אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בחוף סלעי או משולב אני שם את השפיץ של המשקולת לכיוון הקרסים - כי חשוב לי שהמשקולת תוכל לעבור מעל הסלעים ('לקפץ').
בחוף חולי אני שם הפוך עם החלק הרחב כלפי הריג (הקרסים) שאז: 1. אין חשש להתפס בסלע 2. מרוויח מרחק הטלה בגלל האירודינמיות של המשקולת 3. המשרולת יושבת בחוף טוב יותר ופחות חשש שתנועה ותסחף המחיר הוא שקצת קשה יותר בגלגול.
אייל השאלה שלי היא בזמן ההטלה מה יוצא קודם אחלק הצר או החלק הרחב ?
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בחוף סלעי או משולב אני שם את השפיץ של המשקולת לכיוון הקרסים - כי חשוב לי שהמשקולת תוכל לעבור מעל הסלעים ('לקפץ').
בחוף חולי אני שם הפוך עם החלק הרחב כלפי הריג (הקרסים) שאז: 1. אין חשש להתפס בסלע 2. מרוויח מרחק הטלה בגלל האירודינמיות של המשקולת 3. המשרולת יושבת בחוף טוב יותר ופחות חשש שתנועה ותסחף המחיר הוא שקצת קשה יותר בגלגול.
אייל השאלה שלי היא בזמן ההטלה מה יוצא קודם אחלק הצר או החלק הרחב ? סקוויד - אתה מתאר מצב ביחס לריג - כנראה שפיספסתי משהו. אתה מדבר על מקרה שהריג מעל או מתחת למשקולת ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אייל השאלה שלי היא בזמן ההטלה מה יוצא קודם אחלק הצר או החלק הרחב ? סקוויד - אתה מתאר מצב ביחס לריג - כנראה שפיספסתי משהו. אתה מדבר על מקרה שהריג מעל או מתחת למשקולת ? נראה לי שמדובר על ריג מעל המשקולת, גם לפי הסרטון של מוטי מובן לי שהמשקולת בתחתית עם אופציה להוספה של קרס מתחת
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בדיוק כמו שאני חושב 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה מחשבות יש כאן 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל השאלה שלי היא בזמן ההטלה מה יוצא קודם אחלק הצר או החלק הרחב ? סקוויד - אתה מתאר מצב ביחס לריג - כנראה שפיספסתי משהו. אתה מדבר על מקרה שהריג מעל או מתחת למשקולת ? קרסים מעל למשקולת 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 פתחנו סניף של סטודיו C ? טוב עם המתכונים האחרונים שעלו פה....
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סקוויוויד : קרסים מעל למשקולת תודה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דיון מעניין וישן שנתקלתי בו.... על עופרות... חלפו כמצה שנים - מעניין אם יהיה מה להוסיף בנושאים שהועלו בשרשור הזה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|