|
|
תודה חברים !
עוזי אני עובד עם חוט פלדה או חוט ניילון 100. חוט הסיליקון זה חוד שקיקי ואלסטי עשוי סיליקון שאני מלפף אותו על הפיתיון עשרות רבות של ליפופים. זה נותן יציבות ועיצוב לפיתיול,משאיר אותו יציב גם מזמן זריקה אינטנסיבית ובעיקר מונע מסרטנים ודגים קטנים לפרק את הפיתיון
|
|
-------------------------------
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוט גמיש
עכשיו הבנתי
תודה
|
|
|
|
|
|
|
וואו יציאה חלומית בצוותא דו"ח מהסרטים, מעביר את החוויה והמתח.
תודה רבה על השיתוף
|
|
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן פייט מדהים יש לגומברים.... אבל למה לא זירזרת שם בנקודה........ פופר יעשה את העבודה גם
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
|
אכן פייט מדהים יש לגומברים.... אבל למה לא זירזרת שם בנקודה........ פופר יעשה את העבודה גם
אנסה בפעם הבאה.... זה נקודה קצת עמוקה והם אכלו בקרקעית. נראה לך שכדאי לנסות פופר ? אולי עדיף בובה שיורדת קצת?
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
מה עושה שכנה אחת יפה  דודו דוח מיוחד כמו שאתה יודע עושה חשק לצאת לדוג מגיע לך בגדול  המשך הצלחות איש יקר וקרוע
|
|
|
|
|
|
|
סחתיין על הדו"ח יא דוד! אהבתי את כל תיאור האירוע, אין ספק שברכות הידידות "פתחו מזל"... כן יירבו. בד"כ שעות הפעילות של הגומבר הן בשקיעה עד הלילה. מפליא שדווקא בזריחה היו תקיפות.. מרגיש כמו גומברים שחשבו שהם בעצם אינטיאסים 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח שבעולם! החזרת אותי בזמן לתקופה שהייתי סטודנט באריאל וגרתי בקראונים. רק מי שגר בקראונים יכול להבין את האוירה שמסביב...ובמיוחד בתקופת מבחנים. חבל שלא למדנו באותה תקופה היינו יוצאים ביחד. בטוח שהייתי לומד ממך המון. המשך הצלחות
|
|
|
|
|
|
|
כול הכבוד על התפיסות אחי מרשים מאוד !! אחלה דוח מפורט עד הרמות הכי קטנות .. המשך הצלחות בהמשך הדרך .
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
driver36
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח יפה! 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה יופי של יציאה, עם שלישיה כזו לא צריך יותר
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מה עושה שכנה אחת יפה  דודו דוח מיוחד כמו שאתה יודע עושה חשק לצאת לדוג מגיע לך בגדול  המשך הצלחות איש יקר וקרוע צ׳אצ׳ו יא שועל על! תודה
|
|
|
|
|
|
|
סחתיין על הדו"ח יא דוד! אהבתי את כל תיאור האירוע, אין ספק שברכות הידידות "פתחו מזל"... כן יירבו. בד"כ שעות הפעילות של הגומבר הן בשקיעה עד הלילה. מפליא שדווקא בזריחה היו תקיפות.. מרגיש כמו גומברים שחשבו שהם בעצם אינטיאסים  נכון לרוב התקיפות הן בלילה אבל בנקודה שלי יבש בלילה ועיקר התקיפות שם הם בבוקר,לא ניסיתי בערבאנסה בהזדמנות.
|
|
|
|
|
|
|
דודו אחי איזה דו"ח מדהים אני יכול להרגיש שם ממש דרך הכתיבה איזה חוויה מטורפת  כל הכבוד אחי תמשיך להפציץ כמו שאתה יודע thumbUp;הרגת אותי עם השמע קולנו לגומבר חחחחח 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|