47

הודעות: 4555

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« ב- : ינואר 05, 2019, 21:29:31 PM »
השעה 18:30

תמונה ברשת החברתית שמעלה שרגא מדליקה אותי.

פותח את המקרר ובודק מה יש במלאי..

בייבי אינטיאס קורץ לי ואני לא חושב פעמיים..

מפרגן לקטנצ׳יק.

הפשרה של שעה בערך והוא מוכן להיכנס לסיר חם אש.

לוקח סיר רחב , כוס שמן , כף פפריקה חריפה

כף וחצי פפריקה מתוקה , קצת מלח ומתגן הכל 2-3 דקות.

מוסיף על זה כוס מים ומערבב.

מוסיף ראש שום מלא ומערבב עוד 2-3 דקות.

לאחר מכן , רסק עגבניות שעורבב קודם במים

ונותן לו דלילות.

עוד 2-3 דקות ומוסיף מיץ לימון ועורבב עם כפית כמון.

עוד 2-3 דקות והאינטיאס נכנס פנימה.

5 דקות כל צד ויצאה מעדן.

סתכלו בתמונות.
-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #1 ב- : ינואר 05, 2019, 21:39:41 PM »
מראה אש, אבי! עם אנטיאס אי אפשר לפספס, והרוטב שלך עושה רושם של מלווה מושלם לדג המשובח!
תודה על השיתוף
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #2 ב- : ינואר 06, 2019, 00:02:49 AM »
אבי הדג נראה אש
מאמין שנהנת
ועכשיו אחרי השיתוף גם אני ושאר החברים נוכל להנות
 IP: [ מחובר ]
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 2396

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #3 ב- : ינואר 06, 2019, 08:38:09 AM »
תגיד, נראה לך שאני יכול עכשיו לעבוד מה? רעב מת עשית אותי, הולך לאכול סנדוויץ'  גיחוך גיחוך
-------------------------------
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 1008

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #4 ב- : ינואר 06, 2019, 11:00:53 AM »
וואיייי איזו סלטה עשתה הבטן שלי  חם
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #5 ב- : ינואר 06, 2019, 20:29:10 PM »
ועכשיו תראה איך אני הורס לך בעובדה קטנטנה

תאר לך איך היה הטעם אם הדג היה טרי וללא הקפאה מוציא לשון

זה בגלל שגירית אותנו ככה דופק את הראש
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #6 ב- : ינואר 06, 2019, 21:55:34 PM »
אבי, הערה חשובה שחשוב להדגיש, אחרי שאני קורא שוב את ההודעה הפותחת. עשית נכון ביותר, והדבר היחיד שנכון בסיטואציה הזו, לבשל את הרוטב בישול מלא, ורק אז לשים בו את הדג (וזה כשהרוטב ממש בטמפרטורת רתיחה). יש מי שמבשל את הדג תוך כדי הוספת מרכיבי רוטב- טעות, או הצורה הכי גרועה לטעמי- מכניסים את המרכיבים ביחד לסיר ואז מדליקים את האש...
בישול של דג תמיד צריך להיות קצר ובחום גבוה, ובסביבה כמה שפחות מימית ויותר שומנית או יבשה (צליה בתנור או בגריל). בישול בחום נמוך מסיע את השומן בתוך הדג והדג מאבד את העסיסיות שלו. בסביבה מימית הדג ייצא מכובס וקמחי. כמובן שבישול ארוך מייבש את הדג ומוציא ממנו את המרקם והעסיסיות.
עריכה אחרונה: ינואר 07, 2019, 17:33:18 PM על ידי Kobiarava
 IP: [ מחובר ]
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 1008

