פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   רולר surfcasting של טרבוקו- מבקש חוות דעת |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר surfcasting של טרבוקו- מבקש חוות דעת (נקרא 7801 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שי בתחילת השירשור כתבת שאתה מעוניין להכניס חוט 30 ליברות שזה סביב 0.47 מ'מ
לדעתי לא תמצא רולר בסגנון הזה לחוט בעובי שציינת
הדגם שמארט העלה עם כיבולת חוט הגדולה יותר משקלו די כבד ויכביד בהטלות
ולא בטוח שיהיה מאוזן עם משקל החכה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2017, 16:08:15 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה צודק יואל אבל במה שהעלה מארט נכנס חוט 25 לברות כ250 מ'. לדעתי זה מספיק ועם שוק לידר איכותי לא צופה בעיה כלשהי בזריקה גם של 150ג', אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי
מארט, אשמח שתברר על הקרונוס עם החברים שלך בחול. Free runer לדעתי מתאים יותר למתוקים כמו רולר עם bait tuner?
שי
|
|
|
|
|
 |
|
|
אתה צודק יואל אבל במה שהעלה מארט נכנס חוט 25 לברות כ250 מ'. לדעתי זה מספיק ועם שוק לידר איכותי לא צופה בעיה כלשהי בזריקה גם של 150ג', אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי
מארט, אשמח שתברר על הקרונוס עם החברים שלך בחול. Free runer לדעתי מתאים יותר למתוקים כמו רולר עם bait tuner?
שי
Free runner למלוחים כמו ה-baitrunner למתוקים! כל הרולרים שהועלו בדיון, עד כה, רולרים לדייג חופי במים מלוחים!!! מצ"ב קישור לרולרים surfacsating של Trabucco: https://issuu.com/trabucco_ita/docs/trabucco_fishing_2017_ita_catalogo_/182אם יש לך תקציב, לך כל הרולר הזה: https://m.ebay.co.uk/itm/MULINELLO-Trabucco-X-RIDE-8000-/261167768112או זה: http://www.anglingproshop.com/surf-reel-trabucco-castforce-pro-surf#containerאו הרולר הראשון שהצעתי : https://m.ebay.co.uk/itm/251256408975?_mwBanner=1הכל עניין של תקציב, כמו שאמרתי...אתה צריך להתאים את הרולר לצרכים ולתקציב. מבחינות אמינות, רולרים אמינים. את סדרת הקרונוס לא אוהב אישית...מהעבר שלי ב-feeder  לעומת זאת, סדרת ה-castforce בדייג feeder, הביאה לי הצלחות לא קטנות..  כמו שאמרתי בתחילת הדיון: שרוף ומחובר מאוד לציוד איטלקי ולחברות...כך שדעתי סובייקטיבית. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2017, 20:41:51 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או.קי, שאלה אחרונה ודי ( נראה לי)
המקל שלי די קשיח, עיקר הדיג איתו יהיה עם פתיון יחסית גדול במטרה לגומברים טרכונים וכו, לא מחפש עליו סרגוסים. השאלה עם עניין הfree runner לא מפריע בדיג שכזה? קלאץ פתוח מדי עלול לפגום בנעילה הראשונית של הגומבר לצורך העניין.
יאללה, זה כבר בעגלת הקניות רק רוצה להיות בטוח שלא אזמין מתוך פזיזות ואגלה שפחות מתאים.
שי
|
|
|
|
|
או.קי, שאלה אחרונה ודי ( נראה לי)
המקל שלי די קשיח, עיקר הדיג איתו יהיה עם פתיון יחסית גדול במטרה לגומברים טרכונים וכו, לא מחפש עליו סרגוסים. השאלה עם עניין הfree runner לא מפריע בדיג שכזה? קלאץ פתוח מדי עלול לפגום בנעילה הראשונית של הגומבר לצורך העניין.
יאללה, זה כבר בעגלת הקניות רק רוצה להיות בטוח שלא אזמין מתוך פזיזות ואגלה שפחות מתאים.
שי
אתה לא חייב להשתמש ב-freerunner. לא נראה לי שיפריע, זה רק יכול להועיל. לא נראה לי שאתה הולך לטרגט רק סוג אחד של דג  אני לא דייג surfacsating, כך שאם טעיתי, יש אנשים מביני עניין שיתקנו אותי  בהצלחה עם כל מה שתחליט. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2017, 11:07:58 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
החכה תתאים בעיקר לגומברים וטרכונים
לגבי הקלץ אני פותח בצורה כזו שבמשיכה חזקה יצא חוט וזה אומר
שלרוב תיהיה נעילה מבלי שיצא חוט שאלה נוספת לי אליך , האים הדייג שלך מתבצע מהחוף או ממזכים וריפים
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החכה תתאים בעיקר לגומברים וטרכונים
לגבי הקלץ אני פותח בצורה כזו שבמשיכה חזקה יצא חוט וזה אומר
שלרוב תיהיה נעילה מבלי שיצא חוט שאלה נוספת לי אליך , האים הדייג שלך מתבצע מהחוף או ממזכים וריפים
בעיקר מהחוף. אני עובד עם הקלאץ יחסית סגור בדיוק מהסיבה הזו וכן חושב שהפרי ראנר בmaxxis לא יתן לי שום יתרון. אין שום סיבה לעבוד עם קלאץ פתוח . הרי הפרי ראנר נותן אפשרות ברבע סיבוב לעבור מקלאץ פתוח לכמעט סגור, בדיג של גומברים טרכונים ועוד דגיםמגדולים בים אין צורך בכך מעט צורת האכילה של האנטיאס אבל הרולר לא ראה שמתאים לכך או יעמוד בזה. שי
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אשמח גם לחוטים לsurfcasting. האם החברות המובילות הן כמו אלו של הזרזור? מתכוון לחוט בד ולא
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2017, 19:03:52 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
שי, באיזה רולר בחרת? מארט 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מארט, המאקסיז כבר בעגלת הקניות, רק מנסה לחפור יותר ולהבין את עניין הקלאץ.
יואל, אחלה חוט עם המון מטראז' ומחיר טוב. תודה רבה לשניכם!!!
שי
|
|
|
|
|
מארט, המאקסיז כבר בעגלת הקניות, רק מנסה לחפור יותר ולהבין את עניין הקלאץ.
יואל, אחלה חוט עם המון מטראז' ומחיר טוב. תודה רבה לשניכם!!!
שי
Freerunner- אתה לא חייב להשתמש בו, אם סוג הדג המטורגט לא מחייב.זו אופצייה לשימוש, בעת הצורך. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2017, 19:36:06 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרולר הוזמן, כמו גם החוט. כשיגיע אערוך ניסוי לראות את הבדלי מרחקי הזריקה.
תודה רבה לשניכם על כל העזרה!
שי
|
|
|
|
|
הרולר הוזמן, כמו גם החוט. כשיגיע אערוך ניסוי לראות את הבדלי מרחקי הזריקה.
תודה רבה לשניכם על כל העזרה!
שי
תתחדש ותהנה  מארט 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל: