
טיפ ישן שקיבלתי מסבתי, שתיבדל לחיים ארוכים וטובים: ביצים מומלצות לבישול הן של בורי או קרפיון, ולפני שמכניסים אותם לסיר עם הדג, כדאי מאוד לגלגל אותם בנייר כסף (כמו ג'חנון..) ולשלוק בסיר עם מים רותחים ממש כמו ביצים קשות- למשך 10-15 דקות.. הדבר גורם להם להתקשות ולקבל מראה מוצק יותר. אח"כ להוסיף לרוטב של הדג לסיום הבישול.
אגב, על פי הנאמר לי..לא מומלץ להפריז באכילת יתר של ביצי דג, כיוון שלפי הבנתי המאכל מלא כולסטרול.
ביצי דג בשעווה (בוטארג\עדם חוט) על קרקר עם קצת אוזו או ערק כשבתוכו שכב מקל אקסוס וכבר קיבל את הצבע החום-זהב היפה זה מעדן לא קטן..
לבריאות!