yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 2/1/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
אור ראשון | גיג בינוני - קאסט מאסטר 30 | פלמידה | 1 | | אור ראשון | גיג קטן - ג'יגפרה סלו 20גרם | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 2 | |
הדו"ח: הגעה לחוף קר מוות מתחיל עבודה עם ג'יגים עולים להם 2 אבו נגחות ו2 טרולוסים ממשיך עבודה ומחליט לעבור למשהו מנצנץ השמש כבר נותנת אור על המים זריקה ראשונה כמה הקפצות ויש דג שנלחם ולא נוגח מביא אותה קרוב ויש פלמידה ראשונה לשנת 2017 המשך עבודה עוד דפיקה ושיחרור זהו יש מספיק דגים לצהריים פעם ראשונה שאני מפלט דג וזה כנראה יהיה משהו שבשגרה מעכשיו תודה לאל על הכל 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2017, 12:32:36 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
מממממ....תותח! דגים מכובדים מאוד! 
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד יוסי אליפות 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג יוסי!
האבוקקות האלה התיישבו להם בחוף ולא עוזבות, חברים שולפים אותם אחד אחרי השני כבר תקופה אבל, בין לבין יש גם פלמידות וטרכונים אז חצי נחמה.
כל הכבוד על הדגים ומי יתן והשנה כולה תהיה לך מלאת דגים .
שי
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד, כל הכבוד היה ים גלי שנתפסה הפלמידה ?
|
|
|
|
|
יוסי סחתיין יתותח על 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סחטיין, יוסי, שלל בצבעים! פלמידה זה דג קלאסי לפילוט, וגם טרחונים, בעיקר הגדולים. בינתיים כל יומיים אתה מעלה דו"ח על תפיסות של דגים אחרים, אוטוטו אתה מייצר לנו מניפה של מגוון הדגה בים התיכון! יופי של דיג, תודה על השיתוף המפורט
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד תאמין לי יוסי אתה כל הזמן מפליא אותי מחדש... עכשיו ההפתעה היא לא על התפיסה של הדגים אלא על זה שאתה לא התייאשת מלהעלות לנו דוח אחרי כל פעם.  סחטיין עליך. נהית ממש מקצוען אמיתי.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תענוג של שלל ישועל נתת לצינורות קצת לנוח ובתמורה קיבלת אחלה ארוחה לגבי הפילוט העסק לא כזה מסובך בעיקר כשיש דגים גדולים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, אחלה פתיחה ל 2017  בתאבון
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים כיף לקרוא את התגובות בהצלחה לכולם העונה בז'רז'ור התחילה ברקודות גומברים לברקים טרולוסים ופלמידות כל המינים האלה התקרבו לחוף וזה הזמן לצאת ולתת עבודה ולהעלות דוחות שיהיה מה לקרוא 
|
|
|
|
|
באיזה חופים אפשר למצוא אותם במרכז לא משהו...
|
|
|
|
גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
רציתי להסריט אותך אבל הכפור  שיתק אותי אחרי האבוקקות קיבלת אחלה פיצוי את צעקת ה...סוף סוף..  שמעו עד קפריסין מאחל לך להוציא אותן זוגות זוגות...  מברוק אחי 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
רציתי להסריט אותך אבל הכפור  שיתק אותי אחרי האבוקקות קיבלת אחלה פיצוי את צעקת ה...סוף סוף..  שמעו עד קפריסין מאחל לך להוציא אותן זוגות זוגות...  מברוק אחי  תודה גיל יה תותח האבו נגחות האלה שברתי שיא בנעילות בשעה לא נגמרות טוב שבאה הפלמידה הזאת לרענן את החשק שנמשיך לחגוג יחד 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2017, 22:29:23 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »