בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  נסיכה שאוהבת גומבר שאוהב בורי (נוספו תמונות)
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: נסיכה שאוהבת גומבר שאוהב בורי (נוספו תמונות)  (נקרא 5653 פעמים) הדפסה
דודופיש

חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
1/7/2018דרום - אשדוד מים מלוחיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג חופי בים - פתיונות (סרף)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
5דג - חתיכות/פילה - פילה בורי.גומבר (גומבר טורפני)3 8

הדו"ח:
אהלן חברים.. בירה
אחרי הפצרות משייקה ורפול מצאתי זמן לרשום את הדוח.
מה לעשות בכל זאת תקופת מבחנים....
בקיצור שבוע שעבר הייתי רעב .. למי יש זמן להכין תבשילים מסובכים? אז הפשרתי לי דניס וסרגוס שמתי אותם בטוסטר אובן מטובלים בשמן זית,פלפל,מלח,שום ורוזמרין..ישבנו אני וחבר לאכול אותם... סגרתי את דלת הקרוואן שלי כדי שלא יבואו כל השכונה לאכול כי אין מספיק לכולם.
בדרך כלל אני מזמין את כולם אבל מה לעשות  sml102;סרגוס ודניס בקושי מספיקים ל2 אנשים.
היה אחלה ארוחה ,היה ממש טעים ובריא!! יום למחרת שכנה שלי התחילה עקוץ אותי .. אוכל לבד הא? תתבייש חח קיצור התבאסה שלא הזמנתי אותתה כי ממש אוהבת דגים אז אמרתי לה שאני מקווה לתפוס דג גדול שנוכל לאכול ממנו כל השכונה!!...כעבור כמה שעות חבר בשם אלון (אלון הג'ינג')מתקשר ואומר אתה בא לים? אני חושב לרגע.. אין לימודים המבחן בעוד יומיים... יאלה אני בא.."כן אני בא" יש לך בורי?" "לא" אז לך תקנה בורי אני מביא גמברי".
מתקשר לעוד חבר בשם יוטב שהבטחתי לו דייג.. מעדכן שיוצאים הערב ואומר לו שיש לי חכות והכל רק שיבוא  ב10 לארגן ציוד.
כל היום אני נרגש בקושי מצליח לתרגל לקראת המבחן.. אחרי הצהריים הולך לתפילת מנחה מוסיף ב"שמע קולינו" תפילה קצרה שאני רוצה גומבר גדול בשביל שיהיה לי לפנק את החבר'ה. כבוד הרב
 מפה לשם אני יושב עם החבר'ה בערב .. מודיע להם שאני נוסע הערב לדוג.."שומעת שירה הלוואי ואני אתפוס דג גדול שיספיק לכוולםם" אז קיבלתי ממנה ברכה והיא אמרה לי הלוואי שתתפוס דג גדול וטעים.
יוטב מגיע.. אנחנו לוקחים חכות וציוד קושרים כמה קרסים לוקחים מהציוד הדל שיש לי בקרוואן.. מזל שמצאתי כמה ריגים בתיבה של הקיאק.תצריך ריגים...אני מכוון לגדול. אני רוצה ללכת על גומברים!! יש לי הרגשה טובה שאני הולך להביא גומבר.
יןוצאים מאריאל ב11 בלילה , מצוידים עם קלמארי ושרימס לבנגוריונים דניסים סרגוסים וכל הבא ליד אוספים את אלון מתל אביב מצוייד בפילה ברי חתוך  בהמשך מצטרף חבר של אלון.. סכהכ 4 חבר'ה .צוות לעניין הולכים לתקוף את היעד המבוצר והקשה . ממש צוות לעניין. עם צוות כזה מי יכול עלינו...

