פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מדריך על סוגי משקולות לדייג חוף |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מדריך על סוגי משקולות לדייג חוף (נקרא 26591 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מוטי - יופי של מאמר  ויופי של דיון מתפתח כאן .  כבוד מוטי  נ.ב misha____1985 הוסיף כמות נכבדת של עפרות שאתה יכול לשלב במאמר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי - יופי של מאמר  ויופי של דיון מתפתח כאן .  כבוד מוטי  נ.ב misha____1985 הוסיף כמות נכבדת של עפרות שאתה יכול לשלב במאמר  תודה אביחי נכון אני מוסיף עוד תמונות 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני רוצה להתחיל לצקת עופרות, למישהו יש מושג איך אני יכול לעשות את החור שמעבירים בוא את החוט ??
נ.ב אני מודע לסיכונים אז בבקשה לא להתייחס לזה בתשבות תודה מראש ,אביב
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני רוצה להתחיל לצקת עופרות, למישהו יש מושג איך אני יכול לעשות את החור שמעבירים בוא את החוט ??
נ.ב אני מודע לסיכונים אז בבקשה לא להתייחס לזה בתשבות תודה מראש ,אביב
יש לי שאלה בשביל מה אתה רוצה לעשות לבד ? זה כיף להכין לבד אבל אני בתור מבוגר קרו לי דברים שאני צריך להגיד תודה שהיום אני רואה בשתי העיניים , אז לבחירה שלך אני אומר יותר טוב לקנות 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סתם שאלה, יש חשיבות לאיך שצורה שהמשקולת יושבת על החוט . תמונה 1 : רגיל
תמונה 2: הפוך
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אביב ידידי בשתי התמונות המישקולת יושבת אותו דבר אבל לשאלתך רצוי שהמשקולת תשב על הריג שהחלק הצר כלפי מעלה כך כשמגלגלם חזרה יש פחות התנגדות וגם עוזר למשקולת לקפץ מעל הסלעים ולהקטין את הסיכוי שהיא תיתפס
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אביב ידידי בשתי התמונות המישקולת יושבת אותו דבר אבל לשאלתך רצוי שהמשקולת תשב על הריג שהחלק הצר כלפי מעלה כך כשמגלגלם חזרה יש פחות התנגדות וגם עוזר למשקולת לקפץ מעל הסלעים ולהקטין את הסיכוי שהיא תיתפס נכון מאוד צור ועוד משהו המשקולת עם צד הצר חותך את האוויר וכך ניתן גם להרוויח מרחק זריקה יותר רחוק כמו מכונית תמיד הקדימה צר יותר מהצד האחורי ותחשבו על זה 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אופס העלתי בטעות אותה תמונה, לא הבנתי מוטי התגובה שלך סותרת את זאת של צור, יעני לשים את העופרת כמו בתמונה, או הפוך מהתמונה??? כי אם ללכת לפי מוטי זה כמו בתמונה, ואם ללכת לפי צור זה הפוך מהתמונה?? תודה מראש
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אופס העלתי בטעות אותה תמונה, לא הבנתי מוטי התגובה שלך סותרת את זאת של צור, יעני לשים את העופרת כמו בתמונה, או הפוך מהתמונה??? כי אם ללכת לפי מוטי זה כמו בתמונה, ואם ללכת לפי צור זה הפוך מהתמונה?? תודה מראש
אני משתמש עם המשקולת הפוך מהתמונה יכול להיות שזו תעות  אשמח לשמוע דעות נוספות ולילמוד מהם
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני משתמש עם המשקולת הפוך מהתמונה יכול להיות שזו תעות  אשמח לשמוע דעות נוספות ולילמוד מהם צור נכון אתה צודק כמו בתמונה זה לא נכון הפוך זה הנכון החלק הצר יוצא לפני החלק.הרחב
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא מובן מה לא מובן sml102;התגובה שלי לא סותרת כלום אוטו לא נוסע אחורה נוסע קדימה במשקולת החלק הצר בהטלה לרחוק יוצא קודם בציור שלך זה הפוך לא נכון תמיד החלק הצר לכיוון קצה החכה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני משתמש עם המשקולת הפוך מהתמונה יכול להיות שזו תעות  אשמח לשמוע דעות נוספות ולילמוד מהם צור נכון אתה צודק כמו בתמונה זה לא נכון הפוך זה הנכון החלק הצר יוצא לפני החלק.הרחב מוטי משהוא לא ברור במה שאתה מסביר תוכל להעלות תמונה איך אתה מחבר את המשקולת לריג אני מחבר כך
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני משתמש עם המשקולת הפוך מהתמונה יכול להיות שזו תעות  אשמח לשמוע דעות נוספות ולילמוד מהם צור נכון אתה צודק כמו בתמונה זה לא נכון הפוך זה הנכון החלק הצר יוצא לפני החלק.הרחב מוטי משהוא לא ברור במה שאתה מסביר תוכל להעלות תמונה איך אתה מחבר את המשקולת לריג אני מחבר כך גם אני מחבר כך השאלה אתם יודעים מה יוצא קודם בהטלה לרחוק אולי זה מה שלא ברור ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני משתמש עם המשקולת הפוך מהתמונה יכול להיות שזו תעות  אשמח לשמוע דעות נוספות ולילמוד מהם צור נכון אתה צודק כמו בתמונה זה לא נכון הפוך זה הנכון החלק הצר יוצא לפני החלק.הרחב מוטי משהוא לא ברור במה שאתה מסביר תוכל להעלות תמונה איך אתה מחבר את המשקולת לריג אני מחבר כך גם אני מחבר כך השאלה אתם יודעים מה יוצא קודם בהטלה לרחוק אולי זה מה שלא ברור ? לפי התמונה שהעלתי החלק הרחב יוצא קודם וזה הפוך ממה שאתה אומר
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ידעתי שזה מה שלא מובן, זה לא נכון צור החלק הראשון שיוצא בהטלה זה החלק הצר החלק הרחב הוא מאחורה לא מקדימה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|