rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח ראשון ביומן דוחות הדיג לשנת 2017  ברכות יוסי על הפלמידה הראשונה לשנת 2017 - מאחל לך עוד הרבה כאלו... רציתי להסריט אותך אבל הכפור  שיתק אותי אחרי האבוקקות קיבלת אחלה פיצוי את צעקת ה...סוף סוף..  שמעו עד קפריסין מאחל לך להוציא אותן זוגות זוגות...  מברוק אחי  כאן אתה משחק אותה רגוע, COOL - אך לפי גיל נראה שאחרי העלאת הפלמידה רקדת ברייקדאנס על החוף  מעת לעת תשלב גם תמונה של עצמך עם הדג - רוצים אותך גם בדף הבית 
|
-------------------------------
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
דו"ח ראשון ביומן דוחות הדיג לשנת 2017  ברכות יוסי על הפלמידה הראשונה לשנת 2017 - מאחל לך עוד הרבה כאלו... רציתי להסריט אותך אבל הכפור  שיתק אותי אחרי האבוקקות קיבלת אחלה פיצוי את צעקת ה...סוף סוף..  שמעו עד קפריסין מאחל לך להוציא אותן זוגות זוגות...  מברוק אחי  כאן אתה משחק אותה רגוע, COOL - אך לפי גיל נראה שאחרי העלאת הפלמידה רקדת ברייקדאנס על החוף  מעת לעת תשלב גם תמונה של עצמך עם הדג - רוצים אותך גם בדף הבית  כן קלטת את הסיטואציה היה רגע של תענוג עם הפלמידה אחרי עשרות אבו נגחות שאגב השתלטו על הדרום כמו מגפה תמונה שלי עם הדגים הבאים תהיה גם תהיה 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דו"ח ראשון ביומן דוחות הדיג לשנת 2017  ברכות יוסי על הפלמידה הראשונה לשנת 2017 - מאחל לך עוד הרבה כאלו... רציתי להסריט אותך אבל הכפור  שיתק אותי אחרי האבוקקות קיבלת אחלה פיצוי את צעקת ה...סוף סוף..  שמעו עד קפריסין מאחל לך להוציא אותן זוגות זוגות...  מברוק אחי  כאן אתה משחק אותה רגוע, COOL - אך לפי גיל נראה שאחרי העלאת הפלמידה רקדת ברייקדאנס על החוף  מעת לעת תשלב גם תמונה של עצמך עם הדג - רוצים אותך גם בדף הבית  כן קלטת את הסיטואציה היה רגע של תענוג עם הפלמידה אחרי עשרות אבו נגחות שאגב השתלטו על הדרום כמו מגפה תמונה שלי עם הדגים הבאים תהיה גם תהיה  בס"ד זכור לי דיון על האבו-נאפחות שסובלים מהם בצפון, וכמה חברים כאן אמרו שבדרום הם לא נמצאים... אז מקווה שלא עשו לכם עין.... 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
מילה אחת אליפות
|
|
|
|
|
מילה אחת אליפות
ובשתי מילים איו עליך תותח....  טוב שלוש מילים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
פלמידה ראשונה ולא אחרונה,היה כיף לא נורמלי ויבוא היום שתחזור עם חמישיות המשך הצלחות אח יקר
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה אנשים יקרים המון בזכות ההדרכה שלכם 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
איזה מלךךךךךךךךךך... היה קררררררררררררררררררררר  רוח מציקה  אמרת נעשה שילוב- והוצאת אותה בקור רוח 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
קטלני כתמיד  שאלה הפלמידה לא עשתה איזה נזק לחוט 169s;אני יודע שיניים 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אז אני מבין שהאבו נאפחות הגיעו לדרום  איך אמא שלי אומרת (גם אמא שלכם אז תרגעו  ) : "נגמר הבית מלון"  בהחלט בשורה לא משמחת  איי , אבל לפחות חזרת עם פאלמידה  באמת כמו לזכות בלוטו 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
איזה מלךךךךךךךךךך... היה קררררררררררררררררררררר  רוח מציקה  אמרת נעשה שילוב- והוצאת אותה בקור רוח   חריף קטלני כתמיד  שאלה הפלמידה לא עשתה איזה נזק לחוט 169s;אני יודע שיניים  זה רק מזל שהיא לא חתכה המון ניקלים וג'יגים נפלו קורבן לשיניים שלהן אבל זה חלק מהמשחק כבל מוריד את היכולת לתפעל את הג'יגים בקצת אבל לא בהכרח מוריד את כמות התקיפות אז אני מבין שהאבו נאפחות הגיעו לדרום  איך אמא שלי אומרת (גם אמא שלכם אז תרגעו  ) : "נגמר הבית מלון"  בהחלט בשורה לא משמחת  איי , אבל לפחות חזרת עם פאלמידה  באמת כמו לזכות בלוטו  כן הם פה בהמוניהם מגעילים נוגחים ומרצפים את החוף  עוד לא התרגלנו לכמויות אז עוד יש כאלה שנהנים להוציא אתם טוב שהגיעה הפלמידה לבסוף
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה פלמידה ליפוח שנה  היה שווה ליקפוא מקור בישבילה 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אחלה פלמידה ליפוח שנה  היה שווה ליקפוא מקור בישבילה  תודה בהחלט שווה ולכן חרמונית נותנת מענה מושלם לתקופה הזאת  תודה שי היקר מאחל לנו לשבת על בקבוק טוב ולנשנש איזו פלמידה שמנמנה ביחד בהקדם 
|
|
|
|
|
כל הכבוד תותח
|
טוב חבר קרוב מאח רחוק
|