פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מחפש חוות דעת על החוט שבקישור |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מחפש חוות דעת על החוט שבקישור (נקרא 5031 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
בס"ד
קובי, קראתי ברשת על החוט הזה והוא לא מקבל ביקורת טובה. כותבים שהחוט נקרע הרבה פחות מהטסט שכתוב עליו. מעניין אותי לדעת אם יצא לך ובדקת את הנקודה הזו?
אברהם, אתה יכול בבקשה לצרף קישור לסקירות של החוט ברשת? מארט  בס"ד דוגמא לביקורת יש בדף המכירה שלו ב- eBay. https://www.ebay.com/itm/Major-Craft-Dangan-Braided-Line-X8-200m-P-E-1-5-Multi-DB8-200-1-5MC-30lb-6239/132475578954?hash=item1ed828ea4a:g:lO4AAOSwYNxaYWzy#rwidתגללו לסוף הדף איפה שיש חוות דעת. העתקתי לכאן את חוות הדעת של הקונה: Not even close to 30lb Line is rounded and smooth but 30lb (12.3kg) declared breaking strength is far from the truth. I have tested this line on 8kg weight and the line broke 3 times, not even once on the knot. So what is the true breaking strength? I don't know exactly, but it's obviously less then 8kg. 65% from declared breaking weight is really not satisfactory for a manufacturer such as Major Craft. Great disappointment from renowned brand. אברהם, אני התכוונתי לסקירה רצינית של דייג/דייגים ולא מקונה אנונימי ב-eBay. אם יש לך קישור, יותר מאשמח. מארט 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מבלי לקבוע אם הביקורת נכונה או לא, אני לא הייתי שולל בצורה כזו נחרצת את המוצר על סמך review אחד של קונה אנונימי, שאין דרך לדעת אם בדק באופן נכון, אם היה לו אינטרס מאחורי הביקורת וכו'. עדיין לא נתקלתי בביקורת רצינית לכאן או לכאן, אבל בקרוב אכניס את החוט שכבר קניתי לעבודה ואשמח לחוות דעה על בסיס ניסיון אישי
|
|
|
|
|
|
|
מבלי לקבוע אם הביקורת נכונה או לא, אני לא הייתי שולל בצורה כזו נחרצת את המוצר על סמך review אחד של קונה אנונימי, שאין דרך לדעת אם בדק באופן נכון, אם היה לו אינטרס מאחורי הביקורת וכו'. עדיין לא נתקלתי בביקורת רצינית לכאן או לכאן, אבל בקרוב אכניס את החוט שכבר קניתי לעבודה ואשמח לחוות דעה על בסיס ניסיון אישי
מסכים לחלוטין.
|
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צריך לקרוא כממה חוות דעת ולא רק של אדם אחד. נחכה לעדכון של קובי 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מסכים לחלוטין אתכם גם כן, זאת חוות דעת שקראתי לא יכול להחליט לכאן או לכאן. אשמח מאד לדעת איך עמד במבחן התוצאה של החברים מכאן. סומך על זה יותר מאנשים שאני לא מכיר.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
|
|
אני לא מהמר מטבעי, אבל מהמר שתוך זמן קצר החוט הזה יהיה המוביל או אחד המובילים בשוק!!! החסרון היחיד לבינתיים הוא מגוון קטן של טסטים: 16,20,25,30,35,40ליברות. מארט 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
|
|
|
דיברתי רק על המגוון ב-8 גידים. מארט 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דיברתי רק על המגוון ב-8 גידים. מארט  לא ציינת את העניין עכשיו הכל ברור 
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לדעתי המבחר היחסית מצומצם היום הוא סוג של פיילוט. אם החוט יוגדר כמוצלח, נוכל בהמשך למצוא אותו במבחר גדול יותר של טסטים, וגם שפולות גדולות יותר מ-300 מטר. הזמן יגיד אם החוט מוצלח או לא...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה שחשבתי תוך כדי קריאת השרשור עד שהגעתי לתגובה הזו... ביקורת שלילית משום איזה מהטעמים שציינת.. ואגב, אברהם לא שלל אלא רק הפנה אותנו לקיומה של ביקורת. מבחינתי חברים, אם מארט וקובי ממליצים בחום ואם מארט כותב את זה - אני לא מהמר מטבעי, אבל מהמר שתוך זמן קצר החוט הזה יהיה המוביל או אחד המובילים בשוק!!!
לא הייתי מתלבט ובוחר לרכוש חוט כזה בלי למצמץ ובלי להסס, נקודה. קונה ומנסה.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|