פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   מה עושים עם ביצי דגים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה עושים עם ביצי דגים (נקרא 8314 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מתכונים מעניינים... מישהו ניסה מנסיונו להכין ביצי דג? טריגר מצוין לשתף במתכונים וטיפים להכנת ביצי דג..
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נשמע מעניין מאוד! אני מאוד אוהב ביצי דגים, פשוט מבושלות ברוטב אדום וחריף, או מומלחות ומשומרות בשעווה, "בוטרד". את המתכונים שהוצעו פה אני אנסה בהזדמנות הראשונה! תודה על השיתוף, שרגא!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים שימו לב ביצי דגים יכולים להיות מעדן אבל גם לגרום לסבל רב לפני שאוכלים ביצי דגים צריך לברר טוב טוב של איזה דג הם ומי שלא בטוח ב 100% שהן טובות לאכילה שלא יואכל דוגמה אחת שאני מכיר היא ביצי דג הבינית אכילה של הביצים הנ''ל תסדר לכם ניקוי מעיים אחרי שתשלשלו עד לרמה שלא יהיה לכם מה 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2019, 07:58:52 AM על ידי shragam
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
חברים שימו לב ביצי דגים יכולים להיות מעדן אבל גם לגרום לסבל רב לפני שאוכלים ביצי דגים צריך לברר טוב טוב של איזה דג הם ומי שלא בטוח ב 100% שהן טובות לאכילה שלא יואכל דוגמה אחת שאני מכיר היא ביצי דג הבינית אכילה של הביצים הנ''ל תסדר לכם ניקוי מעיים אחרי שתשלשלו עד לרמה שלא יהיה לכם מה  צודק בהחלט, לאכול ביצי דגים שמכירים ויודעים שאין בעיה איתן. של ביניות אסור לאכול בד"כ בדגי ים אין בעיה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הייתי מוסיף שבכל מקרה, ביצי דגים הן מוצר סופר רגיש לקילקולים, לכן ביצים חייבות להיות מאוד טריות, עדיף מתפיסה עצמית אבל אם לא- ממקור מהימן בלבד!
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2020, 13:00:03 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם. יש הרבה מתכונים לביצי דגים דג ים שמכירים למשל. בורי. טוב לטיגון. טוב בחרימה. טוב ליבוש במלח עם משקולת. כל זה לאחר ניקוי הבצים דג מים מתוקים. הקרפיון טוב לאיקרה טוב עם פרורי לחם ותבלינים ולטגן . דג מלוח למי שאוהב. לאחר שטיפת הביצים להקציף להוסיף חומץ פלפל לבן עלי דפנה ולהוסיף לדג כשהוא חתוך לפרוסות ולהוסיף הרבה בצל פרוס. טוב בטיגון. טוב לאיקרה. בתאבון.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ביצי דגים זה מעדן אמיתי. מבחינתי, רק המלחה וייבוש ולטבול בשעווה שלא יתייבש יתר על המידה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תמיד שעולה דיון לגבי ביצי דגים... האזהרה (המאד חשובה) לגבי ביצים של הבינית עולה. ואת זה, בזכות הפורום אני יודע - מה גם שבתפיסה האחרונה שלי נתפסה בינית עם מלא ביצים - ובזכות הפורום לא אכלתי אותם.
השאלה, חוץ מבינית, איזה עוד דגים שיש כאן בישראל, אכילת הביצים שלהם היא מסוכנת?
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
בס"ד
תמיד שעולה דיון לגבי ביצי דגים... האזהרה (המאד חשובה) לגבי ביצים של הבינית עולה. ואת זה, בזכות הפורום אני יודע - מה גם שבתפיסה האחרונה שלי נתפסה בינית עם מלא ביצים - ובזכות הפורום לא אכלתי אותם.
ביצי אבו נפחא  בהחלט אזהרה חשובה לגבי ביצי בינית, לא היה לי מושג על כך. אני קונה ביצי בורי או דגי ים מעורבב, אבל יש מי שקונה ביצי קרפיון (צבעים אחרים) ובחנות יכולים למכור בינית, אין כל כך דרך לדעת, אם המוכר לא כנה.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
בס"ד
לא שמעתי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לא מאמין שחנות דגים תמכור לך ביצי ביניות לאכילה. זה בדיוק כמו לטעון שכדאי לוודא שלא מוכרים לך פילה אבונפחא בתור פילה לברק....
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
הכוונה שלי הייתה שיכול להיות חוסר מודעות בנושא הזה בחנויות הדגים ואצל חלק מהספקים. בניגוד לאבונפחא שהרוב המוחלט מהאנשים יודע שזה דג רעיל, מחיפוש בגוגל על ביצי דג בינית אין תוצאה אחת המזהירה מאכילה חוץ מהפורום שלנו. מדובר נטו בהשערה שלי וכנראה בטעות
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הכוונה שלי הייתה שיכול להיות חוסר מודעות בנושא הזה בחנויות הדגים ואצל חלק מהספקים. בניגוד לאבונפחא שהרוב המוחלט מהאנשים יודע שזה דג רעיל, מחיפוש בגוגל על ביצי דג בינית אין תוצאה אחת המזהירה מאכילה חוץ מהפורום שלנו. מדובר נטו בהשערה שלי וכנראה בטעות
לדעתי ביניות בכלל לא מגיעות לחנויות... אין לי שום ניסיון עם זה, אבל ממה שאני מבין אכילת ביצי ביניות פעם אחת משאירה את הרושם לנצח, ואני די משוכנע שאם הדייגים יודעים שהן לא ראויות למאכל, קל וחומר שגם סוחרי הדגים יודעים... בכל מקרה, הזהירות חשובה בהחלט!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכלתי לפני שנים רבות ביצי קרפיון מטוגנות, היה מעדן