פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סט דייג חופי/על חי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סט דייג חופי/על חי (נקרא 5852 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם, ברצוני לקנות סט פתיונות חדש, שהשימוש שלו יהיה דייג על חי לא משהו רציני כמו אניטיאסים, אלה יותר באזור מסביב (גומברים לברקים לוקוסים וכדומה...)
חשוב לציין שאני מעוניין להשתמש בציוד גם בתור דייג חוף רגיל. ולכן, אני מחפש ציוד כזה שלא יפגע לי במרחקים הזריקה מצד אחד, ומצד שני שיוכל לשמש אותי לדייג על חי. התקציב הוא 700₪-1000₪.
תוך כדי חיפושיי באינטרנט הגעתי לרולר daiwa windcast, איך הוא? האם מישהו התנסה איתו בעבר? יש המלמצות לרולר אחר? וכמובן לחכה? תודה מראש!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
את החכה שהזכרת אני לא מכיר אבל בתקציב כזה כל חנות תוכל לצייד אותך בחכה ורולר טובים שמתאימים למה שהגדרת
|
-------------------------------
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לכולם, ברצוני לקנות סט פתיונות חדש, שהשימוש שלו יהיה דייג על חי לא משהו רציני כמו אניטיאסים, אלה יותר באזור מסביב (גומברים לברקים לוקוסים וכדומה...)
חשוב לציין שאני מעוניין להשתמש בציוד גם בתור דייג חוף רגיל. ולכן, אני מחפש ציוד כזה שלא יפגע לי במרחקים הזריקה מצד אחד, ומצד שני שיוכל לשמש אותי לדייג על חי. התקציב הוא 700₪-1000₪.
תוך כדי חיפושיי באינטרנט הגעתי לרולר daiwa windcast, איך הוא? האם מישהו התנסה איתו בעבר? יש המלצות לרולר אחר? וכמובן לחכה?
תודה מראש!
זה לא רולר , זה סידרה של אולרים ברמות שונות של איכות ושימוש. סידרה של אולרים לחוף באיכות טובה ויחסית יקרה כמו מוצרים טובים . המחיר ההתחלתי בארץ כ1000 שקל ומעלה בהתאם לדגם. ביבוא אישי כמובן זה פחות. מעבר למקל ורולר צריך גם חוטים,, קרסים,פתיונות , קצת כלי עבודה כמו מספרים,סכין, רצוי גם פלייר קטן, רצוי גם צידנית קטנה לפתי ובנות ולדגים, צריך גם תיק לסחוב הכול, אולי גם מעמד לחכה ואולי גם כיסא לשבת לנוח במהלך היציאה. כל זה יכול להיות גם ; 200 שקל , אפשר כמובן גם לאלתר כל מיהי פריטים, בהחלט חושב שבכול חנות יתאימו לך סט ובסיסי וציוד מינימלי הכרחי. באם תרצה לשדרג הציוד בתקציב הזה, תצטרך לעשות יבוא אישי
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2019, 19:29:04 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
תוך כדי חיפושיי באינטרנט הגעתי לרולר daiwa windcast, איך הוא? האם מישהו התנסה איתו בעבר? יש המלמצות לרולר אחר? וכמובן לחכה?
זה לא רולר , זה סידרה של אולרים ברמות שונות של איכות ושימוש. סידרה של אולרים לחוף באיכות טובה ויחסית יקרה כמו מוצרים טובים . המחיר ההתחלתי בארץ כ1000 שקל ומעלה בהתאם לדגם. ביבוא אישי כמובן זה פחות.
מעבר חלמקל ורולר צריך גם חוטים,, קרסים,פתיונות , קצת כלי עבודה כמו מספרים,סכין, רצוי גם פלייר קטן, רצוי גם צידנית קטנה לפתי ובנות ולדגים, צריך גם תיק לסחוב הכול, אולי גם מעמד לחכה ואולי גם כיסא לשבת לנוח במהלך היציאה. כל זה יכול להיות גם ; 200 שקל , אפשר כמובן גם לאלתר כל מיהי פריטים,
בהחלט חושב שבכול חנות יתאימו לך סט ובסיסי וציוד מינימלי הכרחי. באם תרצה לשדרג הציוד בתקציב הזה, תצטרך לעשות יבוא אישי תודה מראש!
