פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   שלום - האם נעשה סקר לגבי סוגי הקיאקים הפועלים? חברות, זוגי, ממנוע, מפרש, בידונים |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום - האם נעשה סקר לגבי סוגי הקיאקים הפועלים? חברות, זוגי, ממנוע, מפרש, בידונים (נקרא 10046 פעמים) |
הדפסה |
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
יש פה הרבה חברה מביני עניין. תגיד מה הצרכים שלך ונעזור לך למצוא כיוון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
לדעתי לא נערך סקר כזה. הקטע הוא שיש קייאקים שקשה לשייך אותם לקטגוריה מסויימת...אסבירף קח הובי אווטבק- הוא משוט והנעת רגליים.(פדאל) אבל יש לי גם מפרש בשבילו , (לא יוצא איתו תמיד אבל יש אופציה כמו כן הוא גם בעל יכולת לחבר מנוע חשמלי במקום פאדל ...למי שרוצה אז באיזו קטוגריה נכניס אותו 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אשמח לעזרה ללא אינטרסים של נציגי מכירות.... אני 100 ק"ג, קצת ניסיון בדייג חופי ים, בעיקר ג'יג בינוני; לא צעיר אך הכושר טוב; חושב על קיאק יציב יחסית לצרכי הנוחות אולם לא קריטי היות וגלשתי רוח שנים כולל בחורף; הובלה על גג רכב ~פרייווט~ מהגדולים יותר. תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אשמח לעזרה ללא אינטרסים של נציגי מכירות.... אני 100 ק"ג, קצת ניסיון בדייג חופי ים, בעיקר ג'יג בינוני; לא צעיר אך הכושר טוב; חושב על קיאק יציב יחסית לצרכי הנוחות אולם לא קריטי היות וגלשתי רוח שנים כולל בחורף; הובלה על גג רכב ~פרייווט~ מהגדולים יותר. תודה
תקציב ? יש לך ציוד דייג לקיאקים ואוויזרים נלווים? במידה ולא זכור שגם הם צרכים תקציב יד שניה באיזור בחשבון אם כן זה יכול להוזיל את הקניה ב 30% עד 50%
|
|
|
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חשבתי שאולי עדיף להבין את האופציות ואז לחפש משומש. אין לי ציוד שייט כלל, קיים ציוד דייג כבסיס. אני מבין ומעניין באפשרות להנעת פדלים שנוחה ומפנה את הידיים לדייג; אולם מיקרת מאוד? תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חשבתי שאולי עדיף להבין את האופציות ואז לחפש משומש. אין לי ציוד שייט כלל, קיים ציוד דייג כבסיס. אני מבין ומעניין באפשרות להנעת פדלים שנוחה ומפנה את הידיים לדייג; אולם מיקרת מאוד? תודה
ציוד דייג לחוף במיוחד החכות לא יתאימו לקיאק בגלל האורך לקיאק משתמשים בחכות קצרות 1.6 עד 2 מטר רולרים מידה 4000 ו 5000 במידה ואין לך חכות ורולרים מתאימים תרלץ לרכוש לפכות שני סטים כל אחד ינוע בין 600 ל 1500 שח צריך ואפילו חובה וססט ציפה עלויות בין 200 ל 600 שח גלאי דגים לא חובה אבל משפר את ההצלחה נע בין 500 ל 2000 שח ג'יגים ודמויים בעלות של עוד 300 עד 500 שח להתחלה גגון רך להובלת הקיאק סביב 350 שח קיאק עם פדלים חדש יעלה סביב 16000 שח משומש בין 7000 ל 12000 קיאק משוטים חדש בין 7500 ל 5500 משומש ינוע בין 300 ל 4500 קח בחשבון שזה על קצה המזלג יש עוד תוספות שיתווספו לעלויות שציינתי
|
|
|
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה צור על תשובתך המפורטת מאוד באמת מעריך. האם המדיה הנכונה למצוא קיאק משומש היא יד 2 והפורום כאן, או, ישנה מדיה של "מפה לאוזן" ואז כיצד מתחברים אליה?... תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה רבה צור על תשובתך המפורטת מאוד באמת מעריך. האם המדיה הנכונה למצוא קיאק משומש היא יד 2 והפורום כאן, או, ישנה מדיה של "מפה לאוזן" ואז כיצד מתחברים אליה?... תודה
