|
רפי, יוצא לשבוע לחו״ל ומגלה שהאתר עלה לאוויר בבית המלון ליד הבריכה  אני בטוח שאתה יחד עם הנצרתי תובילו את האתר להיות פורום מספר 1 בדייג מסירה , שמח להיות חלק באתר ולקחת חלק פעיל בו  תצפה ממני לדוחות מהמפרץ  בהצלחה אדריס סר אדריס, גם פה נשאר צבע בשבילך  נדאג לתחזית גם כאן ... ולגבי הצבע, זה הדבר האחרון שמדאיג אותי 
|
|
|
|
מיכאלה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סומכת עליך שתעשה מה שאתה עושה הכי טוב שאפשר. בהצלחה בעלי 
|
|
|
|
aviagavi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכותיי למנהלי הפורום, רפי ומאמון, המקצוענים בתחום. וברכות על היוזמה לעושים במלאכה, מעכברי היבשה- האגמים. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכותיי למנהלי הפורום, רפי ומאמון, המקצוענים בתחום. וברכות על היוזמה לעושים במלאכה, מעכברי היבשה- האגמים.  ברוך הבא חבר יקר שלי, תודה על הברכות וגלישה מהנה 
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עשית לי חשק
תיזהר, אחרי החשק מגיעה ההתמכרות 
|
|
|
|
גלעד הצלם
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, מצפה ליום שתזמין אותי ליציאה  מבטיח תמונות וסרטונים מטריפים מעל ומתחת למים 
|
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז נראה שבארץ בסוף נגיע גם לאליפות בדייג מסירה ? הרבה הרבה הצלחה (שכבר קיימת ..  ) תענוג 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אז נראה שבארץ בסוף נגיע גם לאליפות בדייג מסירה ? הרבה הרבה הצלחה (שכבר קיימת ..  ) זיו, כאן בפורום עוד נגיע רחוק, עם הפורום בכלל ועם הדיג מסירה בפרט, רק קצת זמן...  ותודה על האיחולים 
|
|
|
|
|
רפי אחרי כל השנים שלנו יחד מהחוף הגיע הזמן שנפגש עם מקלות על סירה 
|
|
|
|
שובל ים
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שהייה בצלחה 
|
|
|
|
bennyf
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח להצטרף. בהצלחה רפי 
|
|
|
|
ahod1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצאנו מחיפה חמש פעמים מקומות טובים ותפשנו רק אבונפחא מישהוא יכול לומר לי למה ?? עשינו jig ופתיונות ועד 55 מטר אין דגים מחיפה עד עתלית ממש ריק מממממ מעצבן אגב גם אחרים לא תפשו ואני מדבר על חודש אחרון
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצאנו מחיפה חמש פעמים מקומות טובים ותפשנו רק אבונפחא מישהוא יכול לומר לי למה ?? עשינו jig ופתיונות ועד 55 מטר אין דגים מחיפה עד עתלית ממש ריק מממממ מעצבן אגב גם אחרים לא תפשו ואני מדבר על חודש אחרון
אהוד יש התקדמות?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מזדהה איתך לחלוטין..  רק רגולציה נכונה שי.ע.ד. מקדמת תביא אושר ועושר לים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|