פצצה , כול הכבוד ישראל לא כול יום רואים דג כזה אפילו בכול סיגנונות הדייג , אני מאמין שחוית התפיסה תשאר לך עוד הרבה זמן מעבר ליציאה הבאה , אלה עים כן אתה מתכנן להביא אחד יותר גדול בפעם הבאה
אין מה לומר ישראל, שווה לחכות לדוחות שלך... תפיסה של דג פרימיום והדו"ח דליקטס - עם כל החוויות ושיתוף מירבי בג'יגים... התחושה היא שנמצאים אתך שם בלייב בשידור חוזר - וזה אומר משהו על איכות ההגשה...
אחת התפיסות היותר נדירות - מוסר מלכותי ובגודל מכובד (5ק"ג פלוס?), אגב אחד הדגים היותר טעימים שיש....
כשאני נזכר בדו"ח הראשון שלך... "אכלת מרורים" אך היית נחוש, התוצאות הגיעו ואתה ממשיך להשתבח בתוצאות... אז יש התמדה, יש אמונה, יש נחישות - ונראה שיש לך את "חוש הגישוש".....
תהנה מהדג ומחכים לדו"ח הבא
ואיכשהו (אין לי מושג אם זה מדבר אליך מבחינת יש או אין חיבור ללמעלה), כשנזכר בקשיי ההתחלה שלך ורואה א התוצאה, צץ לי השיר הזה https://www.youtube.com/embed/7KhshEXb2Fg
אם לא האמונה, במיוחד ברגעים הקשים, אף אחד מאיתנו לא היה מחזיק בתחום שלפעמים יכול להיות מאוד מייאש אמא פילטה את הדג ובקרוב אני אטעם בפעם הראשונה את השד הנסתר של הים טביעת העין שלך מאוד מדויקת. בשקילה זריזה בחוף המשקל הראה קצת מעלה 5 קילו.
הדג מוסר מהסרטים אחלה מישחק מילים בכותרת אבל מה המוסר השכל כאן?
במקור המסר שהיה אמור לעבור הוא שאם יש תחושה שצריך לעשות משהו אחר - אז צריך לעשות את זה מיד ולא להתמהמה.. אבל עם כתיבת הדוח הרעיון נשכח.. תודה שהפנת את תשומת ליבי ותודה על הברכות