בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  סוגי קיאקים וביקורות
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סוגי קיאקים וביקורות  (נקרא 10611 פעמים) הדפסה
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

סוגי קיאקים וביקורות
« הגיב #15 ב- : אפריל 27, 2022, 17:32:18 PM »
מעלה דיון מן המצולות.
זה כבר הקיאק הרביעי שלי מאז נפתח הפוסט. הקיאק עדיין לא הגיע אבל את הפספורט של הובי פרסמתי לפני יומיים ותוך פחות מ 24 שעות כבר מכרתי במחיר המבוקש. מכרתי בקצת יותר ממה שקניתי לפני שלוש שנים. הובי לא עומדת בביקוש בעקבות הקורונה ויש תור המתנה בברזיל של חצי שנה או יותר. היה קל למכור.
היום קניתי קיאק חדש, הקיאק יגיע עוד שבועיים ואז אעלה תמונות והתרשמות ראשונית.
בינתיים, קצת נתונים טכניים.
קיאק ברזילאי של חברת מילייה נאוטיקה, דגם רפטור. אורך 375 ס״מ, רוחב 86. משקל 32 ק״ג. הנעת פדל פרופלור, גם כן ייצור ברזילאי. רוורס מיידי, עצירה במקום ובמחיר שווה לכיס. 30% זול יותר מהובי מקביל (קומפס). קיאק הרבה יותר נוח ומתאים לסגנון הדיג שלי. אם כי, פדל הרבה פחות אמין מפדל הובי.
פרטים נוספים בהמשך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 IP: [ מחובר ]
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: סוגי קיאקים וביקורות
« הגיב #16 ב- : מאי 06, 2022, 00:47:07 AM »
מעלה דיון מן המצולות.
זה כבר הקיאק הרביעי שלי מאז נפתח הפוסט. הקיאק עדיין לא הגיע אבל את הפספורט של הובי פרסמתי לפני יומיים ותוך פחות מ 24 שעות כבר מכרתי במחיר המבוקש. מכרתי בקצת יותר ממה שקניתי לפני שלוש שנים. הובי לא עומדת בביקוש בעקבות הקורונה ויש תור המתנה בברזיל של חצי שנה או יותר. היה קל למכור.
קיאק ברזילאי של חברת מילייה נאוטיקה, דגם רפטור. אורך 375 ס״מ, רוחב 86. משקל 32 ק״ג. הנעת פדל פרופלור, גם כן ייצור ברזילאי. רוורס מיידי, עצירה במקום ובמחיר שווה לכיס. 30% זול יותר מהובי מקביל (קומפס). קיאק הרבה יותר נוח ומתאים לסגנון הדיג שלי. אם כי, פדל הרבה פחות אמין מפדל הובי.
פרטים נוספים בהמשך.

בהצלחה !
ממתין לפרטים נוספים !
למה בעצם נדרשה ההחלפה?
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : מאי 08, 2022, 12:33:58 PM »
מעלה דיון מן המצולות.
פרטים נוספים בהמשך.

בהצלחה !
ממתין לפרטים נוספים !
למה בעצם נדרשה ההחלפה?
החלפה כי מאוד מציק שאין רוורס. במיוחד במים מתוקים אבל לא רק. אין שמירת כיוון בקיאק, מהר מאוד הוא מסתובב לאן שהוא רוצה. הכיסא הוא ממש בדיחה. אחרי חודש כבר ישבתי על רצפת הקיאק. והגודל שלו כבר לא מתאים לי כשאני לוקח את הילדים איתי. הקיאק אותו גודל, הילדים גדלו…
רציתי לקנות הובי קומפס אבל הוא גם לא משתווה לקיאק המקומי בביצועים ובנוחות וגם, במחיר שלו, אפילו אם יהרסו לי שני פדלים עם פרופלור, עדיין יהיה זול יותר לקנות חדש.
הבעיה העיקרית בקיאק החדש היא האמינות של הפדל. אבל במחיר של הובי בברזיל, אין בכלל מה לדבר.
כנה מספרים לפרופורציות. אאוטבאק עולה כאן יותר מעשרים אלף. במחיר הזה אני קונה סירת אלומיניום 6 מטרים חצי שטוחה ומנוע 30 כ״ס.
במחיר של פרו אנגלר אני מכסה רישיון משיט ועגלה ועוד נשאר לי כסף לביטוח ואכסנה במרינה לשנה או שנתיים.

Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : מאי 12, 2022, 23:14:35 PM »
מעלה דיון מן המצולות.
פרטים נוספים בהמשך.

בהצלחה !
ממתין לפרטים נוספים !
למה בעצם נדרשה ההחלפה?
החלפה כי מאוד מציק שאין רוורס. במיוחד במים מתוקים אבל לא רק. אין שמירת כיוון בקיאק, מהר מאוד הוא מסתובב לאן שהוא רוצה. הכיסא הוא ממש בדיחה. אחרי חודש כבר ישבתי על רצפת הקיאק. והגודל שלו כבר לא מתאים לי כשאני לוקח את הילדים איתי. הקיאק אותו גודל, הילדים גדלו…
רציתי לקנות הובי קומפס אבל הוא גם לא משתווה לקיאק המקומי בביצועים ובנוחות וגם, במחיר שלו, אפילו אם יהרסו לי שני פדלים עם פרופלור, עדיין יהיה זול יותר לקנות חדש.
הבעיה העיקרית בקיאק החדש היא האמינות של הפדל. אבל במחיר של הובי בברזיל, אין בכלל מה לדבר.
כנה מספרים לפרופורציות. אאוטבאק עולה כאן יותר מעשרים אלף. במחיר הזה אני קונה סירת אלומיניום 6 מטרים חצי שטוחה ומנוע 30 כ״ס.
במחיר של פרו אנגלר אני מכסה רישיון משיט ועגלה ועוד נשאר לי כסף לביטוח ואכסנה במרינה לשנה או שנתיים.

מעניין, שיקולים חשובים.
מחכה לשמוע ביקורת על הדגם החדש אחרי תקופת הרצה :-)
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : יוני 07, 2022, 03:03:21 AM »
קצת מהקיאק החדש.
<a href="https://www.youtube.com/embed/JEarMt-8n1E" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/JEarMt-8n1E</a>
אם לסכם במשפט, רק היום אני באמת הבנתי כמה סבלתי עם ההובי לעומת הקיאק החדש.
זה הקיאק השביעי שלי, קיאקים ממש לא חדשים לי. אבל אף פעם לא דמיינתי שקיאק יכול להיות עד כדי כך נוח ועדיין בעל ביצועים.

Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : יוני 22, 2022, 23:09:43 PM »
קצת מהקיאק החדש.
<a href="https://www.youtube.com/embed/JEarMt-8n1E" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/JEarMt-8n1E</a>
אם לסכם במשפט, רק היום אני באמת הבנתי כמה סבלתי עם ההובי לעומת הקיאק החדש.
זה הקיאק השביעי שלי, קיאקים ממש לא חדשים לי. אבל אף פעם לא דמיינתי שקיאק יכול להיות עד כדי כך נוח ועדיין בעל ביצועים.

איזה כיף, עובד יפה הילד !!!!
מעניין עם הקיאק :-)
מעניין מה יהיה לך לעדכן אחרי סשנים של ים, על כל המשתמע ממנו.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!