|
|
מישו מביא לך...
רמי זה לא נשמע טוב אחי  זה נישמע איך שאתה רוצה לישמוע חחח... ותעיף כבר את הניטחן הזה עם החליפת סערה!!! זה לא מתאים לסנדק!  לא! אל תעיף את החתימה מוטי, כל פעם שאתה מגיב איפה שהוא אני נקרע מצחוק מהעריכה המבדרת 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יום שמח בשבילי אני גם הסנדק כבוד גדול נפל בחלקך  זכות גדולה לכפרת עוונות ותיקון הברית, אם תצליח לטבול במיקווה בבוקר הברית - אשריך  מזל טוב  תודה עדי ותודה לכולם  שיהיה רק בשמחות חברים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 07, 2012, 00:32:20 AM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpgמזל טוב איש יקר....  ללא ספק תחסר לנו, אך למשפחתך תחסר לא פחות- ואיפה ימצאו סנדק כמוך...  שיהיה במזל מוטי 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpgמזל טוב איש יקר....  ללא ספק תחסר לנו, אך למשפחתך תחסר לא פחות- ואיפה ימצאו סנדק כמוך...  שיהיה במזל מוטי  תודה רפי ולכל חברי הפורום  יהיו עוד הרבה מפגשים אנחנו ניפגש בטוח אבל תמיד יש לנו את האתר מס 1 בארץ חברים אוהב את כולם 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שלום לכולם נשאר עוד יום אחד למיפגש הגדול  יש משהו שיודע או יכול לעדכן את התחזית למחר רוחות וגובה גלים שיהיה יום טוב לכולם
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם נשאר עוד יום אחד למיפגש הגדול  יש משהו שיודע או יכול לעדכן את התחזית למחר רוחות וגובה גלים שיהיה יום טוב לכולם היום בערב נדע מצב מזג האוויר והים
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חוף דור זה מרכז בשביל חלק מהחברים 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה גובה הגלים ומה התחזית למחר ?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מה גובה הגלים ומה התחזית למחר ?
אביחי גובה הגלים 2.2 מטר רוח דרום מערבית ללא גשמים אבל קר מאוד יום שבת אחלה יום לדייג
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
זה אומר שצריך לקנות עופרות סחף?   ? כי נראה לי עופרות 100 גרם רגילות לא יספיקו תקנו אותי אם אני תועה??. ולא הבנתי יש מפגש מחר או אין?   ?? תודה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2012, 16:57:30 PM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
זה אומר שצריך לקנות עופרות סחף?   ? כי נראה לי עופרות 100 גרם רגילות לא יספיקו תקנו אותי אם אני תועה??. ולא הבנתי יש מפגש מחר או אין?   ?? תודה אני מאמין שכן למה לא אין גשם ועם הקור אפשר להסתדר בקשר לעופרות סחף תמיד טוב שיהיה
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מי בכלל בא לדוג  מספיק לפגוש את החברה  הרשימה עודכנה..עוד שני חברה מגיעים מהמרכז והדרום חיים וחמי ..WIND B ּ ZULUNAION
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »