|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpg
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מזל טוב דוד מוטי 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpgמזל טוב איש יקר 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ננסה שי אח יקר לא מבטיח אבל ננסה תודה חברים 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpgמזל טוב מוטי 
|
|
|
|
|
|
|
חזרתי עם תשובה לגבי השולחנות סגור.  אני מביא: שלושה שולחנות !!  ככה שהפינה הזאת סגורה. כמו כן יועמסו על הרכב: גיסי - אחד בשם אזר.  ארבע - כיסאות פלוס משענת 'ליד של החכה' (גם לשמאליים גם לימניים). כך שיש שניים פנויים!  שלושה - חרמוניות מידה XL כך שיש 'אחת פנויה'!  אז כן חסדייה, אני בא וגם גיסי אז תוסיף עוד שניים לרשימה.  אגב דובר על הקדמה של ההגעה? תודה איש למי שרוצה להגיע מוקדם..זה אפשרי מ 7 בערב ואולי לפני אני אהיה בשטח רמי אני קופץ על החרמונית כך שהיא לא כל כך פנויה  שוריין לך שי 
|
|
|
|
|
|
|
מוטי, שמח בשבילך!!!  עכשיו נשאר רק לחכות כמה שנים ולנטוע בו את שורשי הדייג, בתקווה שיהיה לו מה לדוג עד שהוא יגיע לגיל. בעניין המפגש: יש מישהו שיוצא מאזור כרמיאל והסביבה? אשמח להתלוות אליו 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יום שמח בשבילי אני גם הסנדק כבוד גדול נפל בחלקך  זכות גדולה לכפרת עוונות ותיקון הברית, אם תצליח לטבול במיקווה בבוקר הברית - אשריך  מזל טוב 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
חברים אני נאלץ לוותר על המפגש  קיבלתי טלפון מאמא שלי, אשתו של אחי ילדה בן זכר ברוך ה' מחר נילך לראות אותו וזהו בעזרת ה' יום חמישי חותכים. ______ ... ואני נאלץ להיות במסיבה בערב , יום שמח בשבילי אני גם הסנדק  תמונה חברים של אח שלי והתינוק החמוד  שלח לי לפלאפון http://www.uppy.co.il/view.php?id=81f9622c0726.jpgמזל טוב לסנדק של הפורום !  אני לא רואה סיבה שלא תסגור ערב מיוחד כזה עם החברים על החוף...  את השתייה תביא אתך , וגם נהג לחזרה הביתה. 
|
|
|
|
|
|
|
ננסה שי אח יקר לא מבטיח אבל ננסה תודה חברים  מה ננסה אתה לא נוהג אחרי שוטה. מישו מביא לך... מזל טוב אח יקר. ולאח היקר! גם אני בסנדקות!
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מישו מביא לך...
רמי זה לא נשמע טוב אחי 
|
|
|
|
|
|
|
מישו מביא לך...
רמי זה לא נשמע טוב אחי  זה נישמע איך שאתה רוצה לישמוע חחח... ותעיף כבר את הניטחן הזה עם החליפת סערה!!! זה לא מתאים לסנדק! 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2012, 23:39:44 PM על ידי MOTI-M
|
|