פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   ברוכים הבאים לעולם הדייג מסירה!!! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ברוכים הבאים לעולם הדייג מסירה!!! (נקרא 14256 פעמים) |
הדפסה |
|
barz
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
רפי, הדייג מס' 1 בין עורכי הדין עורך הדין מס' 1 בין הדייגים  מאמון, נצרתי מס' 1 זה מה נקרא ועידת פיסגה  עם הידע שלכם והנכונות ללמד את אלה שעדיין לא למדו אולי גם אני אלמד בסוף להוציא דגים מהים  ברכות ודרך צלחה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכות, עד עכשיו בקושי היה לך זמן לדוג ועכשיו מהזמן המועט הזה עוד ירד לך זמן לניהול האתר - בהצלחה גם בדיג וגם בניהול הפורום וגם .........................
גדי יקירי, אם הוצאנו ביחד את מה שהוצאנו השנה למרות שבקושי היה לי זמן- נסתדר...  נמשיך להשתדל לעשות מה שעושים בצורה הכי טובה שאפשר...- גם, וגם, וגם... 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, הדייג מס' 1 בין עורכי הדין עורך הדין מס' 1 בין הדייגים  מאמון, נצרתי מס' 1 זה מה נקרא ועידת פיסגה  עם הידע שלכם והנכונות ללמד את אלה שעדיין לא למדו אולי גם אני אלמד בסוף להוציא דגים מהים  ברכות ודרך צלחה  צביקה, מרוב "1" לא רואים כמה אנחנו מסמיקים....  אם האתר יתברך בחברים איכותיים כמוך, אז כמו האתר האח- IKF - גם האתר הזה תוך זמן קצר, יהיה הפורום מס' 1 לדייג חובבני - מלבד דייג חובבני מקיאק שם כבר יש לנו פורום מס' 1 
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
מזל טוב לרפי החתול ולמאמון הנצרתי מאור סלוצקי צוות אשר3
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רפול, כמו שאתה יודע,איך שאתה יודע ומה שאתה יודע. לא צריך יותר  "מישנתו של אימת המפרץ" כרוניקה של חוטים מתוחים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מברוק רפי ידידי ומאמון אני בטוח שתרימו את הפורום הזה לרמות הכי גבוהות אתם שניכם מקצוענים חסרי פשרות בהצלחה  thumbUp אבוקדו צוות אשר 3
|
|
|
|
|
מברוק רפי ידידי ומאמון אני בטוח שתרימו את הפורום הזה לרמות הכי גבוהות אתם שניכם מקצוענים חסרי פשרות בהצלחה  thumbUp אבוקדו צוות אשר 3 שלומי אבוקדו, ברוך הבא לאתר 
|
|
|
|
shayb
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
בהצלחה לכולם נראה אתר מבטיח ורציני כמו האח הגדול ה-i.k.f 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מזל טוב לרפי החתול ולמאמון הנצרתי מאור סלוצקי צוות אשר3
תודה מאור וברוך המברך חבר יקר, תודה לך ולצוות אשר-3......  לשמחתי הבחנתי שגם אשר בכבודו ובעצמו הצטרף לאתר... כשהחברים שלי כאן באתר זה עושה לי טוב.... כשהמקצוענות והחוויות עם כל האיכויות של צוות אשר-3 כאן באתר- צוות שמח עם מקצוענות ברמות הכי גבוהות ועם תפיסות מרובות ונדירות- זה בונוס אמיתי, לפורום ועבורי אישית 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 00:28:32 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק רפי ידידי ומאמון אני בטוח שתרימו את הפורום הזה לרמות הכי גבוהות אתם שניכם מקצוענים חסרי פשרות בהצלחה  thumbUp אבוקדו צוות אשר 3 אהלן חבר יקר ... תודה תודה על הפרגון- פרגון כזה מפיו של מקצוען יחיד במינו עם מעוף אדיר "עושה נעים בגב..."  כשזה מגיע מחבר קרוב, כמוך וכמו מאור, עושה נעים בנשמה...  ולמי שלא יודע -  שלומי אבוקדו הוא מורי ורבי בטרולינג, מי שלפני כמה שנים הכניס אותי לטרולינג ולימד אותי כל מה שצריך, מי שביחד איתו אנחנו מנתחים ובוחנים, מחליפים דעות - ואני מפיק מזה המון... ברוך הבא שלומק'ה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 00:22:49 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
רפי, יוצא לשבוע לחו״ל ומגלה שהאתר עלה לאוויר בבית המלון ליד הבריכה  אני בטוח שאתה יחד עם הנצרתי תובילו את האתר להיות פורום מספר 1 בדייג מסירה , שמח להיות חלק באתר ולקחת חלק פעיל בו  תצפה ממני לדוחות מהמפרץ  בהצלחה אדריס
|
|
עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 16:52:15 PM על ידי אדריס אבזאח
|
|
|
|
|
|
רפי ואייל בהצלחה באתר החדש  מרגיש פה כמו משפחה, כמו כן מאמון זה שחקן חיזוק נהדר!!!
|
|
|
|
Gadim1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, יוצא לשבוע לחו״ל ומגלה שהאתר עלה לאוויר בבית המלון ליד הבריכה  אני בטוח שאתה יחד עם הנצרתי תובילו את האתר להיות פורום מספר 1 בדייג מסירה , שמח להיות חלק באתר ולקחת חלק פעיל בו  תצפה ממני לדוחות מהמפרץ  בהצלחה אדריס אהלן אדריס  לפחות אני מבין כעת למה אינך עונה לי  לא היה לי ספק שתיקח חלק פעיל ושנראה ממך דו"חות יפים... ואגב- פינת התחזית מצפה לך  תעשה חיים בחו"ל... נחכה לך... 
|
|
|
|
|
רפי, יוצא לשבוע לחו״ל ומגלה שהאתר עלה לאוויר בבית המלון ליד הבריכה  אני בטוח שאתה יחד עם הנצרתי תובילו את האתר להיות פורום מספר 1 בדייג מסירה , שמח להיות חלק באתר ולקחת חלק פעיל בו  תצפה ממני לדוחות מהמפרץ  בהצלחה אדריס סר אדריס, גם פה נשאר צבע בשבילך 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|