המלצה על חכה היא בעייתית מהסיבה שמה שנוח
וטוב לי לא בהכרך יהיה נוח וטוב למישהו אחר
משקלי זריקה של החכה 100 -- 250 גרם יתן לך מענה טוב
היה ברשותי בעבר רולר Daiwa Emcast וההיתי מרוצה ממנו
סים לב שיש כמה דגמים לרולר הזה יש מצב שחלקם מיועד למים מתוקים
קיום אני חסיד של שימאנו ובסקאלת מחירים גבוהה ממה שנתת
כך שלא אוכל ממש להגיד או לייאץ מה עדיף
נכון שזה הרבה יותר מסובך להמליץ על מקל מאשר על רולר, יש לי מספיק ניסיון וידע כדי להבין בזה.
הטסטים המוצהרים על המקלות לא מעניינים. בארץ נמכרים מקלות עם טסט של 300 גרם ונשברים מהרוח. תלוי מי מצהיר ועל מה. יש לי מקלות יפנים עם טסט של 100-140 שיכולים להתמודד עם כהרבה מקלות שמוצהר עליהם 250 או 300. יש לי שימנו עם טסט של 200 שזורק
140 לפני האוכל ו170 אחרי האוכל. אותי אישית בכלל לא מרשים הטסטים הכתובים. זה חסר ערך מבחינתי, מעניין אותי יותר מבנה המקל,טבעות וכדומה מ, מי היצרן בכלל, האם אני מכיר מוצרים אחרים שלו והם אמינים או לא לפי זה אני מחליט באם אני מוכן להמליץ או לא.
המלצתי בחיי על הרבה ציוד ולעיתים מאוד רחוקות טעיתי
באם יש לך המלצה טובה יותר מיצרן מכובד, באמת אשמח להודות שטעיתי, לא מתיימר להגיד שיודע הכול ושאין אחרים שיודעים ובטוח שיש כאלו שיודעים יותר ממני
כל הרולרים מסדרה encase מתאימים גם למתוקים וגם למלוחים. האנגלים בעיקר מייחסים אולרים עומדים למתוקים ורולר ים שוכבים למלוחים. רולר חביב ונחמד.
בקריאה נוספת,
אהבתי את התגובה הזו במיוחד ולא רק בגלל המקצוענות שבהחלט קיימת על פני הדברים,
אלא במיוחד בגלל המשפט הזה ואצטט:
"
אותי אישית בכלל לא מרשים הטסטים הכתובים. זה חסר ערך מבחינתי, מעניין אותי יותר מבנה המקל, טבעות וכדומה, מי היצרן בכלל, האם אני מכיר מוצרים אחרים שלו והם אמינים או לא לפי זה אני מחליט באם אני מוכן להמליץ או לא."
הרבה חומר למחשבה, היכן להתעמק...
מה שבטוח מוטי - אתה פריק של ציודים...