לא משפיע ,אני גם לא חושב שבתחום התדרים האלה הם שומעים משהוא וגם עם כן אין להם את ההבנה בלקשר את הרעש הזה למכשיר /דייג לסכנה ,כמו שדג לא יודע לקשר חוט לדייג לא משנה באיזה עובי פשוט מאוד אין לו את ההבנה הזאת
נלך לכיוון אחר למשל מנוע של סירה בדייג /טרולינג,גיג.וכו' עושה המון רעש במים מי ששנירקל או צלל באזור של מנוע עובד יודע כמה טוב הרעש של המנוע נשמע וגם למרחק גדול, זה רק עוזר הסירה היא למעשה טיזר אחד גדול למעשה ״הדמוי״ הראשון שהדג יבחין בו
היום המכשירים מאוד מתקדמים ורק ממשיכים להיתקדם הם נהדרים לדייג כלי מצוין ללמידה יותר מהירה והבנה
יש כאלה שכבר בתלת מימד ובזמן אמת וגם לכיוון ההפלגה מעבר לחרטום ו360 מעלות ומיפוי ועוד הרבה
אופציות
נלך לכיוון אחר למשל מנוע של סירה בדייג /טרולינג,גיג.וכו' עושה המון רעש במים מי ששנירקל או צלל באזור של מנוע עובד יודע כמה טוב הרעש של המנוע נשמע וגם למרחק גדול, זה רק עוזר הסירה היא למעשה טיזר אחד גדול למעשה ״הדמוי״ הראשון שהדג יבחין בו
היום המכשירים מאוד מתקדמים ורק ממשיכים להיתקדם הם נהדרים לדייג כלי מצוין ללמידה יותר מהירה והבנה
יש כאלה שכבר בתלת מימד ובזמן אמת וגם לכיוון ההפלגה מעבר לחרטום ו360 מעלות ומיפוי ועוד הרבה
אופציות
אמיתי,
באופן נדיר - הפעם אני חולק עליך ובגדול.
לא אומר שזה הבנה, אין לי מושג עם הבנה או אינסטיקט או השד יודע מה, אך זו עובדה -
לעובי חוט יש השפעה עצומה על מידת התקיפות או האכילות.
יגיד לך כל דייג בורי בים התיכון,
דיג בורי על 0.18 או על 0.50 באותו מקום ובו זמנית, ייתן לך הבדל של 5% (או 2,000%) בתקיפות,
בים שקט אפילו יגדל הפער ובים גלי ועכור יצטמצם, אך אין על זה מחלוקת.
מנסיון שלי ושל עוד הרבה חבר'ה,
טרולינג לפלמודים עם חוט 0.40 לעומת 0.80 זה 1/8 או פי 8 תקיפות (או פי 10 או פי 6, תלוי בצלילות המים)
המעניין היה באזור שלי שבתקופת השפע וההצפה - נתפסו פלמודים על חוט ניילון 1.00 וגם 1.20,
עם השנים כשהכמויות הדלדלו -
אותם דייגי חוט 1.00 חזרו רייקים לחלוטין כשאנחנו עם 0.40 תפסנו יפה...
ויש סיפור של הטרולינג בפתח נמל אשדוד,
סירות עם 0.40 הביאו עשרות כל סירה בעוד סירות עם 0.70 באותו יום ומקום הביאו 3-5 כל סירה..
ויש בחור מאוד רציני שנפל לו האסימון בדרום אפריקה,
הוא הביא 3-4 ומולו מישהו הביא עשרות, דיברו והבין שזה עובי החוט, החלפת עובי והחל לחגוג
לגבי מה הם שומעים?
יכול לומר לך כי הטוניות בצפון למדו עם הזמן, כשהיינו רצים עליהן לז'רז'ור עם ניקלים..
גישה לא נכונה מבחינת רעש המנוע וצעקות בסירה - הרתיחות היו נעלמות..
גישה נכונה מבחינת המנוע ובלי צעקות - הרתיחות נשארו..
ואם תבחן התנהגות לוקוסים במקום בו לא יורים בהם ללוקוסים במקום בו יש דיג בצלילה -
תגלה כי במקום אחד הם מסתכלים עליך מקרוב ובמקום האחר הם בורחים איך שאתה מתקרב..
אצלנו אפילו גילינו בצפון תופעה מעניינת בג'יג -
בשישי כשיש 10-15 סירות בשטח קטן אז לרוב אין תקיפות בכלל,
באמצ"ש כשיש סירה בודדת היא מקבלת הרבה יותר תקיפות..
ואגב,
בשנים האחרונות קורה הרבה מה שלא היה בתחילת שנות הג'יג בארץ -
האינטיאסים במסך אך לא נוגעים...
אכן,
רעש המנוע ככלל מושך לעיתים חלק מהדגים בטרולינג, נתפסים קרוב (טונות ופלמודים),
אולי כי דגים אלו בים הפתוח התרגלו לרעיון כי סירות מפליגות משליכות בכלל אוכל...
להבדיל למשל מהטוניות הרותחות במפרץ חיפה שהתחילו לקשר בין מנוע וצעקות - לצינצולה וחכות,
לא כי באמת קישרו לחכות ורשת - אלא לקולות מצוקה של חבריהם שהגיעו עם רעש המנוע והצעקות