פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   שק לאכסון דגים - אטום למים וחזק! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שק לאכסון דגים - אטום למים וחזק! (נקרא 6634 פעמים) |
הדפסה |
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אני מחכה לשלי ב - 26.10  מוכן! יגיע עם תוספות 
|
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מקפיץ, לפני התחרות, למי שרוצה להזמין שק מתאים למפלץ העונה
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מקפיץ מוקפץ
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כל הכבוד דני  הייתי מזמין אם הייתי תופס דגים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
כל הכבוד דני  הייתי מזמין אם הייתי תופס דגים  בוקר טוב אבי, תזמין זה כבר יביא ברכה  אבל XXL לא פחות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון נהדר , בהצלחה. הייתי חושב להחליף את השמשונית בחומר כמו שעושים את תיקי הציידנית עם הציפוי הכסוף המבודד בחלקו הפנימי. אז יהיה לך מוצר מושלם.
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
רעיון נהדר , בהצלחה. הייתי חושב להחליף את השמשונית בחומר כמו שעושים את תיקי הציידנית עם הציפוי הכסוף המבודד בחלקו הפנימי. אז יהיה לך מוצר מושלם.
תודה דובדוב, בעקרון מה שרציתי לפתור זה את עניין האיטום, ולהפתעתי נתן תוצאות טובות מאוד גם בנושא השמירה על הטפרטורה הנמוכה. לא שולל הוספת שתי שכבות - ולעשות סנדביץ' של שימשוניות ומבודד באמצא, אולם תהליך שכזה ייקר מאוד את המוצר הקיצר בבדיקה :-) תודה!
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
חם חם מהתנור, שקים לאכסון דגים 50X125 זמין במרכז מסירה לכל הארץ, אטומים למים ומיועדים לאכסון שלל הדגים שלכם!  
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דני, כל הכבוד ! לקחתי אתמול שקית, די גדולה.. 150X50. פחדתי שהיו לי עיניים גדולות אבל אני רואה שאפשר לקפל (ואז אין לי את בעיית הזנב בחוץ... בהנחה שיהיה זנב....). בינתיים במבחן האטימות שעשיתי לה היא עמדה פרפקט - שום טיפה לא יצאה ! מבחן שמירת החום - באופן מפתיע הוא מבודד לא רע. ראיתי איך יצא קרטון החלב שלך בפעם האחרונה שיצאנו, שעדיין היה קפוא, אז אני לא בטוח שיש מה להוסיף בידוד פנימי. מבחן הנוחות: מתקפלת יפה, מחפש אצלי בבית אחד מהאטבים החזקים שיש לי, ואז אוכל לקפל אותה לפי הצורך. מבחינת מיקום, היא כרגע מתאימה פרפקט לחור הקדמי, אבל אני שוקל לעשות לה הסבה לחור האמצעי, דורש אצלי בדיקה כי יש לי שם גם עינית בומבה וגם 2 קופסאות פנים באמצע. אבל איא מספיק גמישה כדי לזוז הצידה בלי בעיה. ננסה עוד בשטח.. חברים, מומלץ ! איכות חומר ועבודה גבוהה, מחיר סביר לגמרי... במיוחד כשמסתבר שהבחור עוד מתזז על האופניים שלו בשבילנו  גם אני ממליץ להזמין לקאייקיסטים, שקית דגים פנימית אטומה היא תמיד דבר טוב בקאייק. טוב לשמוע  דני, תביא אולי כמה לתחרות....
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשאר כאן עד יום ראשון - וביום ראשון יוחזר לפורום שוק פתוח
|
|
|
|
|
יפה מאוד רעיון מעולה..רק איפה הדגים איפה...שיהיה בהצלחה...תתחיל למכור באיביי....
|
|
|
|
|
אני הייתי משאיר את החלק התחתון יותר ארוך ומדביק לשניהם סקווץ זכר ונקבה.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אני הייתי משאיר את החלק התחתון יותר ארוך ומדביק לשניהם סקווץ זכר ונקבה.
אני חושב שגם דני הגיע למסקנה הזו של סקוץ' 
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
תכלס הגעתי למסקנה שתמיד צריך שק יותר גדול..
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תכלס הגעתי למסקנה שתמיד צריך שק יותר גדול..
אתה בכלל צריך עוד קאייק קטן מחובר לידך, כמו סירה של אופנוע, שתוכל למלא אותו גם... רק שים לב שיהיה ארוך מספיק 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|