| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/9/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 00:45 | דג - חתיכות/פילה - פילה בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 3.385 |
הדו"ח:
היה יום סבבה לים .....הים עבד בצורה גלית מסודרת והדודא עבדה

ואצלי שהדודא עובדת אין לאן לברוח אלא רק לים....

השעה של הדודא התחילה עוד בשלב של אחר הצהריים ....ונסעתי לאשדוד לסירה שלי לשבת ולהתפנן לשתות משהו...
ישבתי לבד שותה לי בסבבה רגל על רגל בסירה ואני שומע את הגלים שמיתנפצים על המזח......ואני חושב לעצמי ...

3 החכות באוטו.....עושה טלפון לניסן ומדברים על ללכת לדוג ....אבל אז הוא אומר לי אין מאיפה להשיג בורי ....

אמרתי לו אני יארגן ....אני אסע להביא ולקנות אפילו מהסופרים ....(למה החנות פתיונות סגורה
)טוב אני לא מיתעצל ....קמתי סגרתי הסירה ויצאתי למיבצע חיפוש בורי באשדוד ....מגיע לזאנו וואלה הוא סגור ...
אבל פטריק הבעל בית של החנות הוא נימצא בדיוק סוגר ...אני אומר שיארגן לי אפילו בורי 1 או שניים ...
אבל הוא אומר לי אין לי אפילו קשקש של בורי
לא נורא ממשיך ונוסע למרכז העיר השעה הייתה כבר 20:35 והשעון מתקתק...מגיע למרכז ו' בעיר .....ועובר בחנויות הכל כמעט סגור ....ולהפתעתי החנות האחרונה ....הייתה
פתוחה והיא חנות דגים
ניכנס ומבקש בורי ...בהתחלה אמר לי אין .... 
אבל אז אמרתי לו שאני הולך לדוג וצריך את הדגים לפיונות .....אז הוא אומר לי אולי יש לי 1

הוא פותח את המקרר ומוצא לי 2 בורי
ישששש אמרתי לו תביא לי שים בשקית .....

ישר שיצאתי ממנו עשיתי טלפון לניסן ואמרתי לו יש בורי !!!! ויש דיג !!!

טוב קובעים לשובר של המרינה ....אני מגיע ואני רואה שם גולשים ....

טוב בינתיים מארגן ציוד וניסן מגיע ....מדברים וחושבים מה נעשה ובינתיים פותח חכה 1 ....וזורק בקרוב
עוד חבר מירושליים צריך להגיע אז בינתיים מחכים ...ומזהיר את הגושים לא לעבור לי על החוט והם ממושמעים

טוב החבר מגיע ואז מחליטים להיכנס בפנים יותר לראש המרינה ...אבל רגע אין לכולם מישקולות סחף....

ניסן ישר מציע ללכת לקנות .....אז אני עושה טלפון לבעל חנות לציוד דיג ואני שואל אותו אם יש לו והוא אומר כן

טוב אני אומר לו תחזור לחנות ותיפתח .....
והוא מסכים 
ניסן כבר בדרך אליו .....מגיע וקונה מישקות עוגן (סחף).....ויאלה בלאגן

טוב ניסן מגיע אנחנו כבר ניכנסים פנימה ומגיעים לראש ויש כבר אנשים ....פותחים חכות ויאלה למים

טוב יושבים מדברים ואין כלום עוברת כבר שעה וחצי ובחור שהיה לידנו מיתקפל

טוב עוברות כמה דקות ואני אומר לניסן ולחבר ....ניראה לי דווקא שצריך ליזרוק לכיוון הזה (איפה שהיה הבחור...)
והוא אמר לי יאלה תרים ותיזרוק ....טוב אני לא מיתעצל ומרים ורואה שסרטנים כבר נישנשו את כל הפילה אז אני
מחדש פיתיון והפעם עושה לו פילה מהנשמה ככה ...עבה ויפה
וזורק בדיוק במקום שרציתי ..... 
אני אומר לניסן הפעםהוא יבוא ....יש לי הרגשה טובה על המקל הזה והריקה הזו...!!!!

עוברות 5 דקות ואני קולט כיפוף רציני של המקל !!! שלא משאיר מקום לספק !!! יש דג !!!

טוב קופץ למקל וישר מגלגל ....מוותר על הוקסט כי יש עוגן אז הוא כבר נעול !!!

טוב עכשיו יש מילחמה ואני מקרב אותו והוא קופץ על המים והוא מסגיר עצמו גומבר טורפני !!!
מקרב אותו למזח .....ומילמעלה רואים אותו כבר קרוב ורואים שהוא מיפלצת לא קטנה בכלל..!!!
וניסן והחבר ישר רוצים להרים אותו למעלה עם החוט בידיים .....כמובן שאני לא מסכים !!!
אני אומר להם עזבו אני גורר אותו בעדינות ומעביר אותו את כל הסיבוב של הפיתה של המרינה (את כל החומה )
עד הסלעים שיש בתוך המרינה ....ושם כבר נרד להביא אותו .....

טוב אני עם כפקפים וזה עניין לא פשוט
אבל..... יהיה טוב החבר מירושלים מאיר את הדרך וצמוד אליי....והיו רגעים שאפילו נתן לי ידיים כדי שלא אחליק ואפול ....(תודה אח יקר
) וניסן ועוד בחור גבר שהיה שם ירדו לסלעים למטה .....לקח לנו איזה 10 דקות מורטות עצבים כדי להעביר אותו את כל הסיבוב הבעייתי הזה ....
וגם מדאגה שלא ישתחרר ולא יקרע את החוט (ניילון אבל...100
) אבל לבסוף הצלחנו והוא בידיים כברשל הבחור הנוסף שעזר לנו
ורק אז נשמתי לרווחה

עכשיו הוא אצלי בחוף מיבטחים !!! עושים לו בוק צילומים שלא מבייש אפילו את בר רפאלי !!!

ולאחר שעה אני מיתקפל ....כי קבעתי לצאת בבוקר עם חבר מהסירה ....אז מגיע הבייתה החבר כבר מחכה לי למטה

אז עולה הבייתה ושם את הדג בבית ויורד שוב .....יוצאים לים ולא היה כלום עד שעה 16:00 לא נורא העיקר נשמתי גם
את הים מהסירה

וזהו חברים עד לפעם הבאה ....