פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   שלום - האם נעשה סקר לגבי סוגי הקיאקים הפועלים? חברות, זוגי, ממנוע, מפרש, בידונים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום - האם נעשה סקר לגבי סוגי הקיאקים הפועלים? חברות, זוגי, ממנוע, מפרש, בידונים (נקרא 10045 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk לא כל הובי שוקל קרוב ל-50 ואם ניקח את ה- Prowler Trident 15 הוא שוקל 41 ק"ג וזה קיאק חתירה. אני התחלתי עם Prowler Trident 15 וזה היה נחמד עד למזרחית הראשונה שתפסה אותי בהפתעה. אני לא אומר שזה לא קיאק מצויין, אבל אני כן מרגיש יותר בטוח בקיאק שאינו חתירה, וזה אחרי שתי הפתעות נוספות. אבל כפי שצור אמר, השאלה זה תקציב
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk הכל תלוי במה אתה רוצה. אני רוצה קאייק סופר יציב, שאף גל צד או ים עובד לא מפחיד אותי יותר מדי. שאני יכול לזוז לאורכו ללא בעיה... והנעת הרגליים מאפשרת לי יציאות של 20 ק"מ בלי להרגיש את זה בכלל ובקצב מהיר, וכל זאת תוך התעסקות עם הידיים בדברים אחרים. והוא לא כזה כבד, 40 ק"ג... נראה לי שיש לך תפיסה שגויה של המותג... אתה חושב על כמה דגמים שלהם ומשליך על הכלל. יש להם גם את דגם הקומפס למשל, שיכול להתאים לך, שוקל 31 ק"ג.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk הכל תלוי במה אתה רוצה. אני רוצה קאייק סופר יציב, שאף גל צד או ים עובד לא מפחיד אותי יותר מדי. שאני יכול לזוז לאורכו ללא בעיה... והנעת הרגליים מאפשרת לי יציאות של 20 ק"מ בלי להרגיש את זה בכלל ובקצב מהיר, וכל זאת תוך התעסקות עם הידיים בדברים אחרים. והוא לא כזה כבד, 40 ק"ג... נראה לי שיש לך תפיסה שגויה של המותג... אתה חושב על כמה דגמים שלהם ומשליך על הכלל. יש להם גם את דגם הקומפס למשל, שיכול להתאים לך, שוקל 31 ק"ג. אאוטבק 2019 שוקל 38.5 ק"ג לא כזה נורא ולפי אושן קיאק, ה-15 שוקל 41 ק"ג https://oceankayak.johnsonoutdoors.com/fishing/solo-fishing/trident-15-angler
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2018, 10:33:48 AM על ידי TookTook
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk לא כל הובי שוקל קרוב ל-50 ואם ניקח את ה- Prowler Trident 15 הוא שוקל 41 ק"ג וזה קיאק חתירה. אני התחלתי עם Prowler Trident 15 וזה היה נחמד עד למזרחית הראשונה שתפסה אותי בהפתעה. אני לא אומר שזה לא קיאק מצויין, אבל אני כן מרגיש יותר בטוח בקיאק שאינו חתירה, וזה אחרי שתי הפתעות נוספות. אבל כפי שצור אמר, השאלה זה תקציב זוהר פרולר 15 שוקל 31 קג
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk לא כל הובי שוקל קרוב ל-50 ואם ניקח את ה- Prowler Trident 15 הוא שוקל 41 ק"ג וזה קיאק חתירה. אני התחלתי עם Prowler Trident 15 וזה היה נחמד עד למזרחית הראשונה שתפסה אותי בהפתעה. אני לא אומר שזה לא קיאק מצויין, אבל אני כן מרגיש יותר בטוח בקיאק שאינו חתירה, וזה אחרי שתי הפתעות נוספות. אבל כפי שצור אמר, השאלה זה תקציב זוהר פרולר 15 שוקל 31 קג https://oceankayak.johnsonoutdoors.com/fishing/solo-fishing/trident-15-anglerלא לפי אושן קיאק, או שהם טועים במוצר של עצמם ?