שעה 1 בלילה מגיעים פורסים 3 חכות עם קרסים 5 לסרגוסים (בנגוריונים חגגים דניסים וכל הבא ליד) ועוד 2 חכות לגומבר..  למה 2? כי אני לא פרסתי את שלי.. אני יודע שזה לא הנקודה ולא השעה-חבל על הפיתיון.
"דוד למה אתה לא פורס חכה לגומבר?"
"כי חבל על הזמן וההשקעה ..בבוקר אלך לזרוק בנקודה אחרת.. אם יהיה תקיפות על שלכם גם אני אפרוס"
בקיצור נאדה.. פה ושם איזה נגיעות בחכת הקטנות אבל אין תפיסות.
התחלתי להעביר ת'זמן בזרזור וגם אין כלום.. השעה כבר 3 ואני מחזיר את החכת זרזור שלי שתתפקד בתור חכת פתיונות.
ובמשך עוד חצי שעה עדיין יבש
משנים קצת מיקום .. הולכים ימינה הולכים שמאלה.
כלום.. אלון וחברו מחליטים להתרחק ולנסות נקודה מסויימת. אני נשאר עם יוטב ויבש כמו מדבר סהרה"למה באנו עד כאן? תראה איזה יובש" אומר לי יוטב.
"אל תדאג ידידי חכה לזריחה"
יושבים.. שקט.. אין כלום בפעמונים . בוהים במים , עייפים מדברים על החיים מוציאים חטיף... לחיים.. שקט..
פתאום אני אומר לו יאלה!! קפל הולכים מפה 300 מטר קדימה.
"מה ? עכשיו?" "כן עכשיו. תקפל"מודיע לאלון שהתקדמנו ושיבואו גם.
ממשיך לנקודה .שם חכה אחת לסרגוסים ואחת פילה בורי על קרס גדולה וחוט סיליקון כמו ששייקה המסטר לימד אותי בשביל גומבר.
לוקח את החכה שנתתי ליוטב וזורק פילה קלמארי על קרסים רעות גם לגומבר.. פילה קלמארי כי זה היה כבר על הריג קפוא מפעם קודמת.

אני אומר ליוטב תיהיה מוכן. תהיה קרוב לחכות הגדולות.. וכשאתה נותן הוקסט שים יד על השפולה.
מפה לשם חצי שעה של שקט ואז  בוםם פצצה ראשונה באחת החכות הדג ברח.
זה היה החכה עם הפילה בורי,מחדש זורק למקום טוב ושם בסטנד.
חשבתי לעצמי אני כבר פה ויש אקשן אני רוצה לתפוס דג . בוא לא נתעצל בוא נשים פיתיון  נורמאלי.
הוצאתי את החכה עם הקלמארי והתחלתי להוריד אותו.. החבר שאל למה.. אז אמרתי לו שקלמארי  זה טוב אבל אם אתה הולך על גומבר ויש לך בורי אז לדעתי עדיף בוורי.
הוצאתי ת'קלמארי. שמתי בורי יפה עם סיליקון כמו ששי המאסטר לימד אתי וזרקתי בול לאן שאני אוהב.
ואחרי 5 דקות שוב בום ושוב כלום.
אז החלטתי שאני סוגר יותר את השפולה.
סגרתי קצת יותר בשתי החכות. אמרתי ליוטב שמע.. אם יש גומבר החככה של הסרגוס מיד החוצה... ותהיה מוכן עם הגאנצ'...
"אבל איך נראת נעילה של גומבר "הוא שואל. אמרתי לו אחיי.. כשתיהיה נעילה של גומבר אתה תדע שזה נעילה של גומבר חחח אי אפשר לפספס את זה!!!
האור כבר עולה ואנחנו דרוכים כי כבר הייו 2 פיצוצים.. ופתאום בווםםםם בזזז קחאאאזזזז' ועוד כל מיני מילות תיאור לדבר היפה הזה שנקרא נעילה!!!יששש!!!!  yahoo yahoo
אני רץ לחכה נותן הוקסט והאנדרנלין שלנו עולה... יוטב מעיף ת'חכה של הסרגוס ותופס ת'גאנצ ואני נלחם בדג..
אומר לי להביא את הדג שמאלה לנקודה שקל להרים אותו.. אני צועק לו עזוב הוא קטטן.. ומניף אותו החוצה עם החכה!!!
יששש!!! גומבר בחוץ אני נרגש יש עם מה לעשות מנגל לחבר'ה!!יוטב בכלל עףף פעם ראשונה שרואה גומבר.
מנתק ת'דג, שם בשקית(1.8 ק"ג), ומתחיל לשים פילה בורי ואז פתאום בחכה השנייה קחאאששש בזזזז איזה יופי yahoo yahoo yahoo.. "יוטב תפוססס הוא שלך!!!" שגם הוא יהנה !!הוא רץץ ונותן הוקסט !!הוקסט חנון.. כזה עם בזזז  
 "יוטבבב!!! יד על השפולה!!"  עוד הוקסט נכון והדג מושך ואני מוכן עם הגאנ'צ. מבין שהפעם הוא יותר גדול ,אומר ליוטב להגיע לנקודה עם הדג.. מנחה אותו איך ומה לעשות.. גומבר ראשוון שלו בחיים. הוא נהנה מפייט רציני מלווה בריצות ומשיכות קלאטטש  בזז בזז "בונה דוד יש לו כוח" חח כן.. אני יודע.. יאלה תתחיל לפמפם אותו למעלה.. בוא בוא שמאלה" אני תופס ת'חוט ותוקע תגאנצ'ק.דג שני בחוץ!! 2.6 קיל.
בינתיים אלון והחבר מגיעים וואי איזה יופי וואי איזה יופי.. יפה הא? זה כבר השני.. מההה? למה לא קראתם לנו ? כי לא היה  זמןן... יאלה בואו מהר נחדש פתיונות.
 רצים למעלה אלון זורק חכה שלו ואני שם את הדג ברצפה ונותן לחבר לנסות לחלץ ת'קרס בזמן שאני שם פילה על הריג הראשון שלא הספקתי לפטם.. זורק שוב והולך לעזור לחבר לחלץ ת'דג השני .פתאום החכה שזרקתי נותנות כיפוף מפחיידד עם ריצה מלוות בקלאטש יוטב נותן הוקסט רציני.. עם יד על השפולה!!!!"יפה לומד מהר הבחור"  ואני אומר לו אפ אפ... הקודם היה שלך עכשיו תן ת'חכה..
מקבל ת'חכה וגומבר-פלצת על חכה יחסית דקה ואלסטית עושה לי שמות הולך ימינה הולך שמאלה לוקח קלאטש ולא שם עליי.
 אני מתעצבן וסוגר קלאטש מתחיל לפמפם פייט ארוך כ3 דקות ויוטב כבר למטה עם הגאנצ' מגיע עליו והוא נועץ ת'גאנצ בלי להתבלבל!! יפה לומד מהר הבחור ... גומבר שלישי 3.6 קילו בחוץ ואנחנו מבסוטים עד השמיים3 גומברים ב10 דקות איזה כייף. (אהבנו את הדירוג בעלייה במשקל.. קטן בינוני גדול.. יאלה אוליי יבוא איזה ענק..)
מהר לוקח את שתי ריגים שם שוב פילה ושולח.. השמש כבר עלתה.. מחכים 40 דקות ואין עוד אכילות.
מחליטים להתקפל.
מבסוטים הולכים מסתכלים על המים.. רואים בדרך דגים יפים ורתיחות.. אבל למי יש כוח לחפור בתיק ולהוציא פיתיון בשביל איזהב דניס או סרגוס.. יש לי גומברים!!
בדרך עוצרים.. מצטלמים..אני שולח תמונה לחב'רה בשכונה
"מה אתם אומרים זה  יספיק גם לשירה?" אז שירה עונהה "חחח השאלה אם זה יספיק גם לךך" חחח

