פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   רולר surfcasting של טרבוקו- מבקש חוות דעת |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר surfcasting של טרבוקו- מבקש חוות דעת (נקרא 7742 פעמים) |
הדפסה |
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מה שאתה משלם זה מה שתקבל זו דעתי
הרולרים שלהם לא משווקים בארץ וזה כבר מעלה חשש לגבי טיב הרולרים שלהם
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 01, 2017, 22:51:30 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יואל, גם אבו גרסיה לאמשווקים בארץ ויש להם רולרים איכותיים. זה שלא משווקים אותם בארץ לא אומר שהם לא טובים, לגבי מחיר=תמורה, יכול להיות שאתה צודק. אומנם אני לא מחפש להשקיע כי לא הולך הרבה לדיג חופי אבל היה חבל לי לא לנצל את המירב מהחכה ולהישאר עם רולר שאינו מתאים לסרף . לכן הטרבוקו נראה לי כמו פתרון ביניים נחמד. אנסה למצוא ביקורות ברשת ואוי יהיה מי שיכיר את הרולר גם כאן בפורום..מוטי?...מארט? שי
|
|
|
|
|
יואל, גם אבו גרסיה לאמשווקים בארץ ויש להם רולרים איכותיים. זה שלא משווקים אותם בארץ לא אומר שהם לא טובים, לגבי מחיר=תמורה, יכול להיות שאתה צודק. אומנם אני לא מחפש להשקיע כי לא הולך הרבה לדיג חופי אבל היה חבל לי לא לנצל את המירב מהחכה ולהישאר עם רולר שאינו מתאים לסרף . לכן הטרבוקו נראה לי כמו פתרון ביניים נחמד. אנסה למצוא ביקורות ברשת ואוי יהיה מי שיכיר את הרולר גם כאן בפורום..מוטי?...מארט? שי אם אדבר על trabucco, colmic,maver, Milo, tubertini, לא אהיה אובייקטי מכיוון שייצגתי אותם בעבר בתחרויות feeder ו-match. יש לי מ'ס רולרים של trabucco, שיכולים לתת פור לרולרים מחברות אחרות. הרולר הספציפי הזה זה רולר budget. יש ל-trabucco רולרים ל-surfacsating, ברמות הרבה יותר גבוהות, ובהתאם המחיר מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2017, 12:07:23 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היימארט, קודם כל אגיד שרכשתי את הנעלים שהמלצת עליהן, אחיזה מעולה אם כי תחושה מעט מוזרה על הסלע אבל זה כבר עניין של הרגל , אז תודה על ההמלצה. לגבי הרולר, אין לי ספק שהוא לאר קדמת הטכנולוגיה, המחיר תמיד ישקף פחות או יותר את איכות המוצר אם כי ניתן לא פעם למצוא רולר באיכות בהחלט מספקת לדייג החובב + מבלי להשתגע במחיר. שוב, אינני יוצא פעמים לשבוע לדיג חופי, אבל כשכן יוצא רוצה כבר להיות עם רולר שמתאים לכך ועם שפולה LC. השאלה אם הרולר הנ"ל יכול לענות על הצורך בזריקה רחוקה ואורך חיים סביר ולא יתחיל להתקע אחרי שתי יציארות וחשיפה לאוויר מלוח. אשמח מאוד לתשובתך וגם המלצה למס' דגים מתקדמים יותר, אולי אחליט להכניס את היד עמוק יותר לכיס ובתקווה שלא אמצא שם רק אבנים  שי
|
|
|
|
|
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/251256408975ויש גם מחברות אחרות, הכל תלוי בתקציב. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2017, 13:01:21 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
קשה לי להאמין הרולר הזה יעשה לך "חור בכיס". יתן לך תמורה מלאה לכספך, ויותר. גם אם תלך פעמיים בשנה, לא יהיו לך כאבי ראש בקשר לתפקוד הרולר. מארט 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התשובה המהירה. מבחינת תקציב הוא אפילו זול מהkronos pro. לא ככ הבנתי את עניין הfree runner ולמה הוא משמש, לתת לדג לרוץ ולבלוע ואז בחצי סיבוב הקלאץ נסגר ומתפקד כהוק סט? האם מערך כזה יתאים גם לדיג קל על חי? גומברים וכו'? שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
צורת השפולה בהכלת תתן לך מענה לזריקה טובה יותר מאשר הביג פיט הרגילים
לגבי עמידות של הרולר וכמה זמן יהיה תקין אין לי תשובה בשבילך
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יציאת החוט של הטרבוקו תיהיה טובה יותר משל הרולר הזה
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יציאת החוט של הטרבוקו תיהיה טובה יותר משל הרולר הזה גם אני חושב, בגלל השפולה. אני רואה שיש היצע לא קטן, נגדיר את הסכום לכ-300 ש"ח. אמשיך לחפש בינתיים, מקווה שהשרשור הזה יעזור לאחרים שכן רוצים לשפר את מרחקי הזריקה שלהם מבלי להכנס להוצאות גדולות. שי
|
|
|
|
|
דיברתי עכשיו עם אחד החברים שלי באיטליה. במסגרת התקציב שלך יתן לך תמורה בתפקוד ובאמינות לאורך זמן Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/251256408975בהצלחה, מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2017, 14:12:32 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
דיברתי עכשיו עם אחד החברים שלי באיטליה. במסגרת התקציב שלך יתן לך תמורה בתפקוד ובאמינות לאורך זמן Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/251256408975בהצלחה, מארט  Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/251256408975אולי תמצא את הרולר ממוכר אחר, יותר זול.. מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3