פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מחפש חוות דעת על החוט שבקישור |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מחפש חוות דעת על החוט שבקישור (נקרא 5003 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי צור. החוט של מייג'ור קראפט דראגון הוא מוצר חדש בשוק. לא תמצא חוות דעת של מישהו שהשתמש בו לאורך זמן. למרות זאת, זיהיתי את הפוטנציאל שבחוט הזה מרגע שיצא לשוק, לפני מס חודשים. הוא נמכר על ידי מותג חזק, שלא יכול להרשות לעצמו "לפשל" עם מוצר נחות. נתוני החוזק טסט מול עובי מצויינים, מקבילים למידות של ygk. הרשיתי לעצמי להזמין שפולה אחת לניסיון וגם להמליץ לכמה חברים שכבר קנו (גם פה בפורום...). ההתרשמות שלי- מרגיש ביד חוט איכותי מאוד. דק וחלק, צביעה טובה, ולפי הקיבולת בשפולה גם תואם את העובי המוצהר. דרך אגב, העיסקה לקנייה ישירה דרך האתר של מגורו יותר טובה מזו שהם מציעים באיביי....
|
|
|
|
|
|
|
אני משתמש בחוט הזה ללייט לי הוא מאוד נוח ולא עושה פלונטרים. חוט מומלץ ביותר למתחילים,וחוט מומלץ בכללי.
|
|
|
|
|
|
|
רכשתי היום בהמלצה של קובי
|
|
-------------------------------
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
קובי, קראתי ברשת על החוט הזה והוא לא מקבל ביקורת טובה. כותבים שהחוט נקרע הרבה פחות מהטסט שכתוב עליו. מעניין אותי לדעת אם יצא לך ובדקת את הנקודה הזו?
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בס"ד
קובי, קראתי ברשת על החוט הזה והוא לא מקבל ביקורת טובה. כותבים שהחוט נקרע הרבה פחות מהטסט שכתוב עליו. מעניין אותי לדעת אם יצא לך ובדקת את הנקודה הזו?
אני לא עושה בדיקות טסטים לחוטים. אף פעם לא עשיתי, לאף חוט שהיה לי. קניתי את החוט מתוך אמון בחברה שמייצרת ומפיצה אותו, בכל זאת מייג'ור קראפט זה אחד הענקים בתחום. יכול להיות שיש בעיות, אני אישית לא עובד איתו עדיין אז גם אין לי חוות דעת לגביו ניסיון "רטוב"
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד
מאד מאכזב לצערי רכשתי אותו כבר
|
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מאד מאכזב לצערי רכשתי אותו כבר בס"ד יותר מאכזב זה היה לגלות את זה באמצע "לחימה" על דג ולאבד אותו, ולהיות עוד יותר מאוכזב במחשבה שהגיע דג יותר גדול ממה שבאמת הגיע, ואז היה כאן דיון על ניחוש ה"מפלצת" שברחה... וכמובן חיפוש פרק ב' לנקמה  בכל אופן אחד כתב שקנה חוט של 30 ליברה (כלומר 12 קילו) והחוט נקרע לו ב- 8 קילו. מציין שהקריעה לא היתה בקשר ולכן מבין שהבעיה היא בחוט. עשו את הבדיקה הזו מס' פעמים וכל פעם החוט נקרע. קח את זה בחשבון והשתמש בחוט בחכמה... עדיין תוכל לנצל את זה לטובתך. דבר נוסף, אם אתה יכול תעשה טסט בעצמך בשביל לדעת אם החוות דעת נכונות או לא. זה לא קשה לבדיקה.
|
|
|
|
|
|
|
תדוגו פחות באינטרנט ויותר בים!!! חוט מעולה!!! מארט 
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד
מאד מאכזב לצערי רכשתי אותו כבר בס"ד יותר מאכזב זה היה לגלות את זה באמצע "לחימה" על דג ולאבד אותו, ולהיות עוד יותר מאוכזב במחשבה שהגיע דג יותר גדול ממה שבאמת הגיע, ואז היה כאן דיון על ניחוש ה"מפלצת" שברחה... וכמובן חיפוש פרק ב' לנקמה  בכל אופן אחד כתב שקנה חוט של 30 ליברה (כלומר 12 קילו) והחוט נקרע לו ב- 8 קילו. מציין שהקריעה לא היתה בקשר ולכן מבין שהבעיה היא בחוט. עשו את הבדיקה הזו מס' פעמים וכל פעם החוט נקרע. קח את זה בחשבון והשתמש בחוט בחכמה... עדיין תוכל לנצל את זה לטובתך. דבר נוסף, אם אתה יכול תעשה טסט בעצמך בשביל לדעת אם החוות דעת נכונות או לא. זה לא קשה לבדיקה. היי אברהם.. אבדוק את החוט כשיגיע.
|
|
|
|
|
|
|
תדוגו פחות באינטרנט ויותר בים!!! חוט מעולה!!! מארט  אמן. לגבי החוט...לא מכיר. 
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד
תודה על האינפורמציה החשובה,מייג’ור קראפט או למבורגיני לא משנה השם,מוצר טוב נבדק לאורך זמן ,ובחוט דייג החשיבות היא גדולה ביותר לעמידות החוט ולאמינות שלו בפייט רציני. מפתיע לשמוע שלחברה כמו MC יש בעיות בחוט. תכלס רציתי לקנות ועכשיו כבר לא. שמות אקזוטיים ומותגים לא עושים לי זה,שורה תחתונה זה התכליתיות.
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד
אברהם, אתה יכול בבקשה לצרף קישור לסקירות של החוט ברשת? מארט 
|
|
|
|
|
|
|
אני גם אשמח לקישור לביקורת
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אברהם, אתה יכול בבקשה לצרף קישור לסקירות של החוט ברשת? מארט  בס"ד דוגמא לביקורת יש בדף המכירה שלו ב- eBay. https://www.ebay.com/itm/Major-Craft-Dangan-Braided-Line-X8-200m-P-E-1-5-Multi-DB8-200-1-5MC-30lb-6239/132475578954?hash=item1ed828ea4a:g:lO4AAOSwYNxaYWzy#rwidתגללו לסוף הדף איפה שיש חוות דעת. העתקתי לכאן את חוות הדעת של הקונה: Not even close to 30lb Line is rounded and smooth but 30lb (12.3kg) declared breaking strength is far from the truth. I have tested this line on 8kg weight and the line broke 3 times, not even once on the knot. So what is the true breaking strength? I don't know exactly, but it's obviously less then 8kg. 65% from declared breaking weight is really not satisfactory for a manufacturer such as Major Craft. Great disappointment from renowned brand.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|