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #7 ב- : ינואר 06, 2019, 22:20:31 PM »
אבי, הערה חשובה שחשוב להדגיש, אחרי שאני קורא שוב את ההודעה הפותחת. עשית נכון ביותר, והדבר היחיד שנכון בסיטואציה הזו, לבשל את הרוטב בישול מלא, ורק אז לשים בו את הדג (וזה כשהרוטב ממש בטמפרטורת רתיחה). יש מי שמבשל את הדג תוך כדי הוספת מרכיבי רוטב- טעות, או הצורה הכי גרועה לטעמי- מכניסים את המרכיבים ביחד לסיר ואז מדליקים את האש...
בישול של דג תמיד צריך להיות קצר ובחום גבוה, ובסביבה כמה שפחות מימית ויותר שומנית או יבשה (צליה בתנור או בגריל). בישול בחום נמוך מסיע את השומן בתוך הדג והדג מאבד את העסיסיות שלו. בסביבה מימית הדג ייצא מכובס וקמחי. כמובן שבישול ארוך מייבש את הדג ומוציא ממנו את המרקם והעסיסיות.
החכמתי מההסבר, את העובדות עצמן ידעתי כבר.
תודה קובי!
עריכה אחרונה: ינואר 07, 2019, 17:34:16 PM על ידי Kobiarava
 IP: [ מחובר ]
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1415

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #8 ב- : ינואר 07, 2019, 17:29:06 PM »
טעים יותר יום אחרי

עוזי
 IP: [ מחובר ]
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 47

הודעות: 4555

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #9 ב- : ינואר 07, 2019, 20:52:24 PM »
טעים יותר יום אחרי

עוזי

טעים באותו הרגע וכמובן את כל מה שנשאר גם יום אחרי.
-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #10 ב- : ינואר 07, 2019, 21:06:29 PM »
טעים יותר יום אחרי

עוזי


מי נותן לסיר כזה לחכות ליום אחרי? הסבתות המרוקאיות באמת אמרו, שלסיר דג צריך לתת להתקרר קירור מלא לפני שמחממים ואוכלים. לי אישית אין סבלנות לזה...
 IP: [ מחובר ]
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 52

הודעות: 3379

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #11 ב- : ינואר 07, 2019, 21:33:24 PM »
אבי מתכון של השמחות ונראה אורגינל וטעים
רק שתי הערות :
1)קודם מבשלים את הרסק עגבניות עם שום ,ככה גורם לשום
להתרכך ולתת לרוטב את הניחוח והטעם.
ורק אחכ שם את הדג  ,ועל זה שופך את השמן עם התבלינים
2 דקות על האש ומוכן.
2) מיץ הלימון מיותר בבישול יש חמיצות טבעית
מהרסק עגבניות.
ומומלץ לשים פלפלים חריפים יבשים שמסמיכים את
הרוטב .


שיחקת אותה עם הארוחה  בירה
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #12 ב- : ינואר 08, 2019, 07:41:36 AM »
אבי, שמח שהבאתי לך את המוזה 
נראה פצצה  ובתאבון.
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 47

הודעות: 4555

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #13 ב- : ינואר 08, 2019, 08:30:18 AM »
אבי מתכון של השמחות ונראה אורגינל וטעים
רק שתי הערות :
1)קודם מבשלים את הרסק עגבניות עם שום ,ככה גורם לשום
להתרכך ולתת לרוטב את הניחוח והטעם.
ורק אחכ שם את הדג  ,ועל זה שופך את השמן עם התבלינים
2 דקות על האש ומוכן.
2) מיץ הלימון מיותר בבישול יש חמיצות טבעית
מהרסק עגבניות.
ומומלץ לשים פלפלים חריפים יבשים שמסמיכים את
הרוטב .


שיחקת אותה עם הארוחה  בירה

ראשית אני שם כוס שמן , בו אני מתגן מעט את הפפריקות.
התבלינים נפתחים , עליהם אני מוסיף ראש שום
מה שגורם לשום להוציא טעמים ולהתרכך.
לזה אני מוסיף כוס מים כי אני אוהב הרבה רוטב.
לזה מוסיף את הרסק העגבניות שדולל במים.
לימון אחד שנסחט ועורבב עם כמון.
כמובן מלח לפי הטעם.
הדג אצלי נכנס ממש בסוף ל 5 דקות מכל צד.

עם כף אני מזלף מידי פעם על הדגים מלמעלה שיספגו
מהרוטב.

לגבי הפלפלים , בדרך כלל מוסיף אך הפעם לא היו בנמצא.
-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף
« הגיב #14 ב- : ינואר 09, 2019, 03:57:07 AM »
מה שהכי אהבתי -
נראה פשוט וקל להכנה
ולא מצריך דג של "הביוקר"...
ואם אתה אומר שיצא מעדן -- המתכון נשמר  בירה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!