פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מפגש חברים ורטוב דייג חופי |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מפגש חברים ורטוב דייג חופי (נקרא 48977 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה קורה עם השולחנות ? יש מתנדבים ?
יש לי שולחן מתקפל באורך של כ 2 מ' - אני מביא
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש לי שולחן מתקפל באורך של כ 2 מ' - אני מביא 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי שולחן מתקפל באורך של כ 2 מ' - אני מביא  תודה
|
|
|
|
|
|
|
חזרתי עם תשובה לגבי השולחנות סגור.  אני מביא: שלושה שולחנות !!  ככה שהפינה הזאת סגורה. כמו כן יועמסו על הרכב: גיסי - אחד בשם אזר.  ארבע - כיסאות פלוס משענת 'ליד של החכה' (גם לשמאליים גם לימניים). כך שיש שניים פנויים!  שלושה - חרמוניות מידה XL כך שיש 'אחת פנויה'!  אז כן חסדייה, אני בא וגם גיסי אז תוסיף עוד שניים לרשימה.  אגב דובר על הקדמה של ההגעה?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2012, 20:18:18 PM על ידי רמי פרידמן
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חזרתי עם תשובה לגבי השולחנות סגור.  אני מביא: שלושה שולחנות !!  ככה שהפינה הזאת סגורה. כמו כן יועמסו על הרכב: גיסי - אחד בשם אזר.  ארבע - כיסאות פלוס משענת 'ליד של החכה' (גם לשמאליים גם לימניים). כך שיש שניים פנויים!  שלושה - חרמוניות מידה XL כך שיש 'אחת פנויה'!  אז כן חסדייה, אני בא וגם גיסי אז תוסיף עוד שניים לרשימה.  אגב דובר על הקדמה של ההגעה? תודה איש למי שרוצה להגיע מוקדם..זה אפשרי מ 7 בערב ואולי לפני אני אהיה בשטח
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני מביאחצי קילו קלאמרי (ואני מקווה לארגן תולעים עד אז), (לשתי אנשים ) אז ככה שיש פיתיון ספייר למי שייגמר , ועוד שלושה סטנדים, אז אני יכול להלוות אחד, ציוד קטן, (עופרות, קרסים , חוטים וכ'ו) אני מוכן לתרום בכיף למי שצריך . שולחן מתקפל אחד אני בדוק מביא. ולגבי כיסאות מתקפלים אני עדיין בודק.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 07, 2012, 02:13:00 AM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מביא חצי קילו גמברי, וחצי קילו קלאמרי, (לשתי אנשים ) אז ככה שיש פיתיון ספייר למי שייגמר , ועוד שלושה סטנדים, אז אני יכול להלוות אחד, ציוד קטן, (עופרות, קרסים , חוטים וכ'ו) אני מוכן לתרום בכיף למי שצריך . שולחן מתקפל אחד אני בדוק מביא. ולגבי כיסאות מתקפלים אני עדיין בודק.
איך אתה מגיע.. עם מי?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני מביא חצי קילו גמברי, וחצי קילו קלאמרי, (לשתי אנשים ) אז ככה שיש פיתיון ספייר למי שייגמר , ועוד שלושה סטנדים, אז אני יכול להלוות אחד, ציוד קטן, (עופרות, קרסים , חוטים וכ'ו) אני מוכן לתרום בכיף למי שצריך . שולחן מתקפל אחד אני בדוק מביא. ולגבי כיסאות מתקפלים אני עדיין בודק.
איך אתה מגיע.. עם מי? החבר הזה שלי (עדן) אז יש לו רישיון והוא מביא את שנינו
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך אתה מגיע.. עם מי? החבר הזה שלי (עדן) אז יש לו רישיון והוא מביא את שנינו 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
רגע שאני לא יצא טמבל המפגש עדיין יום חמישי 9/2 (יעני יום חמישי הזה) נכון???.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2012, 21:55:37 PM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רגע שאני לא יצא טמבל המפגש עדיין יום חמישי 9/2 (יעני יום חמישי הזה) נכון???.
כן
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חזרתי עם תשובה לגבי השולחנות סגור.  אני מביא: שלושה שולחנות !!  ככה שהפינה הזאת סגורה. כמו כן יועמסו על הרכב: גיסי - אחד בשם אזר.  ארבע - כיסאות פלוס משענת 'ליד של החכה' (גם לשמאליים גם לימניים). כך שיש שניים פנויים!  שלושה - חרמוניות מידה XL כך שיש 'אחת פנויה'!  אז כן חסדייה, אני בא וגם גיסי אז תוסיף עוד שניים לרשימה.  אגב דובר על הקדמה של ההגעה? תודה איש למי שרוצה להגיע מוקדם..זה אפשרי מ 7 בערב ואולי לפני אני אהיה בשטח רמי אני קופץ על החרמונית כך שהיא לא כל כך פנויה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|