|
|
|
|
|
קיאק רחב , יציב , עם נוחות מירבית לדייג , יכולת העמסה על גג הרכב בקלות ואמין מאד= הובי אווטבק יש כאלה יד שנייה במצב מצויין
לדעתי הבחירה הכי טובה ( אבל אני משוחד כמו שתראה בתמונת הפרופיל)
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2018, 13:35:37 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
הפרולר 15 הישן שוקל 27 החדש שוקל 41
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נכון מאד - לי היה פרולר 15 שקל פחות מ-30
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
שמע, קיאק זה כמו כל פריט לבוש אחר, יש כאלו שיגידו לך לך על כזה או לך על אחר בסוף את חייב לשבת על אחד ולהבין לבד
בהתחלה היה לי ולשותף קיאק זוגי של אושן קיאק - היה נוראי, כבד, מסורבל, לא יציב, לחתור קשה מאד החלפנו כל אחד לפרולר 15. קיאק חתירה יציב נוח מאד לדייג - אבל חתירה, כשאתה עם ידיים תםוסות עם חכה, קשה לתמרן את הקיאק, לשנות נקודות ולעבוד בצורה נכונה, מעל הכל - חתירה, כל מטר הייתי מחשב 20 פעם, הפחדים משינוי או מאי חזרה לחוף היו הורסים לי את הדייג. החלפתי לאיילנד יחיד - קיאק מטורף עם מפרש ופדלים, הפחדים קוצצו כמעט לגמרי (לפחות בזמן הדייג, החששות לפני הדייג תמיד קיימים) - אבל בים אתה בטוח.
השותף שרצה גם איילנד אבל לא היה לנו איפה לאחסן 2 איילנדים, העלתי את הרעיון לזוגי שוב, וזה תפס קיאק משולב מערכות מטורף שניתן לצאת כמעט בכל ים, היו פעמים שסירות חזרו ואנחנו נהננו מהפלגה בים. היום אני מוכר את הקיאק לטובת סירה.
עד כאן הסיפור, ועכשיו אתה צריך להחליט מה התקציב שלך ומה המטרות. אם המטרה היא דייג בלבד והתקציב נמוך מ-5000 לך על הפרולר 15 אם המטרה היא דייג בלבד והתקציב בין 5000 ל- 12000 לך על האוטבק. אם המטרה היא דייג, ושייט לבד, והתקציב הוא בין 12000-20000 לך על איילנד יחיד אם המטרה היא דייג, שייט, משפחה וחברים על הקיאק והתקציב הוא בין 30000-20000 לך על איילנד זוגי
גילוי נאות - יש לי איילנד זוגי למכירה. אבל אני מקווה שתיתן אמון שנתתי לך מהידע שצברתי
בהצלחה, מור
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אתה תגלה די זריז שכל מי שיכול - קונה הובי אאוטבק. הקאייק המושלם לאדם הממוצע. בעקרון, ובטח כקקאייק ראשון - מיותר לקנות יד ראשונה, השוק מלא ביד 2 טובים (סתם לדוגמא: מאור מוכר כאן את הקאייק המושלם שלו. באמת מושלם. מהדגם החדש, 12,000. אתה יכול ישנים יותר בפחות, החל מ-7000. תלוי כמה ישן וכמה ציוד אתה מקבל) הדגמים היותר כבדים (פרו אנגלר למשל), הם לא קאייק ראשון. נהדרים אך מסורבלים מאוד. בהנחה שאתה לא מתכנן מרגע זה לשים מנוע, אז גם כמעט כל אחד עם משוטים יגיד לך שהחלום שלו הוא מתישהו אאוטבק  אז אל תתפשר אם אתה יכול שלא. צדקו החברה: לפני שאתה קונה, תתייעץ - לגבי הקאייק הספציפי ! אלדד, מסכים עם הרבה ממה שאמרת, במיוחד לגבי קיאקי יד שנייה. אבל ממש לא מסכים לגבי קיאקי הובי. אני שנים עם משוטים ואין לי שום רצון לקנות קיאק במשקל של כמעט 50 קילו. אני חושב שהובי היא חברה מעולה ואני מאוד אוהב את הרעיון של פדלים אבל אני לא אוהב את הכיוון של יצרני הקיאקים בשנים האחרונות. הכיוון הוא ״אמריקניזציה״, מה שיותר גדול יותר טוב. וזה כמובן בא עם מחיר בהתאם. אני אוהב את הפשטות של הקיאק, מעט ציוד, מעט משקל, כניסה מהירה למים, יציאה מהירה, הכל רגוע בלי סרבולים. אם אתה יושב בסירה שהיצרן קורא לה קיאק אבל מלביש לה תג מחיר של סירה, קנה סירה... יחד עם זאת, קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. ראיתי הרבה דגמים של הובי מקרוב אבל אף פעם לא חתרתי (או פידלתי) באחד. יכול להיות שלגודל ולמשקל יש יתרון. בשבילי ובשביל הפריצת דיסק שלי, זה לא אופציה. Sent from my iPhone using Tapatalk לא כל הובי שוקל קרוב ל-50 ואם ניקח את ה- Prowler Trident 15 הוא שוקל 41 ק"ג וזה קיאק חתירה. אני התחלתי עם Prowler Trident 15 וזה היה נחמד עד למזרחית הראשונה שתפסה אותי בהפתעה. אני לא אומר שזה לא קיאק מצויין, אבל אני כן מרגיש יותר בטוח בקיאק שאינו חתירה, וזה אחרי שתי הפתעות נוספות. אבל כפי שצור אמר, השאלה זה תקציב זוהר פרולר 15 שוקל 31 קג https://oceankayak.johnsonoutdoors.com/fishing/solo-fishing/trident-15-anglerלא לפי אושן קיאק, או שהם טועים במוצר של עצמם ? צודק אני הסתכלתי על הדגם הישן יותר
|
|
|
|
אמנון ת
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מאוד מודה לכל המגיבים. יש כאן המון מידע וידע. אמשיך בבדיקת העניין.