יש מספר אפשרויות 1. פה בפורום בקטגוריית שוק פתוח תוכל לפרסם שאתה מחפש או לעקוב אחרי פרסומים של אחרים 2. יד 2 כנס לקטגוריות יד שניה משם תת קטגוריה ספורט משם תת קטגוריה ספורט ימי ואז אופציה קיאקים 3. פייסבוק קבוצה שנקראת קיאקים יד שניה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בכל מקרה אל תהיה פזיז ותתפטה למחיר נמוך כל קיאק שאתה רואה ומעניין אותך שאל פה לקבל חוות דעת או בדוק אפשרות שחבר מנוסה מהאזור בוא מפורסם הקיאק יקפוץ איתך לראות את הקיאק לא נעים להשקיע כסף ובסוף לגלות שיש סדק הקיאק או בעיות אחרות קח את הזמן בדוק ותתיעץ לפני תאמין לי זה יחסוך לך עוגמת נפש
|
|
|
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעולה תודה ושוב תודה על המענה והנכונות.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני חושב שלמידות שלך פרו אנגלר 12 או 14 יתאימו הנעת פדלים, תוכל להוסיף מנוע כמו שחל עושים קיאק יציב בטירוף בעל קיבולת העמסה של 272 קילו חיסרון, אם ניתן לקרוא לזה כך, זהו המשקל העצמי שהוא יחסית גבוה ועומד על 55 קילו ריק אני באופן אישי מעמיס לבד על גגון הרכב
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2018, 20:55:17 PM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אני חושב שלמידות שלך פרו אנגלר 12 או 14 יתאימו הנעת פדלים, תוכל להוסיף מנוע כמו שחל עושים קיאק יציב בטירוף בעל קיבולת העמסה של 272 קילו חיסרון, אם ניתן לקרוא לזה כך, זהו המשקל העצמי שהוא יחסית גבוה ועומד על 55 קילו ריק אני באופן אישי מעמיס לבד על גגון הרכב
זוהר למידות שלו גם אוטבק , פרולר 13 , פרולר 15 יתאימו אני מעל 100 קג על פרולר 13 ואין שום בעיה דרך אגב לפי נתוני יצרן הפרולרים בעלי קושר נשיאה גבוהה יותר משל הובי Hobie Mirage Outback קיבולת הקיאק: 181 ק"ג Hobie Mirage revolution 13 קיבולת הקיאק: 159 ק"ג Hobie Mirage adventure קיבולת הקיאק: 159 ק"ג Hobie Mirage Pro Angler 14 קיבולת הקיאק: 272 ק"ג Prowler Trident 13 עד 2016 קיבולת הקיאק: 215.5 ק"ג Prowler Trident 13 שנתון 2018 קיבולת הקיאק: 161 ק"ג Prowler Trident 15 עד 2016 קיבולת הקיאק: 250 ק"ג Prowler Trident 15 שנתון 2018 קיבולת הקיאק: 206.4 ק"ג Prowler Ultra 4.3 קיבולת הקיאק: 174.4 ק"ג לפי הנתונים שצרפתי כל הקיאקים מתאימים מבחינת נשיאת משקל של לפחות 150 ומעלה כך שאין בעיה לאדם של 100 קג + ציוד לבחור בכול אחד מהדגמים המופיעים ברשימה עכשיו צריך לראות מה בתקציב של הבחור ומה הוא מעדיף
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי !
|
|
|
|
|
לגבי משקלי נשיאה. לכל קיאק יש את המשקל האידאלי שלו. כאשר הקיאק מועמס, הוא שוקע מעט ובמשקל האידאלי הוא מגיע לקו המים המיועד לו. אם יש על הקיאק פחות משקל, הוא לא ישקע מספיק וקו המים יהיה נמוך וקצר. כתוצאה מכך הקיאק יהיה פחות יציב ויותר איטי. כל מה שאני אומר הוא שכושר העמסה גבוה זה לא נתון כל כך חיובי. אם אדם שוקל 120 קילו על קיאק עם כושר העמסה של 250 קילו, הוא באמת יסחוב איתו עוד 130 קילו של ציוד לקיאק? קשה לי לדמיין אפילו עם מנוע ומייצבים. קיאקי תיור שיוצאים איתם לשיט של שבועות לעיתים, בדרך כלל מדורגים בכושר נשיאה של 130-140 קילו. לא צריך יותר מזה. כאשר אתה חותר בקיאק ישיבה פנימית שמדורג לכושר נשיאה גבוה אבל אתה חותר ללא ציוד בבטן הקיאק, מרגישים הבדל לרעה בהתנהגות הקיאק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3