אני חושש שלא הבנתם אותי יש לי כבר סט חוף רגיל די מעפן אבל יש לי את כל הציוד מסביב חוץ מחוט מתאים לסט בוא אני מעוניין, ולכן יותר מאשמך אם תוכלו להמליץ לי על חכה ורולר במסגרת התקציב, ובהתאם לבגדים שציינתי בהודעה הראשונה. בנוסף, רציתי להתייעץ בנוגע לרולר אני מתלבט בין שלוש סדרות של אולרים daiwa crosscast, daiwa emcast ו-daiwa windcast. את הציוד אני מתכנן להזמין מחול כך שהמחיר בארץ לא רלוונטי...
|
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדירוג שלך נכון, זה הסדר לפי האיכות יש רק אי בהירות לגבי ה wind cast . יש סידרה אירופאית תחת האותיות x,z ו וכדומה שאני התייחסתי אליה. יש גם סידרה בשם הזה שמיועדת לשוק המזרח רחוק, פחות טובה ו, מבחינת האיכות יותר דומה ל encase. שני הסדרות י והencase יותר טובות מ cross cast.
באם התקציב מאפשר עדיף האירופאי מתחתיו המזרח רחוק וencase ובסיס הcrosscast
כולם יתאימו לך, האירופאיות מותאמות יותר לזריקה רחוקה אלו של המזרח מותאמות יותר לכוח
|
|
|
|
|
הדירוג שלך נכון, זה הסדר לפי האיכות יש רק אי בהירות לגבי ה wind cast . יש סידרה אירופאית תחת האותיות x,z ו וכדומה שאני התייחסתי אליה. יש גם סידרה בשם הזה שמיועדת לשוק המזרח רחוק, פחות טובה ו, מבחינת האיכות יותר דומה ל encase. שני הסדרות י והencase יותר טובות מ cross cast.
באם התקציב מאפשר עדיף האירופאי מתחתיו המזרח רחוק וencase ובסיס הcrosscast
כולם יתאימו לך, האירופאיות מותאמות יותר לזריקה רחוקה אלו של המזרח מותאמות יותר לכוח
לא כל כך הבנתי מה כתבת תוכל להסביר את עצמך בבקשה לא הבנתי איזה סדרה טובה מאחרת. ואיזה סדרה מיועדת למזרחק ואיזו לאירופה. תודה רבה!
|
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תסתכל באתר היבואן, gofishing@co.il רולים לחוף תמצא שם גם את encase וגם את wind cast. אלו מיועדים יותר לזריקות רחוקות בגלל מבנה הגוף ובשפולה הקונית והמהירות. יש שם גם cross cast שמיועד יותר לכוח מאשר למרחק, שפולה עמוקה יותר ומבנה עגול שווה, אני לא יודע לאיזה wind cast אתה מתכוונן, יש באתרים של המזרח הרחוק כאלו עם שפולה מוזהבת, פחות טוב מזה שבאתר היבואן ומתאים יותר לכוח
|
|
|
|
|
תסתכל באתר היבואן, gofishing@co.il רולים לחוף תמצא שם גם את encase וגם את wind cast. אלו מיועדים יותר לזריקות רחוקות בגלל מבנה הגוף ובשפולה הקונית והמהירות. יש שם גם cross cast שמיועד יותר לכוח מאשר למרחק, שפולה עמוקה יותר ומבנה עגול שווה, אני לא יודע לאיזה wind cast אתה מתכוונן, יש באתרים של המזרח הרחוק כאלו עם שפולה מוזהבת, פחות טוב מזה שבאתר היבואן ומתאים יותר לכוח הבנתי, תודה רבה. אני דיברתי על ה-daiwa windcast x אבל בגלל המחיר אני נראה לי ארד ממנו ב-ebay זה עולה באזור ה700 ולכן,נראה לי אני אלך על ה Daiwa Emcast LDA מה אתה אומר? איזה חכה אוכל להתאים לו?
|
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחירה טובה ויענה על הצרכים שלך כפי שתיארת. מה התקציב שלך למקל, זה ג'ונגל גדול
|
|
|
|
|
למקל 400 יש אפשרות לעלות ל 500 אבל עדיף שלא
|
|
|
|
|
למקל 400 יש אפשרות לעלות ל 500 אבל עדיף שלא יש לך איזושהי אופציה שתתאים ואתה ממליץ עליה?
|
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצת באיחור,הייתי עסוק חיפשתי משהו שיתאים גם לצרכים וגם לתקציב והגעתי למקל הזה,חברה ידועה,נתונים טובים ובמסגרת התקציב
Tragic I andromeda cast 4.20 200 gram
תקיש באויבי ותגיע לאתר בבולגריה. המחיר כ 350 שקל כולל הובלה
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
המלצה על חכה היא בעייתית מהסיבה שמה שנוח
וטוב לי לא בהכרך יהיה נוח וטוב למישהו אחר
משקלי זריקה של החכה 100 -- 250 גרם יתן לך מענה טוב
היה ברשותי בעבר רולר Daiwa Emcast וההיתי מרוצה ממנו
סים לב שיש כמה דגמים לרולר הזה יש מצב שחלקם מיועד למים מתוקים
קיום אני חסיד של שימאנו ובסקאלת מחירים גבוהה ממה שנתת
כך שלא אוכל ממש להגיד או לייאץ מה עדיף
|
|
|
|
Motyw
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
נכון שזה הרבה יותר מסובך להמליץ על מקל מאשר על רולר, יש לי מספיק ניסיון וידע כדי להבין בזה. הטסטים המוצהרים על המקלות לא מעניינים. בארץ נמכרים מקלות עם טסט של 300 גרם ונשברים מהרוח. תלוי מי מצהיר ועל מה. יש לי מקלות יפנים עם טסט של 100-140 שיכולים להתמודד עם כהרבה מקלות שמוצהר עליהם 250 או 300. יש לי שימנו עם טסט של 200 שזורק 140 לפני האוכל ו170 אחרי האוכל. אותי אישית בכלל לא מרשים הטסטים הכתובים. זה חסר ערך מבחינתי, מעניין אותי יותר מבנה המקל,טבעות וכדומה מ, מי היצרן בכלל, האם אני מכיר מוצרים אחרים שלו והם אמינים או לא לפי זה אני מחליט באם אני מוכן להמליץ או לא. המלצתי בחיי על הרבה ציוד ולעיתים מאוד רחוקות טעיתי באם יש לך המלצה טובה יותר מיצרן מכובד, באמת אשמח להודות שטעיתי, לא מתיימר להגיד שיודע הכול ושאין אחרים שיודעים ובטוח שיש כאלו שיודעים יותר ממני כל הרולרים מסדרה encase מתאימים גם למתוקים וגם למלוחים. האנגלים בעיקר מייחסים אולרים עומדים למתוקים ורולר ים שוכבים למלוחים. רולר חביב ונחמד.
|
|
|
|
|
 |
|
|
נכון שזה הרבה יותר מסובך להמליץ על מקל מאשר על רולר, יש לי מספיק ניסיון וידע כדי להבין בזה. הטסטים המוצהרים על המקלות לא מעניינים. בארץ נמכרים מקלות עם טסט של 300 גרם ונשברים מהרוח. תלוי מי מצהיר ועל מה. יש לי מקלות יפנים עם טסט של 100-140 שיכולים להתמודד עם כהרבה מקלות שמוצהר עליהם 250 או 300. יש לי שימנו עם טסט של 200 שזורק 140 לפני האוכל ו170 אחרי האוכל. אותי אישית בכלל לא מרשים הטסטים הכתובים. זה חסר ערך מבחינתי, מעניין אותי יותר מבנה המקל,טבעות וכדומה מ, מי היצרן בכלל, האם אני מכיר מוצרים אחרים שלו והם אמינים או לא לפי זה אני מחליט באם אני מוכן להמליץ או לא. המלצתי בחיי על הרבה ציוד ולעיתים מאוד רחוקות טעיתי באם יש לך המלצה טובה יותר מיצרן מכובד, באמת אשמח להודות שטעיתי, לא מתיימר להגיד שיודע הכול ושאין אחרים שיודעים ובטוח שיש כאלו שיודעים יותר ממני כל הרולרים מסדרה encase מתאימים גם למתוקים וגם למלוחים. האנגלים בעיקר מייחסים אולרים עומדים למתוקים ורולר ים שוכבים למלוחים. רולר חביב ונחמד. תודה רבה, נראה לי ברולר שאקח הוא אחד מסדרת ה emcast, לא סגור על אחד ספציפי צריך עוד לערוך השוואות... ובקשר למקל אלך לבכר אליהו אבקש מקלות חלקים בתקציב ואערוך השוואה בין כולם... תודה רבה לכולם!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|