|
|
|
|
|
על זה בדיוק אני מדבר. אני לא אוהב את הכיוון של הקיאקים היום. לא מבין למה קיאק ימי (ישיבה פנימית) של 17 פיט מפלסטיק שוקל 25 קילו אבל קיאק דיג של 15 פיט צריך לשקול יותר מארבעים. לגבי יציבות ותחושת בטחון, אמרתי את זה פעם ואגיד שוב. זו תחושה וזה משהו מאוד אינדיבידואלי. לא ניתן להגיד שקיאק אחד יציב יותר מהשני כי מעבר ליכולת הנרכשת בשליטה בקיאק, ישנם גם כמה דרכים בהם היציבות באה לידי ביטוי. בים סוער עם גלים, אני מרגיש הרבה יותר בטוח בקיאק הימי שלי ברוחב 56 ס״מ מאשר בכל קיאק ישיבה עליונה. בכל אופן אני טוחן פה מים ויוצא לגמרי מהנושא. זה המצב היום ואלו המשקלים של קיאקי הדיג. אם הקיאקים של הובי יותר קלים, פשוטים ואמינים, ברור שזה עדיף על קיאק משוטים. אם כך כמו שאמרו קודמי, הכל תלוי בתקציב. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אשמח לעזרה ללא אינטרסים של נציגי מכירות.... אני 100 ק"ג, קצת ניסיון בדייג חופי ים, בעיקר ג'יג בינוני; לא צעיר אך הכושר טוב; חושב על קיאק יציב יחסית לצרכי הנוחות אולם לא קריטי היות וגלשתי רוח שנים כולל בחורף; הובלה על גג רכב ~פרייווט~ מהגדולים יותר. תודה
ראשית ומעט באיחור, ברוך הבא לפורום אמנון.... היטבת להציג את עצמך ומה אתה מחפש.... ובעקרון - כאן אין "אינטרסים של נציגי מכירות" כי אין כאן נציגי מכירות - עובדי ובעלי חנויות אם מגיבים בעניינים מסוג זה מחויבים לגילוי נאות וכלל מאז נפתח הפורום - היכן שהיה צריך הזכרנו פומבית את הגילוי הנאות שלהם... מאז הוקם הפורום בשנת 2011 אין כאן חסינות מביקורת לאף יבואן או חנות - והם מכבדים זאת.. מצד שני חברי פורום מרוצים מוזמנים תמיד להמליץ על מוצרים ועל חנויות - ואין ולא היה כאן מצב של חבר פורום ש"מקדם" בעקביות מוצר או חנות או יבואן... כשהיה בתחילת הדרך לפני 5 שנים ויותר אז עצרנו זאת מיידית... ואנחנו (מנהלי הפורום והחברים הותיקים) תמיד עם יד על הדופק בקיצור, אתה יכול לסמוך בראש שקט על ההמלצות - ובהצלחה..
|
|
|
|
|
היי גם אני בחור גדול עם הובי אאוטבק מבסוט עד הגג קיאק יציב עם הנדסת אנוש מעולה במיוחד לדייג ממליץ בחום
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|