בקיצור מגיעים לאוטו ואני מכריז גומבר אחד ליוטב.
ואלון אומר לי פעם קודמת שהלכנמו נתת לי אחד ונשארת ריק.. זה בא בחכות שלכם.. אני לא רוצה אחד אבל נשמח לבוא ארוחת ערב..
בשמחה!! הזמנתי אותם לארוחת ערב אצלי בקרוואן.
הגענו לקרוואן שקלנו(1.8,2.6,3.6) ניקינו נתתי אחד ליוטב .
בערב פתחנו את הבינוני. עשינו אותו על האש.. כולם אכלו והיו מבסוטים שירה אמרה לי שהוא טעים לה.. :-)(השלישי הלך להורים שלי לכבוד שבת קודש גם הם נהנו!)
לסיכום היה חוויה ,דייג טורפים ברמה גבהה ללמידה מטעיות יישום ותוצאות, גומברים ראשונים של יוטב, על האש בקיצור חוויה.
להתראות בפעם הבאה :-) סמיילי סמיילי אנחנו מספר 1

עוד תמונות

עריכה אחרונה: יולי 01, 2018, 20:51:36 PM על ידי דודופיש
-------------------------------
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
 IP: [ מחובר ]
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: נסיכה שאוהבת גומבר שאוהב בורי.
« הגיב #1 ב- : יולי 01, 2018, 18:19:57 PM »
תשמע דוח אש  התפוצצות תפילתך נענת כנראה והלך לכם יופי  הגזעי
הייתה להקה באיזור וחגגתם עליה המשיכו לתת בראש  paddle:כל הכבוד אתה בסדר
עריכה אחרונה: יולי 01, 2018, 18:20:36 PM על ידי אסלן
דודופיש

