פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   שק לאכסון דגים - אטום למים וחזק! |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שק לאכסון דגים - אטום למים וחזק! (נקרא 6636 פעמים) |
הדפסה |
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
שלום לכולם, פתרון מעולה לנשיאת דגים מהים! שק לדגים עשוי שמשונית, עמיד ביותר, אטום למים וחזק, לפי מידה! כולנו היינו בסרט הזה.. לוקחים הביתה דגים בשקית נוזלת ומטנפים את הרכב, התיק והבית. זה עניין של פיקוח נפש ושלום בית עם האישה  אז יש פתרון, וגם מבצע לחברי הפורום: שקים במידה 50X125 זמינים עכשיו! 100 לחתיכהאפשר גם להזמין מידות אחרות  : כבר לא צריך לקפל ברקודות.. אני משתמש בשק כזה ביציאות עם הקיאק, דוחף קרח עם הדגים, ומקפל את הקצה. פשוט ונוח אחלה פתרון לקלמארי ובכלל מפחית שימוש בשקיות שבסוף מוצאות דרכן לזבל.. זמין בנייד: 054-6631099      
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2018, 10:05:56 AM על ידי doubletuna
|
|
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
רעיון מעולה, רק הייתי מוסיף דבר אחד אם זה אפשרי... רוכסן שיפתח את התיק לגמרי - כך יהיה נוח יותר לשטיפה. בהצלחה במכירה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2018, 06:13:48 AM על ידי מור אמסלם
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
רעיון מעולה, רק הייתי מוסיף דבר אחד אם זה אפשרי... רוכסן שיפתח את התיק לגמרי - כך יהיה נוח יותר לשטיפה. בהצלחה במכירה
תודה מור אם נוסיף רוכסן זה יפגע באטימות השק בכל מקרה על עניין העינית יש לך זיכוי, איזו מידה אתה מזמין? 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2018, 10:57:41 AM על ידי doubletuna
|
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
מעניין. ממתין לחוות דעת
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
הרגע קיבלת.. אני משתמש בשק הזה כבר 3 יציאות והוא עובד פגז!
פשוט נמאס לי שהשקית נקרעת וכל הדם נשפך בקיאק
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
תודה!
אלדד איזו מידה אתה מזמין?
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה!
מישהו המליץ לי על 50X150, ומקסימום אם תפסתי רק ז'רבידות אז לקפל כמו גרב.... אז לקחתי את ההמלצה !
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
תודה!
מישהו המליץ לי על 50X150, ומקסימום אם תפסתי רק ז'רבידות אז לקפל כמו גרב.... אז לקחתי את ההמלצה ! אלדד, ההזמנה מוכנה, שק 120X50, תתפוס משהו גדול יותר, נחליף  דבר איתי, נתאם מסירה
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון מעולה וחובה לכל דיג גם מסירה וגם מקיאק חבל להגיע הביתה עם דג מקולקל. שקיות מטפטפות דם וגיפה ברכב. צריך לקחת בחשבון את ימי הקיץ החמים תפסתה דג בהתחלה -עד שיגיע למקרר יעבורו שעות.
אני האתי מוסיף לו שרוול פנימי עשוי פצפץ ונייר כסף להוסיף על הבידוד. (כמו ששמים בגגות)
גם המחיר סביר מאוד
עוזי
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
רעיון מעולה וחובה לכל דיג גם מסירה וגם מקיאק חבל להגיע הביתה עם דג מקולקל. שקיות מטפטפות דם וגיפה ברכב. צריך לקחת בחשבון את ימי הקיץ החמים תפסתה דג בהתחלה -עד שיגיע למקרר יעבורו שעות.
אני האתי מוסיף לו שרוול פנימי עשוי פצפץ ונייר כסף להוסיף על הבידוד. (כמו ששמים בגגות)
גם המחיר סביר מאוד
עוזי
עוזי רעיון טוב, בכל מקרה עשינו את זה הכי פשוט, בתכלס, כששמים קרח וסוגרים את השק, הוא אטום כמו מקרר.. מוזמן להזמין! 
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אפשר להזמין, רצוי לפני סופ"ש!   
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
דני, כל הכבוד ! לקחתי אתמול שקית, די גדולה.. 150X50. פחדתי שהיו לי עיניים גדולות אבל אני רואה שאפשר לקפל (ואז אין לי את בעיית הזנב בחוץ... בהנחה שיהיה זנב....). בינתיים במבחן האטימות שעשיתי לה היא עמדה פרפקט - שום טיפה לא יצאה ! מבחן שמירת החום - באופן מפתיע הוא מבודד לא רע. ראיתי איך יצא קרטון החלב שלך בפעם האחרונה שיצאנו, שעדיין היה קפוא, אז אני לא בטוח שיש מה להוסיף בידוד פנימי. מבחן הנוחות: מתקפלת יפה, מחפש אצלי בבית אחד מהאטבים החזקים שיש לי, ואז אוכל לקפל אותה לפי הצורך. מבחינת מיקום, היא כרגע מתאימה פרפקט לחור הקדמי, אבל אני שוקל לעשות לה הסבה לחור האמצעי, דורש אצלי בדיקה כי יש לי שם גם עינית בומבה וגם 2 קופסאות פנים באמצע. אבל איא מספיק גמישה כדי לזוז הצידה בלי בעיה. ננסה עוד בשטח.. חברים, מומלץ ! איכות חומר ועבודה גבוהה, מחיר סביר לגמרי... במיוחד כשמסתבר שהבחור עוד מתזז על האופניים שלו בשבילנו  גם אני ממליץ להזמין לקאייקיסטים, שקית דגים פנימית אטומה היא תמיד דבר טוב בקאייק.
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
דני, כל הכבוד ! לקחתי אתמול שקית, די גדולה.. 150X50. פחדתי שהיו לי עיניים גדולות אבל אני רואה שאפשר לקפל (ואז אין לי את בעיית הזנב בחוץ... בהנחה שיהיה זנב....). ... חברים, מומלץ ! איכות חומר ועבודה גבוהה, מחיר סביר לגמרי... במיוחד כשמסתבר שהבחור עוד מתזז על האופניים שלו בשבילנו  גם אני ממליץ להזמין לקאייקיסטים, שקית דגים פנימית אטומה היא תמיד דבר טוב בקאייק. תודה אלדד! 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני מחכה לשלי ב - 26.10