|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שיקה תענוג של גומבר ואחלה שבירת דודא בהצלחה בהמשך העונה
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שי אתה מותאם לכל מצב גם סירה וגם חוף, נותן לדגים לזמר בהצלחה בעונה אחי ותמיד  איזה ריג השתמששת לגומבר עם המשקולת סחף הבעיה שהריג מסתבך בקוצי המשקולת ריג פולי? היי אסלן... הריג בנוי מסביבל טי והחוט של המישקולת מאוד קצר אני עושה אותו...אולי 3 סנטימטר מהסביבל .....והחוט של הקרסים הוא חוט 100 ניילון עם קרסים של היבוסה 8/0 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אודי קרמר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שייקה יאלוף איזה גומבר של השמחות ואתה דייג של השמחות שתיהיה אחלה שנה תמשיך להנות ולספק לנו דוחות;)
|
|
|
|
|
|
אבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או אחי איזה מפלצת כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי אתה מותאם לכל מצב גם סירה וגם חוף, נותן לדגים לזמר בהצלחה בעונה אחי ותמיד  איזה ריג השתמששת לגומבר עם המשקולת סחף הבעיה שהריג מסתבך בקוצי המשקולת ריג פולי? היי אסלן... הריג בנוי מסביבל טי והחוט של המישקולת מאוד קצר אני עושה אותו...אולי 3 סנטימטר מהסביבל .....והחוט של הקרסים הוא חוט 100 ניילון עם קרסים של היבוסה 8/0  אחלה דג גדול אני לא רואה כבל כאן ? אתה עובד על נילון בלבד? עוזי
|
|
|
|
|
|
|
איש יקר ודייג בחסד אבל...חולה...חולה בראש מהסירה למזח ושוב לסירה.....מה יהיה  תנוח קצת נשמה  אהה...וגם אחלה חתיכה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פששש איזה מיפלצת  שיחקתה אותה בגדול עים הדודא ליזרוק איפה שההוא עזב  כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
|
יבוקר טוב מר גומבר!!! יפה שיייקה אחי אחלה דוח ואחלה גומבר שבעולם. שייקה תמיד מפציץ.
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
פעם הבאה שאין לך בורי תעשה טלפון... אתה יודע כבר שבורי לא חסר לי.
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
פעם הבאה שאין לך בורי תעשה טלפון... אתה יודע כבר שבורי לא חסר לי.

|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הדיווח ויופי של גומבר  אפשר לשאול בבקשה כמה שעות דגת מהחוף וכמה שעות דגת מהסירה (ואם אלה כבר לא יותר מדי שאלות - אז גם בכמה חכות השתמשת בחוף ובסירה בבקשה)? תודה רבה, עדי מסקר הדיג
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
דייג טוב עם חברים טובים, אין על זה !
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה על הדיווח ויופי של גומבר  אפשר לשאול בבקשה כמה שעות דגת מהחוף וכמה שעות דגת מהסירה (ואם אלה כבר לא יותר מדי שאלות - אז גם בכמה חכות השתמשת בחוף ובסירה בבקשה)? תודה רבה, עדי מסקר הדיג היי עדי....  מהחוף דגתי כ...6 שעות ועם 2 חכות  ומהסירה כ...10 שעות עם 5 מקלות...(היינו 3 אנשים  ) 
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הדיווח ויופי של גומבר  אפשר לשאול בבקשה כמה שעות דגת מהחוף וכמה שעות דגת מהסירה (ואם אלה כבר לא יותר מדי שאלות - אז גם בכמה חכות השתמשת בחוף ובסירה בבקשה)? תודה רבה, עדי מסקר הדיג היי עדי....  מהחוף דגתי כ...6 שעות ועם 2 חכות  ומהסירה כ...10 שעות עם 5 מקלות...(היינו 3 אנשים  )  הי שי, מעולה - תודה רבה על המידע  עדי
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|