חבר פורום

מנותק מנותק

אכן הייתה להקה.
אחת המסכנות שלי היא לעבוד עם ריגים ספייר וסביבל עם סיכה חחזקה לאינטיאסים לחילוף מהיר של הריגים.. איבדנו שם זמן עד שחילצנו ת'דגים ושמנו פילה חדש.
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

דודו דודופיש....
נתחיל בזה שלא הפצרתי בך - איימתי עליך באלימות paddle
נמשיך בזה שהיה כדאי לאיים עליך - בשביל דו"ח כזה.....
מה יש להגיד ומה יש לומר,
נתת דו"ח של השמחות...
יופי של דו"ח דיג... בונבוניירה מוצאי לשון
ונראה שאתה צריך להגיד תודה לשירה -
רצתה לאכול דג ושלחה אותך לחוויה מטורפת...
מסתבר שידעת היטב מתי זה מגיע ומתי להשליך חכות....
זכית לבליץ של מתקפת גומברים עם הרבה ריגושים - מרגישים מהדו"ח...
זיכית גם את "יוטב לומד מהר" בחוויה מלהיבה...
וזכית לזכות את החבר'בה בארוחת דגים בירה בירה

וכמובן,
מסתבר כי הטיפים של שייקה מאסטר הפתיונות - עובדים מצוין....
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

דודו, איזה דוח שגעון ללקק את האצבעות 
טוב מאוד ששייקה ורפי לחצו עליך  paddle

שלישיית גומברים מכובדת ונאה, תספיק לארוחה לכל השכונה  בראוו

מקווה לקורא עוד דוחות מהנים כאלו בפעם הבאה ללא הלחץ המתון של רפי  גיחוך

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

דודופיש

חבר פורום

מנותק מנותק

רפי ושרגא התותחים. תודה על הפידבק
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הידיים מתחילות לגרד והבאת לי חשק לגומברים
ואני מקווה שעשית את אחד מהגומברים לפי המתכון שלי שיש אותו בפינת המתכונים
מבטיח לך שלא תתבעס מהמתכון
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

דודו, איזה חגיגה בצבעים! התחלת בדגים קטנים מהמקפיא, וסיימת בחגיגה של גדולים גדולים וטריים טריים.... האכלת חבורה של אנשים טובים, ובעיקר שימחת חבורה של אנשים טובים, ואפילו פירגנת בפינוקים לאמא ואבא....
שאפו על החוש השישי, האינטואיציה שאמרה לך מתי לנוח ומתי להתחיל לעבוד, סחטיין על התפעול תחת לחץ והסבלנות להדריך את ה"טירונים", וסחטיין על דוח מפורט ומלמד... תודה על השיתוף, תבוא כל יום אנחנו מספר 1
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

דוח פגז לחגיגת גומברים

כבוד על התפיסות בהצלחה בבאות

99אלירן

חבר פורום

מנותק מנותק

מה רבו מעשיך ה'

אתה כוכב דודו
איזה דו"ח  דליקטס...
מרגיש את עצמי על הסלעים בדרך לנקודה... חחחח
שאבת אותי לחוויה, כשזה שלך זה שלך... הלהקה חיכתה לך כל הדרך מאריאל!!! בראוו
JB
חבר פורום

מנותק מנותק

כיף של דוח
תפיסות אליפות
תודה על השיתוף
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

דודו היקר תענוגי תענוגות אבל בגדול
הצלחה מסחררת עוד לפני הדגים דאגת לחברים ולשכנה אתה אדם זהב בירה
יופי של גומברים מפלצות למנגל ולפייט
תמשיך להנות אח יקר  בירה
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מרשים ביותר, אחלה דו"ח
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

איזה יופי של דו"ח דודו, לדעת מתי להתחיל ולהיכן ללכת בדיוק בזמן הנכון , כל הכבוד ועדכן בתמונות מהארוחה עם השכנה  גיחוך
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחלה תפיסות
אני אנסה את הענין הזה עם התפילה בפעם הבאה.....
שכנה רעבה אין לי...
מה זה חוט סיליקון לגומברים
אני עובד עם כבלים

עוזי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC